Ogst

Restaurant Ogst, Hasselt

Adres:

Ridder Portmansstraat 4
3500   Hasselt

Toon de ligging

Telefoon:

011 41 38 13

Type:

Restaurant

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 262
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 315
Keuken: 14.0 /20

Formules:

Lunchmenu - menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 13:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:30 - 21:00

Ogst in de media

Ogst, Hasselt

Verschenen in elidesc says op 04 08 2017. Citaat:

Als hoofdschotel serveert Ogst scharrelkip ‘Coq des Prés’, tomaat, polenta. Deze drie niet zo spectaculaire ingrediënten durven mij niet doen vermoeden dat daar deze prachtige smaakcombinatie uit zou komen. Spectaculair lekker!

De kip wordt ons aangeboden als een stukje filet en een ballotine met bil en krokant vel. Het omhulsel van spitskool versterkt het geheel en ik eet ook het stukje artisjok bewust heel traag op.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Gault&Millau 2016 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.

Op maandag 9 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2016 bekend.

Lees het volledige artikel

In de buurt van restaurant Ogst

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.