Restaurant Turnhout

Zoek een restaurant in Turnhout

In de pers: Turnhout

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Amu

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Nieuws uit de omgeving van Turnhout

Restaurant Helsen wordt een foodbar

Verschenen in Made in Kempen op 29 12 2017. Citaat:
foto restaurant Helsen

De nadruk bij de nieuwe Foodbar Helsen ligt op toegankelijkheid en gezond. Van maandag tot en met donderdag zal de zaak open zijn van 11 tot 17 uur. "De nadruk ligt dan op de snelle hap en een take away. We werken met seizoenproducten en maken daar salades mee, een dikke belegde boterham, een tartaar van rund, enz. Vrijdag en zaterdag zijn we open vanaf 18 uur en dan serveren we kleine gerechten, de zogenaamde small plates. Dus niet langer menu’s met aangepaste gerechten, maar wel alles huisgemaakt."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Helsen

Culinaire verwennerij in Fleur de Sel

Verschenen in beetgraag.be op 20 03 2017. Citaat:
foto restaurant Fleur de Sel

Het longhaasje van het kalf werd vergezeld door truffel (bianchetti), soorten en structuren van loof. Ook hier laat chef Alex zien dat je met maar enkele ingrediënten een zeer boeiend gerecht kunt maken. Heerlijk!

Alex Verhoeven en gastvrouw Nathalie de Baenst (vrouw van Alex Verhoeven) hebben gezorgd voor een enorme culinaire ervaring, heel veel gezelligheid én vooral het gevoel dat we hier zeker terug moeten komen genieten!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Fleur de Sel

Jos en Marian, restaurant Bolivar: 'Ons goeie vlees, da’s ons geheim'

Verschenen in gva.be op 08 01 2017. Citaat:
foto restaurant Bolivar

Restaurant Bolivar, recht tegenover het Justitiepaleis, is al tien jaar een vaste waarde op het Zuid.

Chef Jos Rosseau maakt er een erezaak van om zijn vlees zelf in te kopen. 'Zo sta ik persoonlijk garant voor de kwaliteit. Voor onze Black Angus opteren we altijd voor een rib eye, vlees dat wordt afgesneden aan de voorkant van de rug van een rund. Het voelt enorm zacht aan en bevat een groot stuk filet pur'.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bolivar

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bar-Bistro Vin Perdu, Oud-Turnhout

Verschenen in Kris Kookt op 01 11 2016. Citaat:
foto restaurant Bar Bistro Vin Perdu

Vin Perdu te Oud-Turnhout veranderde zijn concept van restaurant naar bar bistro. Voor de verbouwingen werd interieurarchitect Lieven Musschoot onder de arm genomen en het resultaat is een prachtig geheel.

Kris Kookt genoot van de jonge en frisse indruk. Hij koos voor de vijfgangenmenu 'sharing plates', waarbij de borden in het midden op tafel worden gezet en het de bedoeling is om te delen. De gerechten waren lekker en smaakvol maar misten soms een beetje pit en durf.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bar Bistro Vin Perdu

Bistro M, Arendonk

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant Bistro M

Chef Maarten Bertels van Bistro M te Arendonk maakte indruk op Marlies Beckers van Goesting magazine.

Voortreffelijke gerechten, perfect klaargemaakt en mooi gepresenteerd waren de hoofdtoon van een erg geslaagde avond. Nog enkele schoonheidsfoutjes wegwerken en de productenkennis van de heel vriendelijke ober uitbreiden en een vijfsterrenbeoordeling is een feit.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro M

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.