Restaurant Moeskroen

Zoek een restaurant in Moeskroen

Nieuws uit de omgeving van Moeskroen

Rebelle: waar foodtrends niet slaafs worden gevolgd.

Verschenen in Feeling.be op 09 12 2017. Citaat:
foto restaurant Rebelle

Rebelle is een opwindend adres, waarvan je met zekerheid kunt voorspellen dat de inventiviteit in de keuken enkel nog zal toenemen. Braaf is goed, maar rebels is beter.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Rebelle

Restaurant Het vliegend tapijt vlak bij Kortrijk: gastronomie in een bruin café

Verschenen in knackweekend.be op 13 06 2017. Citaat:
foto restaurant Het Vliegend Tapijt

Deze avond maakt duidelijk hoezeer een uitgebreid menu behoefte heeft aan schwung en dynamiek. Te lang wachten tussen de gerechten maakt humeurig en zuigt de energie uit de avond. Maar de charmante bediening, uitstekende match tussen de aangepaste wijnen en de gerechten en de mooie producten stemmen mild.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Vliegend Tapijt

Aan Tafel: Vol-ver

Verschenen in De Standaard Magazine op 20 05 2017. Citaat:
foto restaurant Vol-Ver

Dit is een klassieke keuken, maar binnen dat genre levert de chef knap werk af: prima ingrediënten, precieze gaartijden, uitstekende sauzen en – speciaal voor de westelijke Vlamingen – royale porties.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Vol-Ver

Europese award 'Beste ondernemer' voor Steven Dehaeze

Verschenen in eigen redactie op 30 03 2017.
foto restaurant Culinair

Iedere 2 jaar krijgen alle 350 Europese restaurants van JRE (Jeunes Restaurateurs) de kans om samen te komen en ideeën uit te wisselen over de toekomst van de gastronomie. Dit jaar ging het congres door in Luzerne Zwitserland.

Het congres gaat eveneens gepaard met de uitreiking van een 6-tal awards, één ervan, namelijk deze van 'Beste ondernemer', ging deze keer naar Steven Dehaeze van restaurant Culinair.

De commissie loofde hem voor het combineren van zijn restaurant Culinair met zijn nieuwe b&b en dit ook nog eens met het leiden van de Belgische tak van JRE als

Meer over restaurant Culinair

Sebastien Ghyselen van Gastrobar Gust maakt het beste hoofdvlees van Kortrijk

Verschenen in eigen redactie op 09 01 2017.
foto restaurant Gust Gastrobar

Welke Kortrijkse chef maakt het beste hoofdvlees?

Tijdens de tweede editie van 'Café Paté' streden 12 Kortrijkse chefs voor de titel: Matthias Speybroeck (Va et Vient), Felix Francois (Het Vliegend Tapijt), Klaas Lauwers (Hotel Messeyne), Ludovic Ghyselen (Argendael), Jurgen Maene (Fond et Fumet), Thijs Clinckemaillie (Hula), Sebastien Ververcken (Vol Ver), David Selen, Karel Callebert (Walle 111), Sebastien Ghyselen (Gastrobar Gust), Frederik Desmet (Oud Walle) en Martijn De Fauw (Damier).

Een vijfkoppige jury beoordeelde op smaak, textuur, presentatie en originaliteit. Het was een spannende strijd tussen de eerste en de tweede plaats, met slechts een half puntje verschil.

Winnaar werd Bas Ghyselen van Gastrobar Gust. Tweede werd Martijn Defauw van Restaurant Damier. Derde plaats was voor Felix Francois van Het Vliegend Tapijt.

Lees het verslag op de blog 'Hot Cuisine de Pierre'

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Moeder en dochter vormen Dubrava om to Bistro Dhôme

Verschenen in hln.be op 12 11 2016. Citaat:
foto restaurant Dhôme

Restaurant Dubrava te Menen is van naam en concept verandert en is nu Bistro Dhôme.

De naam, vertaald uit het Kroatisch, betekent zoveel als 'thuis'. Hiermee verwijst chef Katija Sturica uiteraard naar haar thuisland. In deze vernieuwde zaak staan uiteraard Kroatische gerechten op de kaart maar worden de Vlaamse klassiekers zeker niet vergeten.

Dochter Dorian, die ervaring opdeed in de Karmeliet en Likoké, staat in voor de ontvangst.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Dhôme

Avenue Madeleine: een unieke eetstraat in Cortina

Verschenen in nieuwsblad.be op 23 10 2016. Citaat:
foto restaurant Avenue Madeleine

“Nu kun je hier terecht voor een snelle hap of voor een uitgebreid diner van 4 uur. Er is daarenboven voor elk wat wils, van soep tot kreeft en van pizza tot foie gras. Uniek is ook dat de koks à la minute gerechten bereiden. Zo komt de américain rechtstreeks uit de molen en kun je de vis voor je neus laten grillen, bakken of stomen.” vertelt zaakvoerder Rudy Maes aan Het Nieuwsblad.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Avenue Madeleine

Chef-kok Koen De Vos, gastkok op cruiseschip.

Verschenen in eigen redactie op 02 09 2016.
foto restaurant La Cravache

Koen Devos, chef-kok van restaurant La Cravache te Rekkem, was afgelopen zomer gastchef tijdens de cruisereis van 200 Focus-WTV kijkers naar 7 landen aan de Baltische Zee.

Bekijk het reisverslag

Ontdek de winterbrochure van La Cravache

Meer over restaurant La Cravache

O'Hazar, Menen

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 29 06 2016. Citaat:

O'Hazar te Menen is een lunch-, dessert- en loungebar én restaurant onder één dak. Ambitieus!

Het was het restaurantgedeelte dat Goesting West-Vlaanderen ging inspecteren en dat bleek een regelrecht success te zijn geworden. Een uiterst vriendelijke ontvangst, een prachtig decor en gerechten om je duimen en vingers van af te likken.

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant O'Hazar

Bistro La Différence, Kooigem

Verschenen in UiT in Zuidwest op 08 09 2015. Citaat:
foto restaurant La Différence

Ben jij ook een echte vleesliefhebber? Volgens 'Uit in Zuidwest' moet je dan zeker Bistro La Différence te Kooigem eens proberen.

In dit restaurant van Marc D'Heye en Nathalie Deraedt kan je verschillende gerenommeerde runderrassen proeven. De 'degustatie van gerijpt vlees' is een echte aanrader! De gepassioneerde uitleg van Marc en Nathalie krijg je er nog gratis bovenop.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Différence

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.