Fleur de Lin

Restaurant Fleur de Lin, Zele

Adres:

Lokerenbaan 100
9240   Zele

Toon de ligging

Telefoon:

052 44 45 00

Chef-kok:

Lode De Roover

Type:

Restaurant

Michelin '16:

Pagina 406
Comfort: 3 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 560
Keuken: 15.0 /20

Lid van:

Orde der 33 meesterkoks

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Fleur de Lin in de media

Chef-kok ‘Fleur de Lin’ wint Belgische finale Bocuse D’Or

Verschenen in standaard.be op 20 11 2017. Citaat:

Lode De Roover van het restaurant 'Fleur de Lin' in Zele heeft de Belgische finale van de Bocuse D'Or gewonnen en hij zal ons land vertegenwoordigen op de Europese finale van de prestigieuze kookwedstrijd in Turijn. Dat werd zondagavond bekendgemaakt op de Horeca Expo in Gent. 'Een enorme eer, maar nu begint heel het verhaal nog maar', aldus de chef-kok.

Lees het volledige artikel (externe link)

Eerste kok en maître verkozen in Brugge

Verschenen in focus-wtv.tv op 03 10 2017. Citaat:

Het was uiteindelijk Paul-Henri Cuvelier van restaurant Paul de Pierre uit Maarkedal die zich 'Eerste Maitre d’Hotel van België 2018' mag noemen.

De titel van 'Eerste Kok van België 2018' is voor Ignace Wattenberge, sous-chef van restaurant Fleur de Lin in Zele.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

In de buurt van restaurant Fleur de Lin

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.