Restaurant De Panne

Zoek een restaurant in De Panne

In de pers: De Panne

Delta Gids 2015: uitreiking Delta's

Verschenen in hbvl.be op 11 12 2014. Citaat:
foto restaurant Le Flore

"Chef Bart De Pooter van restaurant Pastorale in Reet en Olivier Bourguignon van Le D’Arville in Wierde zijn donderdagmiddag beloond met een Gouden Delta. Dat gebeurde bij de voorstelling van de Delta Gids 2015 voor België en Luxemburg."

"L’Olivier des Sens in Tilff en ‘t Korennaer in Nieuwkerken kregen een Zilveren Delta toegekend. Daarnaast was er nog een Bronzen Delta weggelegd voor L’Etang Bleu in Mont-Sainte-Geneviève en Le Flore in De Panne."

Lees het volledige artikel (externe link)

restaurants uit dit artikel

Nieuws uit de omgeving van De Panne

Carcasse by Dierendonck

Verschenen in In Search of Taste op 25 09 2017. Citaat:
foto restaurant Carcasse

Carcasse is een walhalla voor de fijnproevers van vlees en behoort echt tot de top van de vleesrestaurants. Carcasse, een restaurant waar de carnivoor koning is!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Carcasse

Aan Tafel: Lunapark, Veurne

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 09 2017. Citaat:
foto restaurant Lunapark

Keer op keer treft Clement raak: in zijn presentatie, zijn keuze van topproducten, de zorgvuldige behandeling ervan, zijn combinaties.

Het onthaal en de bediening zijn de kers op de taart. Clements vriendin leidt alles met spontane charme en efficiëntie in goede banen.

Beoordeling: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lunapark

Aan Tafel: Ten Bogaerde

Verschenen in vierbordjes.be op 29 07 2017. Citaat:
foto restaurant Ten Bogaerde

Iain Wittevrongel is opgegroeid "midden de vissen", en dat merk je. De basiskwaliteit is uitmuntend, en hij verknoeit die niet met een ingewikkelde of zware bereiding. Gewoon een perfecte cuisson, en enkele accenten met groenten en kruiden: het lijkt eenvoudiger dan het is. A la carte zijn de prijzen normaal te noemen, maar om een goedkoper marktmenu te vinden, moet je al een heel eind zwemmen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ten Bogaerde

Oud & toch nieuw in Oostduinkerke

Verschenen in hln.be op 18 07 2017. Citaat:
foto restaurant Bistronomie Eglantier

"Tiens, is dat wel een nieuwkomer", zullen mensen uit de streek zich afvragen. Ja en nee, de naam is gebleven, maar de kaart, het interieur en het concept zijn helemaal omgegooid, en hoe!

Het lijkt wel of alle hippe zaken in West-Vlaanderen tegenwoordig door Lieven Musschoot gestyled worden, maar hij weet dan ook van wanten. Check dat terras met wit en oranje maar eens. In de keuken krijgt de bistronomie vrij spel waarbij klassiekers een gastronomische plus krijgen, hmm!

Uit artikel: "Zon in je bord: 33 resto's met zálig terras"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistronomie Eglantier

Cargo

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 17 07 2017. Citaat:
foto restaurant Cargo

Cargo wil een baken zijn in de Veurnse industriezone en een alternatief voor een inspiratieloze boterhammendoos, en sláágt daarin. Ze denken er bovendien al aan om ook op andere plaatsen dergelijke containers neerpoten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cargo

Chef-kok Vincent Florizoone, restaurant Edison

Verschenen in Weekend Knack op 12 04 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Edison

De meest schilderachtige kok van de Vlaamse kust en omstreken, dat is zonder twijfel Vincent Florizoone, de creatieve rock 'n-roll chef die tegenwoordig in de potten van restaurant Edison roert.

In Edison gaat hij de klassieke brasserietour op, een knipoog naar de periode waarin hij meedraaide in de keuken van klassieke restaurants en er de beste recepten van evergreens leerde. Op de kaart vind je voornamelijk onvervalste klassiekers uit grootmoeders keuken die de tand des tijds hebben doorstaan.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Edison

Willem Hiele, creatieve puurheid

Verschenen in Be-Gusto op 19 02 2017. Citaat:
foto restaurant Willem Hiele - Concept in cooking

BeGusto over Willem Hiele: "Een sfeer met authenticiteit. Een chef met een kookstijl waar ziel in zit en een gastvrouw die perfect aanvoelt en de chef bijstaat in zijn visie. Willem Hiele maakt het helemaal waar. Bruut van buiten en vol verfijning en smaak in het bord. Touchdown zou ik zeggen!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Willem Hiele - Concept in cooking

Restaurant Julia, Koksijde

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Julia by Mare Nostrum

Voor een echt visrestaurant, waar een stoere zeebonk achter de toog staat en waar de 'catch of the day' de kaart bepaalt, moet je zeker bij Julia te Koksijde zijn.

In een authentieke sfeer serveert Frank Desmet een uiterst smakelijke en verser dan verse keuken. Voor Ella van Goesting magazine was het alvast een erg geslaagde avond.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Julia by Mare Nostrum

Het Dorstige Hart, Koksijde

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 02 07 2015. Citaat:
foto restaurant Het Dorstige Hart

Van begin tot einde kreeg Goesting magazine heerlijke gerechten geserveerd, bereid met superverse producten. Het hoogtepunt van deze maaltijd was de paling in het groen: een echte smaakbom met perfecte 'zuring' en helemaal in balans zijnde ingrediënten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Dorstige Hart

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.