Restaurant Brugge

Zoek een restaurant in Brugge

In de pers: Brugge

Zet'joe

Verschenen in Brugse vertellementjes op 07 08 2017. Citaat:
foto restaurant Zet'joe

Na de koffie met de snoepjes komt ook het moment van de waarheid, met vier betalen we iets van een €850,

Hebben we lekker gegeten? Uiteraard, alles was perfect, tot in de puntjes. Net als de bediening trouwens, vertrouwde gezichten ook. Maar het blijft duur, heel duur. Daardoor trek je misschien ook bezoekers die minder bescheiden zijn dan de chef en niet genieten van het eten. En geen oog hebben voor zijn indrukwekkende carrière.

De lunch kost trouwens €49 voor drie gerechten, dat klinkt aantrekkelijk en betaalbaarder.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Zet'joe

De Jonkman

Verschenen in june.be op 25 07 2017. Citaat:
foto restaurant De Jonkman

Er volgt een vegetarische bereiding met open ravioli, gegrilde jonge aubergine en de eerste augurkjes van het seizoen. Dit is hoe de gastronomie van de toekomst er hoort uit te zien: met twee, drie smaken penseelt Claeys een bommetje op het bord, magistraal in harmonie, licht en gezond, een bereiding die ‘le détour’ van de twee sterren rechtvaardigt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Jonkman

't Werftje, Zeebrugge

Verschenen in vierbordjes.be op 09 07 2017. Citaat:
foto eetcafé 't Werftje

't Werftje heeft naar verluidt de beste garnaalkroketten van ons koninkrijk, en maakt die reputatie ook waar: knisperende korst, fijne en intense smaak van grijze garnaal, perfect gekruid, de textuur net tussen consistent en vloeibaar, voldoende (maar niet rijkelijk) gevuld met grijze garnalen (€ 18,50 voor 2 stuks).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé 't Werftje

Restaurant Cantine Copine in Brugge: tussen ster en nonchalance

Verschenen in knackweekend.be op 29 06 2017. Citaat:
foto restaurant Cantine Copine

Cantine Copine is een warme zaak op een mooie, gezellige locatie. De chef omringt zich met een topteam en is haar stiel meester. Mits nog iets meer coherentie in de gerechten, en een injectie van dezelfde gecontroleerde nonchalance als er heerst in de zaal, krijgt het de allures van een echte kantine - eentje waar je elke dag graag je middagmaal komt eten.

De service is top, ontspannen, vriendelijk en extreem professioneel

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cantine Copine

Tou.Gou, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 01 06 2017. Citaat:
foto restaurant Tou.Gou

In een vroegere beenhouwerij kwam er recent een delicatessenzaak annex restaurant bij: TouGou.

Bij het binnenkomen treffen we een toonbank aan met kazen, charcuterie en bereide gerechten, verder in de zaak een eettoog, hoge en lage tafeltjes en een volledig open keuken. Het interieur is strak en hedendaags, een van de wanden is gedecoreerd met mooi uitgelichte lege wijnflessen. Het jonge koppel dat TouGou uitbaat, doet alles alleen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tou.Gou

Viva Sara Kaffee, Brugge

Verschenen in Brugse vertellementjes op 27 05 2017. Citaat:
foto restaurant Viva Sara Kaffée

Deze plaats bekoort door haar ligging en ruimte. Vaak zijn ontbijt en lunchadresjes in Brugge klein qua oppervlakte en druk bezet. Viva Sara Kaffée heeft haar ruimte als grote troef mee en wat je geserveerd krijgt is van een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Viva Sara Kaffée

Cafedraal, Brugge

Verschenen in eigen redactie op 20 05 2017.
foto restaurant Cafedraal

In het hart van Brugge vindt u in Cafedraal een lekkere Frans-Belgische keuken, met eigenzinnige toets en een passie voor streekproducten.

Cafedraal ademt geschiedenis uit door haar 15de eeuwse geklasseerde ambtswoning, prachtig gerenoveerd in 2011. Heden en verleden omarmen elkaar in een uitgekiend, rustgevend hedendaags interieu

Hier eet u seizoens- en streekgebonden gerechten bereid met liefde voor het vak. Eten van bij ons, kabeljauw uit de Noordzee, slibtongetjes, asperges, witlof, een huisbereide steak tartaar. Of wat dacht u van een gerecht waarin het plaatselijke bier Brugse Zot verwerkt werd? U wordt vergast op meer dan een culinair avontuur…

Rust, midden in de stad. U ontdekt het op het grote, rustgevende terras waar u kan genieten van een glaasje bubbels, een hapje of een lekkere, uitgebalanceerde lunch.

Intiem met z’n tweetjes, in groep, voor een businesslunch of een groot feest. Hier wordt iedereen gesoigneerd, volgens de regels van de kunst, met de nodige égards.

Meer over restaurant Cafedraal

Zuid 55, nieuw in Sint-Pieters

Verschenen in Brugse vertellementjes op 17 05 2017. Citaat:
foto restaurant Zuid55

De bediening was vlot, vriendelijk en professioneel. Zuid 55 heeft iets eigenzinnigs. Komt het door zijn ligging? Er zijn hier alvast geen parkeerperikelen. Of door zijn interieur, dat met veel oog voor detail tot stand is gekomen… Hier komen we nog eens terug, de gerechten op de kaart zijn aantrekkelijk en vragen om eens uitgeprobeerd te worden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Zuid55

Lieven, Brugge

Verschenen in elidesc says op 07 05 2017. Citaat:
foto restaurant Lieven

Ik bestelde Lievens favoriet: kwartel, crème van wortel, groene asperges, morieljes (€32). Hoewel ik weet dat morieljes en groene asperges typische lenteproducten zijn, geeft het bord mij toch eerder een herfstindruk. De crème van wortel proeft lekker gekruid, al kan ik de specifieke smaak niet helemaal thuisbrengen. Het kwarteltje blijkt gevuld te zijn met gehakt en het delicate gevogelte combineert inderdaad wonderwel met de asperges en de morieljes. Lieven en zijn keukencompagnon weten duidelijk waar ze mee bezig zijn.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lieven

Komtuveu, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Komtuveu

Komtuveu zit in een rijhuisje in de drukke Gentpoortstraat. Binnenin oogt de keet fris en stijlvol, met een natuurhouten vloer, kobaltblauwe wanden en lederen stoeltjes.

Hier wordt op hoog niveau gekookt tegen een, om het op z'n Donald Muylles te zeggen, heel scherpe prijs. Ja hoor, helemaal 'comme je veux'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Komtuveu

De Bougie, lunchadres met stijl

Verschenen in Brugse vertellementjes op 19 04 2017. Citaat:
foto restaurant De Bougie

De Bougie is een leuk adres, prima gelegen langs een invalsweg en met vers bereide lunchgerechten.

In de namiddag kan je er ook terecht voor een pannekoek.

Op de kaart is er ook een ruime keuze aan bieren. Ik vond er alvast mijn favoriete Export terug!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Bougie

Margritt, een nieuwe trendy ontbijt- en lunchplek

Verschenen in Brugse vertellementjes op 16 04 2017. Citaat:

De bediening is hartelijk en vlot, vanaf volgende maand kan je ook gerechten meenemen, ideaal voor wie in de buurt werkt en niet veel tijd heeft over de middag.

We betaalden €68 voor ons drie, de prijzen van de gerechten zijn zeer schappelijk geprijsd.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Margritt

Genieten bij Goffin

Verschenen in Brugse vertellementjes op 13 04 2017. Citaat:
foto restaurant Goffin

De laatste hoppescheuten werden verwerkt in een open ravioli met ossenstaart. Eigenlijk was dit het meest verrassende gerecht, heel rijk en vol smaak.

Hoofdgerecht was duif op de barbecue mooi rosé gegaard en met een origineel kroketje van champignons. De rooksmaak in het vlees zorgde voor een extra accent. Bij alle gerechten viel trouwens het genereuze op. Hier ga je ondanks het hoge niveau waarop gekookt wordt niet met honger van tafel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Goffin

Panier d'Or, Grote Markt Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant Le Panier D'or

Al bij al een correcte maaltijd tegen een schappelijke prijs, zeker voor de wel heel bijzondere locatie.

Nee, hier worden niet langer 'tourists getrapt'.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Panier D'or

Bruut: verfijning in de smaak

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 03 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Bruut

De kwaliteit van een duifgerecht is vaak een maatstaf voor kunde.

Timperman slaagt grandioos met een sublieme bereiding duif met rode biet. De poten van de duif zijn gelakt, de filet perfect gegaard. Hierbij serveert hij nog gepofte rode biet, zoet zure rode biet en zwarte look.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Bruut

Adriaan, koffie en lekkers

Verschenen in Brugse vertellementjes op 04 03 2017. Citaat:

Er is met oog voor detail gewerkt aan deze zaak en het is eens iets anders dan de ondertussen ontelbare hippe bars met Scandinavisch design.

Dit interieur doet zelfs een beetje denken aan een Weense koffiezaak, en het is volledig in lijn met het 19de eeuwse gebouw.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Adriaan

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.