Restaurant Leuven

Zoek een restaurant in Leuven

In de pers: Leuven

Sticks & Bowls

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 21 09 2017. Citaat:
foto restaurant Sticks and Bowls

Het duurt niet lang om onze poké bowls op tafel te krijgen, want in se moet je enkel nog de juiste ingrediënten bij elkaar gooien. In ons geval zijn dat gebakken kip, ananas, rode bonen, kerstomaatjes, maïs, wortel, gember, koriander, sla en currydressing in de ene bowl (€12), en rauwe tonijn, mango, edamameboontjes, wakame, rodekool, wortel, gember, sushirijst en srirachadressing in de andere bowl (€ 15).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Sticks and Bowls

Convento

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 21 09 2017. Citaat:
foto restaurant Convento Wijnbar

We beginnen met een smakelijk maatje, met frisse selder, appel, rode biet en groene kruiden. Nice! Ook de daaropvolgende bouchotmosseltjes - nog zo'n classic, ja - happen snel weg. De saffraanboter is subtiel, maar geeft wel een verfijnde toets. Het hoofdgerecht doet evenzeer Frans aan, met een ongelooflijk mals stukje duif uit Anjou. De parelgortrisotto past er wonderwel bij, net als de gelakte aubergine, het jonge worteltje en de jus. Dan weet je weer waarom deze producten al járen geserveerd en gewaardeerd worden

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Convento Wijnbar

Bavet by Deliveroo

Verschenen in Leven in Leuven op 10 09 2017. Citaat:
foto restaurant Bavet

De spaghetti (een bavegarian voor mij en een Kenny the phoenix voor mijn vriend) werd geleverd in een stevig plastic potje met de bijhorende kaas apart verpakt.

En het mag gezegd: de spaghetti was heerlijk: de pasta was niet te plat gekookt en de saus was heel erg smakelijk. Ik genoot van de vegetarische balletjes (geleverd door Greenway). Bij de levering hoorden ook twee grote bavetten, kwestie van niet al smikkelend onze kleren te bevuilen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bavet

Cum Laude, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 04 09 2017. Citaat:
foto restaurant Faculty Club - Cum Laude

De Faculty Club is niet meer, lang leve de Cum Laude.

Ik was alleszins benieuwd naar wat het nieuwe concept te bieden zou hebben. En op dat vlak bleef ik eerlijk gezegd toch wat op mijn honger zitten. De verschillende gangen waren wel lekker, maar geen enkel gerecht dat er voor mij echt uitsprong.

Al vond ik het bijzonder gedurfd dat als één van de gangen kalfstong geserveerd werd, een klassiek gerecht dat wat in de vergetelheid geraakt is. Ook de pikante mosseltjes waren lekker.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Faculty Club - Cum Laude

Het Land aan de Overkant

Verschenen in Leven in Leuven op 27 06 2017. Citaat:
foto restaurant Het Land Aan De Overkant

Een diner bij het Land aan de Overkant moet je delen met vrienden, dan smaken deze culinaire hoogstandjes het beste. Ook ditmaal had de chefkok het onderste uit de kast gehaald. Het ene oog- en tongstrelende gerecht na het andere passeerde aan onze tafel. Enkel tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht duurde de wachttijd wat te lang.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Land Aan De Overkant

Karamna, Leuven

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 06 2017. Citaat:
foto restaurant Karamna

Voor een romantische tête-à-tête bij kaarslicht of een Instagramwaardige picture perfect maaltijd hoef je hier niet te komen, voor een snelle en lekkere Libanese hap dan weer wel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Karamna

Yukinii, Leuven

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 07 06 2017. Citaat:
foto restaurant Yukinii

Op gebied van prijs-kwaliteitverhouding verdient dit restaurant het om bomvol te zitten, wat de sfeer ook enorm ten goede zou komen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Yukinii

Taste, Leuven

Verschenen in elidesc says op 05 06 2017. Citaat:
foto restaurant Taste

Nu begrijp ik waarom die Instagram & co posts waarvan sprake steeds met enthousiasme over Taste rapporteerden. Ik sluit me wat het eten betreft absoluut bij deze enthousiastelingen aan, alleen vind ik als nogal introverte persoon de chef en de gastvrouw net iets té aanwezig.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste

Essenciel: Modern & Creatief

Verschenen in Be-Gusto op 28 05 2017. Citaat:
foto restaurant EssenCiel

Restaurant Essenciel blijft bij één van onze favorieten. Verfijnde bereidingen, fijne producten en kwaliteit staan voorop. Chef Niels Brants blijft evolueren in een zeer geslaagde en gezellige setting.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant EssenCiel

Officina 500

Verschenen in Leven in Leuven op 22 05 2017. Citaat:
foto restaurant Officina 500

Als hoofdgerecht kregen we een aantal verschillende soorten ravioli. Deze gang sprong er voor mij uit echt door de originele smaakcombinaties.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Officina 500

Tapas bij Merkat

Verschenen in Leven in Leuven op 18 05 2017. Citaat:
foto restaurant Merkat

Het concept van Merkat knoopt aan bij de laatste mode op restaurantvlak: food sharing.

Elk gerechtje was heerlijk, met een fijne balans aan smaken, geïnspireerd op de Spaanse keuken. Dé uitschieter van de avond was het krokant buikspek. Zó ongelooflijk lekker dat we niet anders konden dan dit gerechtje opnieuw bestellen. Het food sharing concept maakt dat je op eender welk moment een extra gerechtje kan bestellen tot je honger gestild is. Het was nooit lang wachten tot het volgende gerechtje voor onze neus werd neergezet. Lekker makkelijk!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Merkat

Lasagnerie Löven, Leuven

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Lasagnerie Löven

Tof, zo'n no-nonsensezaak met een lekker, eerlijk product (lasagne) voor een vriendelijk totaalprijsje (€ 36,60 voor 2 personen). Wat ons betreft een aanrader voor een snelle hap!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lasagnerie Löven

Cuore Italiano, Leuven

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant Cuore Italiano

De spaghetti is al dente, rijkelijk voorzien van kraakverse venusschelpen en afgewerkt met een dubbele smaakbom: een persillade (look, peterselie en olijfolie) en kerstomaten (umami).

De lasagne van het huis is ook de moeite. Het is een lasagne alla bolognese (ragù, bechamelsaus en Parmezaanse kaas) met toevoeging van mozzarella en ricotta als persoonlijke touch van de chef.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cuore Italiano

Trente, Leuven

Verschenen in Leven in Leuven op 15 03 2017. Citaat:
foto restaurant Trente

Leven in Leuven ging bij restaurant Trente te Leuven voor de volledige beleving, zes gangen met kaas inbegrepen.

Alles was overheerlijk en een favoriet kiezen was erg moeilijk maar toch stak misschien het lamsvlees met worteltjes, dadel en kaneel er boven uit.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Trente

Restaurant Zappaz, Leuven

Verschenen in Kris Kookt op 14 12 2016. Citaat:
foto restaurant Zappaz

Een jonge chef, een jong team, een jong en trendy interieur. Dat zijn de ingrediënten van restaurant Zappaz te Leuven.

Het restaurant heeft er nu nog een fan bij, met name Kris Kookt. Hij genoot van de smaakvolle en creatieve gerechten, die één voor één begeleid werden door uitstekend bijpassende wijnen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Zappaz

Venuez Hospitality Awards 2016

Verschenen in eigen redactie op 13 12 2016.

In het casino van Knokke werden naar jaarlijkse gewoonte de Venuez Hospitality Awards uitgereikt.

Ziehier een overzicht:

  • Best Hospitality Concept: Boury, Roeselare
  • Best Restaurant Concept: Baracca, Leuven
  • Best Bar Concept: Bar Burbure, Antwerpen
  • Best Restyling: Cuchara, Lommel
  • Culinary Talent: Dimitri Proost, Dim Dining, Antwerpen
  • Rookie of the Year: Sam D’Huyvette, BLVD Boutique, Sint-Martens-Latem
  • Entrepreneur of the Year: John Verept, RAS, Antwerpen
  • Best Cocktailbar: Bijou, Antwerpen
  • Best Bartender: Didier Van Den Broeck, Dogma, Antwerpen
  • Best Hotel Concept: Jam, Brussel
  • Best Coffee Concept: Butcher's Coffee, Antwerpen
  • Best Barista: Marc Daniels, Kaffabar, Brussel
  • Dare Devil Concept: Proof, Gent
  • Best Design: Jam, Brussel

Meer over restaurant Boury

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.