Carcasse

Restaurant Carcasse, Sint-Idesbald

Adres:

Henri Christiaenlaan 5
8670   Sint-Idesbald

Toon de ligging

Telefoon:

058 51 72 49

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 370
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 360
Keuken: 13.0 /20

Formules:

Lunchmenu - menu

Carcasse in de media

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Carcasse, Sint-Idesbald

Verschenen in Brugse vertellementjes op 19 02 2016. Citaat:

De echte vleesliefhebber moet zeker bij Carcasse te Sint-Idesbald geweest zijn.

Brugse Vertellementjes kan dat zeker beamen. Het vlees dat op tafel kwam was perfect gebakken en de side dishes waren ongelooflijk lekker. Met daar nog bij de vlotte en dynamische bediening is Carcasse een echt topadres!

Lees het volledige artikel (externe link)

Carcasse, puur tot op het bot

Verschenen in Be-Gusto op 16 07 2015. Citaat:

Carcasse werd reeds meermaals gerecenseerd sinds het begin 2015 opende. Recensies in De Morgen, De Standaard, Goesting Magazine, De Tijd passeerden reeds de revue. Telkens met een goed rapport!

Ook Be-Gusto bracht nu een bezoek. Ook hij was lovend over de sublieme productkeuken. Er werd oa. geproefd van een selectie van het Simmental rund (37,5€ pp) en de signatuur West-Vlaams rood (42,5€ pp).

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Carcasse

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.