Restaurant Aalst

Zoek een restaurant in Aalst

In de pers: Aalst

Nieuwe sterren uitgedeeld in Michelin België & Luxemburg 2017

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2016.
foto restaurant Kelderman

Michelin heeft maandag zijn nieuwe gids voor 2017 voorgesteld. Negen Belgische restaurants kregen hun eerste ster toegekend.

De nieuwe éénsterrenrestaurants zijn:

  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Castor, Beveren-Leie
  • Colette, Westerlo
  • Kelderman, Aalst
  • Bozar Brasserie, Brussel
  • Quadras, St. Vith
  • La Villa Emily, Brussel
  • Vol-Ver, Marke
  • Wine in the City, Jette

restaurants uit dit artikel

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2016 & maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 18 09 2016.
foto restaurant l'Histoire 32

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand oktober en in maart volgend jaar betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Amok, Aalst

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:
foto koffiebar Amok

Amok te Aalst is een koffie- en wijnbar, die tevens ook dient als een fijne lunchplek en art space, creatievelingen hun werk aan de man kunnen brengen.

Geert Bouckaert van Goesting magazine beleefde er één van zijn beste lunches in jaren. Heerlijke soep, kraakvers en knapperig brood en een uiterst smakelijke salade.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over koffiebar Amok

Albatros: Smakelijk volksrestaurant in Erembodegem

Verschenen in knackweekend.be op 13 01 2016. Citaat:
foto restaurant Albatros

Over de jaren heen evolueerde restaurant Albatros te Erembodegem van taverne naar volksrestaurant en bouwde een reputatie op met seizoensgebonden, tijdloze bereidingen.

KnackWeekend ging er op bezoek en herkende het vakmanschap van chef Eddie Van Maele. Geen ingewikkelde gerechten maar simpelweg smakelijk eten en royale porties.

Beoordeling keuken: 7/10.
Prijs/kwaliteit: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Albatros

Metamorfose van Wienerhaus resulteert in Purple 15

Verschenen in nieuwsblad.be op 21 04 2015. Citaat:
foto restaurant PURPLE 15

"Het pand aan het Esplanadeplein kreeg een ware make-over. Iedere eetkamer ademt een aparte sfeer uit door de uitgekiende Scandinavische meubelen, die het geheel een elegante uitstraling geven. De warme kleuren geven de ruimte een vleugje retro sfeer weer, terwijl het interieur tegelijk comfort uitstraalt. Zo krijg je er de smaak van design ook helemaal te pakken tijdens een lunch of diner."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant PURPLE 15

Het Verschil, Aalst

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 18 03 2015. Citaat:
foto restaurant Het Verschil

"We gaan voor het Bib Gourmand menu van drie gangen en ik hou het - geïnspireerd door Dagen Zonder Vlees - 100% vegetarisch. Dat betekent als voorgerecht het wortelthema: flan, crémeux en chips van wortelen in diverse kleuren. Mijn gezelschap verkiest de streetfood 'schelvis': brandade, croquette, ceviche."

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Het Verschil

Kapelaan, Aalst

Verschenen in vaut le voyage op 06 01 2015. Citaat:
foto restaurant De Kapelaan

"Gewoonlijk zijn we vaker onder de indruk van de voorgerechten en minder van de hoofdgerechten, maar hier zullen ze die impressie omdraaien. De risotto met wortel, raap, bloemkool en boontjes is buitengewoon heerlijk."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Kapelaan

Restaurant d'Hugo, culinair genieten in een jazzy sfeer.

Verschenen in eigen redactie op 11 09 2014.

Hugo De Bodt begon zijn koksloopbaan met een opleiding aan Ter Duinen te Koksijde en deed verder ervaring op in restaurants zoals Domaine du Châteauneuf (Nans Les Pins), Chez Gérard (Nieuwpoort), ’t Laurierblad (Berlare), …

In zijn eigen stek brengt hij samen met Dinah De Vos een klassieke maar moderne keuken. Smaakvol, met een lichte en creatieve toets zonder daarbij over te schakelen naar de moleculaire keuken: ‘Ik ben voor kok gaan studeren, niet voor apotheker’ is zijn motto.

Respect voor seizoenen en terroir zorgen voor schotels met karakter.

Bron: Vimeo

Meer over restaurant d'Hugo

Nieuws uit de omgeving van Aalst

Gault Millau Oost-Vlaanderen: 4 restaurants krijgen 16/20

Verschenen in tvoost.be op 10 11 2015. Citaat:
foto restaurant Kelderman

In de nieuwe Gault & Millau staan 119 Oost-Vlaamse restaurants vermeld. Vier van hen behaalden een mooie 16 op 20:

't Korennaer (Nieuwkerken-Waas), De Plezanten Hof (Hamme), Hof Ter Eycken (Ninove) en Kelderman (Aalst).

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Pajottenland scoort in GaultMillau

Verschenen in hln.be op 10 11 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro Margaux

"In de bekende restaurantgids Gault&Millau van 2016 staan maar liefst dertien restaurants uit het Pajottenland. Bistro Margaux in Sint-Martens-Bodegem behaalt met een 17 op 20 de hoogste score. Restaurant De Kaai in Halle is de nieuwkomer in de lijst."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Theofanis, Wichelen

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Theofanis

Grieken staan bekend om hun gastvrijheid en om bij ons ook ervan te kunnen genieten moet je volgens Goesting magazine zeker eens bij Theofanis te Wichelen langsgaan.

Moeder en zoon ontvangen en bedienen je heel hartelijk en serveren een lekkere en authentieke Griekse keuken. De feestelijke muziek en kleurrijke fresco's maken het 'Griekse plaatje' compleet.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Theofanis

Restaurant Dish, Ninove

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Dish

Goesting magazine ging op bezoek bij restaurant Dish, gevestigd in het voormalige station van Okegem bij Ninove.

Behalve misschien het tweede voorgerecht, viel het viergangenmenu van Ladychef Barbara Van den Noortgate zeker in de smaak. De in de oven gegaarde makreel was subliem, het dessert uitstekend en de aangeraden wijnen pasten perfect bij de gerechten.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Dish

Chef Apriori wint award voor ondernemerschap

Verschenen in hln.be op 23 04 2015. Citaat:
foto restaurant Apriori

"Kristof Coppens, chef van het sterrenrestaurant Apriori in Haaltert, is op het XIVe Internationale JRE Congres 2015 in het Nederlandse Roermond de winnaar geworden van de 'Entrepreneur Award'."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Apriori

The Boondocks, Wichelen

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 15 04 2015. Citaat:
foto restaurant The Boondocks

"De hoofdschotels die volgen, zijn indrukwekkend. Met de Tex-Mex fajita's met kip moet mijn gaste zelf aan de slag: ze krijgt een warmhoudschotel met 5 zachte tortilla's voorgezet, en een gietijzeren pan met mals gegrilde kippenreepjes in een licht pikante saus met veel ajuin en paprika. Ter afwerking zijn er porties red salsa, milde guacomole, zure room en jalepeñopepers."

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Boondocks

Restaurant serveert ‘Nationale Stakingslunch’
Bresca, Kerksken

Verschenen in nieuwsblad.be op 11 12 2014. Citaat:
foto restaurant Bresca

"Wie maandag tijdens de nationale staking niet weet waarheen, kan 's middags lekker en uitgebreid gaan eten in het restaurant Bresca van Frédéric Van Quathem en zijn vrouw Orfa in Haaltert."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bresca

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.