Het Land Aan De Overkant

Restaurant Het Land Aan De Overkant, Heverlee

Adres:

Leon Schreursvest 85
3001   Heverlee

Toon de ligging

Telefoon:

016 22 61 81

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '16:

Pagina 267
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 327
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Het Land Aan De Overkant in de media

Aan tafel bij wijnfreaks: 12 bescheiden restaurants met een indrukwekkende wijnkaart

Verschenen in knackweekend.be op 15 10 2015. Citaat:

Een goede wijnkaart hoeft niet altijd synoniem te zijn met een dure wijnkaart. WeekendKnack selecteerde 12 'bescheiden' restaurants die een indrukwekkende wijnselectie aanbieden aan heel schappelijke prijzen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015.

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Het Land aan de Overkant

Verschenen in Leven in Leuven op 17 07 2015. Citaat:

Wat 'Leven in Leuven' bijzonder hard apprecieert aan de keuken van Het Land aan de Overkand is de originaliteit, net iets anders dan de twee grote stromingen die er volgens deze blogger in de Vlaamse culinaire wereld zijn, meer bepaald de Kobe Desramaults stroming en de Sergio Herman stroming.

Samengevat was het een meer dan geslaagde avond met aantal nieuwe foodervaringen: verse amandel, lamszwezerik en gegrilde watermeloen.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Het Land Aan De Overkant

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.