Het Land Aan De Overkant

Restaurant Het Land Aan De Overkant, Heverlee

Adres:

Leon Schreursvest 85
3001   Heverlee

Toon de ligging

Telefoon:

016 22 61 81

Chef-kok:

Pascal Van Couteren

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '16:

Pagina 267
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 327
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Het Land Aan De Overkant in de media

Het Land aan de Overkant, Heverlee

Verschenen in Leven in Leuven op 21 10 2016. Citaat:

Restaurant Het Land aan de Overkant te Heverlee heeft een nieuwe chef en Leven in Leuven mocht aan tafel schuiven voor een kennismakingslunch.

Chef Pascal Van Couteren sluit duidelijk aan bij de filosofie van het restaurant. Het dynamische team is voortdurend op zoek naar vernieuwing maar ook een bepaalde continuiteit. Het was een overheerlijke lunch waarbij de chef duidelijk zijn kunnen kon etaleren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan tafel bij wijnfreaks: 12 bescheiden restaurants met een indrukwekkende wijnkaart

Verschenen in knackweekend.be op 15 10 2015. Citaat:

Een goede wijnkaart hoeft niet altijd synoniem te zijn met een dure wijnkaart. WeekendKnack selecteerde 12 'bescheiden' restaurants die een indrukwekkende wijnselectie aanbieden aan heel schappelijke prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015.

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

In de buurt van restaurant Het Land Aan De Overkant

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.