Restaurant Hasselt

Zoek een restaurant in Hasselt

In de pers: Hasselt

Rosch, Hasselt

Verschenen in Be-Gusto op 06 06 2017. Citaat:
foto restaurant Rosch

Nicolle en Glenn zijn misschien nog niet gekend bij het grote publiek maar dit jonge koppel die elkaar leerde kennen bij Peter Goossens mogen met Hof Van Cleve, The Fat Duck Australië en Castor spreken van kennis van zaken. Nicolle Schellekens doet de bediening en de patisserie en Glenn Ross doet de keuken voor alle andere gerechten. Op deze formule lijkt Hasselt wel een patent genomen te hebben!

Voor jonge starters met een kleinschalig restaurant kozen Glenn en Nicole een keer niet voor het ‘one menu’ concept maar een mooie beperkte à la carte.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rosch

De Goei Goesting wordt Unico

Verschenen in tvl.be op 29 05 2017. Citaat:
foto restaurant Unico Gastrobar

Dirk Hendrickx en Fabienne Cuypers openen hun nieuwe zaak, UNICO, in Hasselt. UNICO profileert zich als gastrobar met cocktails en gastronomische hapjes.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Unico Gastrobar

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Ogst

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Sterrenchef Bellings stopt met restaurant

Verschenen in demorgen.be op 18 01 2017. Citaat:
foto restaurant Aan Tafel Bij Luc Bellings

Luc Bellings stopt deze zomer met 'Aan Tafel bij Luc Bellings' en kiest voor iets nieuws. Weer in Hasselt en weer met dezelfde gedrevenheid en vakmanschap, maar geen hectische toestanden meer: een kleinere kaart, niet meer alle dagen 's middags en 's avonds een volledige 'service' draaien en vooral geen volledig elftal meer in de keuken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Aan Tafel Bij Luc Bellings

Restaurant Taratata: met een schone lei herbegonnen

Verschenen in Weekend Knack op 12 01 2017. Citaat:
foto restaurant Taratata

Na zestien succesrijke jaren in de Minderbroedersstraat in het centrum van Hasselt verhuisden Christoph Smets en Dominique Mariën hun Taratata naar een binnenpleintje achter een modern kantoorgebouw aan de Kanaalkom.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taratata

Op culinair weekend bij Vous Lé Vous

Verschenen in Koken op hakken op 14 10 2016. Citaat:
foto restaurant Vous Lé Vous

Koken op Hakken ging op culinair weekend bij Vous Lé Vous te Wimmertingen en het werd een weekend om niet snel te vergeten.

Vanaf het onthaal tot het einde van hun bezoek werden ze in de watten gelegd met ondermeer een 3-gangen diner op vrijdagavond, een gastronomisch 6 gangen diner op zaterdagavond en een ontbijt op zondagochtend. De gerechten waren stuk voor stuk pareltjes en de smaken zaten helemaal juist.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Vous Lé Vous

Gespot op het web
Samenwerking chef Didier Verbelen met fotografe Ingrid Bergs

Verschenen in eigen redactie op 25 07 2016.
foto restaurant Aan Het Water

Gespot op 'whatmatters.be'
Verslag over fotografe Ingrid Bergs die haar grenzen verlegt en zich nu ook gaat toespitsen op 'food photography'. Ze doet dit in samenwerking met Didier Verbelen, chef van restaurant Aan het Water te Kuringen.
Lees het verslag

Meer over restaurant Aan Het Water

Osteria Moretti: een Italiaans feestje in Hasselt

Verschenen in Hot Cuisine de Pierre op 12 07 2016. Citaat:
foto restaurant Osteria Moretti

Osteria Moretti te Hasselt is een kleinschalig restaurant waar Alexander Reniers en Tiana Moretti alles zelf doen.

Om de zondaglunch te beginnen proefde Hot Cuisine de Pierre een homemade ice tea dat er niet alleen lekker uitzag maar ook effectief lekker smaakte. Het blijkt ook erg populair te zijn want Tiana maakt er elke week meer dan 20 liter.

Ook de rest van de lunch was een voltreffer. Heerlijke hapjes, smaakvolle pasta en een super dessert. Helemaal zoals de Italiaanse keuken beaamt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Osteria Moretti

Buon'Eatalia geopend!

Verschenen in hln.be op 02 05 2016. Citaat:
foto restaurant Buon'Eatalia

"Dit is de kroon op het werk, het mooiste wat ik ooit gedaan heb. Ik heb gezegd dat dit mijn laatste horeca-avontuur is en ik ben blij dat het zo geslaagd is", vertelt Dirk Hendrickx aan Het Laatste Nieuws. "Paradepaardje is de grote zaal achteraan waar je zowel in de winter als de zomer gezellig kan zitten, al springt uiteraard ook de 4,5 ton wegende authentieke pizza-oven in het oog. Dat is een Morello, zowat de Rolls Royce onder de pizza-ovens. We gaan hier dan ook uitpakken met '1-meterpizza's' waarbij je op een plaat van een meter vier verschillende pizza's geserveerd krijgt om te delen. Dat 'sharing'-concept is heel belangrijk. Daarnaast bieden we uiteraard ook de klassieke Italiaanse keuken aan."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Buon'Eatalia

L' Aperi Vino: reportage

Verschenen in tvl.be op 22 02 2016. Citaat:
foto eetcafé L'Aperi Vino

Bron: tvl.be

Meer over eetcafé L'Aperi Vino

El Bocado, Hasselt

Verschenen in Charl'eat op 11 08 2015. Citaat:
foto restaurant El Bocado

Met 6 vriendinnen ging Charl'eat eten bij El Bocado te Hasselt en kwamen een beetje met gemengde gevoelens buiten. De tapas waren heel lekker maar de paëlla viel toch een beetje tegen. Ook de wachttijd van deze laatste was redelijk lang.

Al bij al verlieten ze El Bocado met een positief gevoel en zouden ze zeker terugkomen voor een gezellige avond met een goed glas wijn of cocktail vergezeld met een smaakvol hapje.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant El Bocado

Copain, lunch & more

Verschenen in eigen redactie op 24 07 2015.
foto eetcafé Copain

Op 4 juli openden twee vriendinnen, Nele Schreurs & Stéphanie Baptist, een gezellige zaak op de Zuivelmarkt te Hasselt.

Net zoals hun vriendschap, is ook COPAIN veelzijdig. Naast lunchen in het vierkant en in het rond, kan u er ook terecht voor een koffiemoment met heerlijk, home made gebak.

Meer over eetcafé Copain

Bar Tre, Hasselt

Verschenen in Be-Gusto op 16 12 2014. Citaat:
foto restaurant Bar Tre

"Bar Tre serveert een puur verhaal zonder tierlantijntjes. Verwacht er geen fine dining maar kwalitatieve en smaakvolle gerechten. We zien graag nog meer reguliere pasta’s veranderd naar de huisbereide sectie en komen zeker nog eens terug voor de homemade ravioli al salmone van Mama Rina."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bar Tre

Restaurant JER, Hasselt
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 25 11 2014.
foto restaurant Jer

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan restaurant JER te Hasselt.
Lees het verslag

Meer over restaurant Jer

Twee nieuwe Limburgse adressen in Bib Gourmand

Verschenen in hln.be op 03 11 2014. Citaat:
foto restaurant Bistro Nano

"Met de Bib Gourmand worden restaurants beloond die een keuzemenu aanbieden onder de 37 euro. Limburg telde al een aantal vermeldingen maar met 'Nano' in Hasselt en 'Food Emotions' in Hamont prijken er twee nieuwe zaken in."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bib Gourmand 2015 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2014.

 

Michelin heeft met zijn nieuwste Bib Gourmand Benelux Gids 2015 terug een recordeditie te pakken. De teller staat op 285 restaurants, waaronder maar liefst 57 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant Hong-Yun

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.