Restaurant Dendermonde

Zoek een restaurant in Dendermonde

In de pers: Dendermonde

Eetboutique Boter-bloem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant Eetboutique Boter-Bloem

Een eetboutique! Een eetboutique? Daaronder mag je een soort van huiskamerrestaurant verstaan. Een kleine ruimte, met zowat 20 zitplaatsen, gezellig en stijlvol aangekleed, met mooie houten tafeltjes en comfortabele stoelen.

Voor haar eetboutique bedacht Charlotte trouwens een uniek concept. Op het menu staan enkel gebak, soep, open belegde boterhammen (met wisselende garnituren en beleg, naargelang het marktaanbod) en kroketten. Die laatste komen, net als de boterhammen, met vlees, vis of in veggievorm.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eetboutique Boter-Bloem

Flammazien, Dendermonde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 05 2015. Citaat:
foto restaurant Flammazien

Voor Goesting magazine ging Geert Bouckaert langs bij Flammazien, een restaurant met een uniek concept: Firewood Cooking.

De chef Didier Van Autreve serveert er gerechten gegrild in een Oklahoma Joe, een op eiken- en beukenhout gestookte buitenkeuken.

Flammazien kreeg een puike beoordeling van 4 sterren: 'De houttoetsen smaken subtiel door en alles is à la minute bereid.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Flammazien

Tien restaurants die ook een Michelinster verdienen

Verschenen in knackweekend.be op 04 12 2014. Citaat:
foto restaurant Appelsveer

"De Michelingids 2015 hield bij de bekroning van de nieuwe sterrenrestaurants geen rekening met wat er in Vlaanderen bloeit en groeit. Weekend Knack selecteerde tien uitstekende eethuizen die klaar zijn voor een eerste ster."

  • Two Cooks, Zottegem
  • Hotel Damier, Kortrijk
  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Restaurant Appelsveer, Appels
  • Bistro du Nord, Antwerpen
  • Fleur de Lin, Zele
  • Markt XI, De Haan
  • Oh Restaurant, Koksijde
  • Schatteman, Hertsberge
  • 't Vijfde Seizoen, Aalter

Lees het volledige artikel (externe link)

restaurants uit dit artikel

Nieuws uit de omgeving van Dendermonde

Eerste kok en maître verkozen in Brugge

Verschenen in focus-wtv.tv op 03 10 2017. Citaat:
foto restaurant Paul de Pierre

Het was uiteindelijk Paul-Henri Cuvelier van restaurant Paul de Pierre uit Maarkedal die zich 'Eerste Maitre d’Hotel van België 2018' mag noemen.

De titel van 'Eerste Kok van België 2018' is voor Ignace Wattenberge, sous-chef van restaurant Fleur de Lin in Zele.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

De Snoeck

Verschenen in In Search of Taste op 26 09 2017. Citaat:
foto restaurant De Snoeck

Op de kaart wordt er vooral uitgepakt met het vlees van de eigen boerderij en enkele Europese runderrassen. Eigenaar en chef Jeff Hanselaer komt het gekozen stuk aan tafel voorstellen en ik moet zeggen dat je voor een heerlijke côte à l'os hier wel goed zit. Helaas hebben we als vlees dan bijna alles al gehad. Bij de voorgerechten vind je enkel nog een carpaccio terug die op de kaart nog gezelschap krijgt van kaaskroketten, scampi's, kikkerbilletjes, ... Dit vind ik toch een beetje jammer. Als vleesrestaurant zou er toch ook enkele bereidingen van varken, lam of gevogelte op de kaart mogen staan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Snoeck

Aan Tafel: Skov

Verschenen in De Standaard Magazine op 03 06 2017. Citaat:
foto restaurant Skov

Het getuigt van lef en kunde om buiten de stad een ambitieuze brasserie te starten.

Al prijkt er gravad lax op de spijskaart, het draait hier toch vooral om herkenbare Vlaamse brasseriegerechten: garnaalkroketten, vol-au-vent, stoofvlees, steak tartaar, steak bearnaise, paling in 't groen. Met hier en daar een originele bereiding.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 2 bordjes (redelijk).

Meer over restaurant Skov

BLunch, Zele

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant BLunch

Goesting Magazine ging langs en ordeelde dat dit één van de beste lunchadresjes van de streek is.

Blunch heeft een mooi aanbod klassieke vlees- en visgerechten, zoals zeetong, varkenswangetjes en Simmental en ook een aantal pasta's. Vegetariërs blijven op hun honger zitten, een puntje om aan te werken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant BLunch

Café d'O, Sint-Amands

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Café d'O

Café d'O te Amands heeft haar start zeker niet gemist. Een paar maanden na de opening ging Goesting magazine er op af en het was zeker de moeite waard.

De gerechten waren allemaal perfect bereid en mooi gepresenteerd. Een bijkomend pluspunt is het heerlijk mooie en aangename terras.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Café d'O

De Lamme Goedzak, Lebbeke ontvangt TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid 2015

Verschenen in Het Laatste Nieuws op 13 07 2015. Citaat:
foto restaurant Lamme Goedzak

Het Lebbeekse steakrestaurant De Lamme Goedzak heeft een Certificaat van Uitmuntendheid toegekend gekregen van de internationale reiswebsite TripAdvisor. Bij het selecteren van de winnaars wordt rekening gehouden met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen en meningen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend.

De uitbaters van het restaurant zijn uiteraard heel tevreden. 'Er is geen grotere erkenning dan de goedkeuring van onze eigen gasten. Het Certificaat van uitmuntendheid van TripAdvisor is gebaseerd op reizigersbeoordeling en is daarmee een mooie uiting van vertrouwen in ons bedrijf en onze inzet om altijd topprestaties te leveren.'

Meer over restaurant Lamme Goedzak

Uitbater 't Spaans Hof naar El Salòn del Jamòn

Verschenen in hln.be op 15 05 2015. Citaat:
foto restaurant 't Spaans Hof

Jurgen Vande Voorde, uitbater van 't Spaans Hof, bezocht op uitnodiging van het Spaanse ministerie van Landbouw de beurs "El Salòn del Jamòn", hét salon met Spaanse streekproducten.

Hij zal vanaf nu zelf Spaanse delicatessen invoeren en aanbieden in zijn restaurant.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Spaans Hof

Restaurant Lijsterbes, Berlare

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 05 2015. Citaat:
foto restaurant Lijsterbes

Sterrenchef Geert Van Der Bruggen stak onlangs zijn restaurant Lijsterbes in een nieuw kleedje. Het werd allemaal minder formeel en moderner, waarmee hij een breder publiek wil aanspreken.

Geert Bouckaert van Goesting magazine Oost-Vlaanderen koos voor het 'menu 4 gerechten' en beleefde het hoogtepunt van de avond met de aan het spit gegaarde gerookte paling.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lijsterbes

Uitreiking Cuisson d’Or-awards

Verschenen in eigen redactie op 06 03 2015.
foto restaurant De Repertoire

Op 2 maart vond de uitreiking plaats van de Cuisson d’Or-awards. De wedstrijd beloont horecazaken die gasten een positieve beleving bieden op álle vlakken.

Een 90-tal horecazaken waagden hun kans in de categorieën  logiesverstrekkende bedrijven, drankgelegenheden, eetgelegenheden (brasseries, restaurants, frituren …), feestcatering en personeel.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Culinair plaatje in Driegoten is rond

Verschenen in nieuwsblad.be op 24 01 2015. Citaat:
foto restaurant Drie Goten

"Met de tuinkamer, die aan bijna honderd eters plaats biedt, maken Caroline Heirwegh en Joeri Bauwens het culinaire plaatje rond in het toeristische oord aan de boorden van de Schelde"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Drie Goten

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.