Restaurant Brugge

Zoek een restaurant in Brugge

In de pers: Brugge

Restaurant A'qi wordt... Cantine Copine

Verschenen in eigen redactie op 25 03 2017.

Eind deze maand sluit chef-kok Karen Keygnaert haar restaurant A'qi.

In mei 2017 verhuist A’Qi naar een fantastische oude borstelfabriek, en wordt "Cantine Copine".

Een nieuw concept dat maar op één ding gericht: tafelgenoten nog meer laten genieten van de gezellige plek, van de verfijnde keuken van Karen Keygnaert, en vooral, van elkaars gezelschap en vriendschap.

Lees ook haar interview hierover op munchies.vice.com (december 2016)

Meer info via: http://www.cantinecopine.be/

restaurants uit dit artikel

Bruut: verfijning in de smaak

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 03 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Bruut

De kwaliteit van een duifgerecht is vaak een maatstaf voor kunde.

Timperman slaagt grandioos met een sublieme bereiding duif met rode biet. De poten van de duif zijn gelakt, de filet perfect gegaard. Hierbij serveert hij nog gepofte rode biet, zoet zure rode biet en zwarte look.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Bruut

Adriaan, koffie en lekkers

Verschenen in Brugse vertellementjes op 04 03 2017. Citaat:

Er is met oog voor detail gewerkt aan deze zaak en het is eens iets anders dan de ondertussen ontelbare hippe bars met Scandinavisch design.

Dit interieur doet zelfs een beetje denken aan een Weense koffiezaak, en het is volledig in lijn met het 19de eeuwse gebouw.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Adriaan

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Le Mystique

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

La Padella

Verschenen in Brugse vertellementjes op 31 01 2017. Citaat:
foto restaurant La Padella

La Padella heeft een paar kansen laten liggen om ons echt te kunnen overtuigen, de bruschetta beleggen op stukjes ciabatta hadden het naar een hoger niveau getild, net als een beetje truffelolie op de ravioli.

De zaak is nog maar net open, er is nog plaats om één en ander bij te stellen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Padella

The Potato Bar

Verschenen in Brugse vertellementjes op 23 01 2017. Citaat:
foto restaurant The Potato Bar

"De bediening verliep vlot en vriendelijk. Hoewel pas open en nog een beetje verscholen achter een grote stelling vonden toch al wat mensen de weg naar The Potato Bar. De frietjes waren goudgeel gebakken, de toppings er bovenop verzorgd."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Potato Bar

Proefwerk: Zet'joe

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 21 01 2017. Citaat:
foto restaurant Zet'joe

Resencent Jan Scheidtweiler zat aan tafel bij Zet'Joe in Brugge.

"Zoals Leonard Cohen een buitengewone stem had, zo toont Geert Van Hecke in Zet'Joe zijn unieke kookstijl. De meester is terug: Hallelujah!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Zet'joe

Komtuveu, Brugge: alles in een kommetje

Verschenen in Brugse vertellementjes op 27 12 2016. Citaat:
foto restaurant Komtuveu

Een nieuw restaurant te Brugge is Komtuveu, met een warm en modern interieur.

Brugse Vertellementjes was onder de indruk. Alle gerechten werden in kommetjes geserveerd en waren heerlijk lekker. Ook de bediening verliep correct, al is hier nog wat progressie mogelijk.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Komtuveu

Georges crush on @Guillaume, Brugge
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 12 12 2016.
foto restaurant Guillaume

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan restaurant Guillaume te Brugge.

Lees het verslag

Meer over restaurant Guillaume

Clos Margaux, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 07 12 2016. Citaat:
foto restaurant Clos Margaux

Bij Clos Margaux te Brugge word je van bij het binnenkomen verwelkomd met een brede glimlach en word je vervolgens de hele avond door verzorgd door een vriendelijke en efficiënte bediening.

Maar daar blijft het niet bij. Goesting West-Vlaanderen mocht ten lijve ondervinden dat niet enkel de bediening op niveau is maar dat ook het eten dezelfde lijn doortrekt. Ingrediënten van topkwaliteit, gerechten heerlijk op smaak gebracht.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Clos Margaux

Tougou, bon goût!

Verschenen in Brugse vertellementjes op 08 11 2016. Citaat:
foto restaurant Tou.Gou

Een nieuwe ontdekking voor Brugse Vertellementjes is TouGou te Brugge. Vooraan in de zaak is er een toonbank met enkele bereide gerechten, charcuterie en kaas, en aan de zijkant en achteraan kan je zitten. 

De hapjes gaven al meteen een prima start, goed gekruid en heerlijk smakend. Ook de hoofdgerechten gingen in dezelfde lijn verder. Zowel de gemarineerde zalm alsook de kip in een romige kokossaus waren mooie en goed gebalanceerde gerechten. De bediening verliep ook zeer vlot, wat de succesformule van TouGou vervolledigd.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tou.Gou

Gastrobar Hubert in Brugge: De bakens verzetten

Verschenen in Weekend Knack op 13 10 2016. Citaat:
foto restaurant Hubert Gastrobar

WeekendKnack at een smakelijke maaltijd bij Gastrobar Hubert te Brugge. De dorade van de grill kwam puur natuur op tafel en de aan het spit bereide piepkuiken verscheen in een stalen pot met onder meer aardappel in veldkleed. Ook de gerechten om te delen vielen erg in de smaak.

Beoordeling keuken: 7,5/10
Prijs/kwaliteit: 7,5/10

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hubert Gastrobar

't Werftje, Zeebrugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 05 10 2016. Citaat:
foto eetcafé 't Werftje

Elise Descamps van Goesting magazine kan het bevestigen: de garnaalkroketten die je krijgt bij 't Werftje te Zeebrugge zijn gewoon hemels.

Ze worden puur geserveerd met citroen, peterselie en bestek, een perfecte korst vanbuiten en een smeuïge en mooi naar fumet smakende vulling. Ook het trio van schaaldieren en de royale kom vissoep werden met heel veel plezier veroberd.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé 't Werftje

Resto Nous, Brugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant Nous

Resto Nous te Brugge speelt in op de nieuwe, uit Spanje overgewaaide culinaire trend: het delen van gerechten.

Ook Ruben De Ville van Goesting West-Vlaanderen ging het eens proberen. Hij vond de hoofdgerechten heel smaakvol, met heerlijk mals en nog licht rozig kalfsvlees. Bij de garnituren miste hij wel wat variatie maar dat kon de pret niet bederven.

Beoordeling: 3 sterren

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nous

The stars make no noise @ Den Gouden Harynck

Verschenen in eigen redactie op 28 09 2016.
foto restaurant Den Gouden Harynck

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan De Gouden Harynck te Brugge.

Lees het verslag

Meer over restaurant Den Gouden Harynck

Sweet Home Lunch, Sint-Andries
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 05 09 2016.
foto restaurant Sweet Home Lunch

Gespot op de website 'Georges Brugge'
Verslag (in het Engels) over een ontbijtbezoek aan Sweet Home Lunch te Sint-Andries.

Lees het verslag

Meer over restaurant Sweet Home Lunch

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.