Restaurant Sint-Niklaas

Zoek een restaurant in Sint-Niklaas

In de pers: Sint-Niklaas

King George Café, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 22 02 2017. Citaat:
foto restaurant King George Café

King George was al een creatief reclamebureau met Sint-Niklaas als uitvalsbasis. Ze breiden hun activiteiten daar nu uit in een oude tapijtfabriek met meeting rooms, event hall, concept store en het King George Café. In het café kan je terecht voor koffie, lunch of apero.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant King George Café

't Korennaer in de culinaire top

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 11 2016. Citaat:
foto restaurant 't Korennaer

Gisteren stelde Michelin zijn nieuwe gids voor en daarin werden ook de nieuwe éénsterrenrestaurants bekend gemaakt.

Daarbij hoort ook restaurant 't Korennaer te Nieuwkerken-Waas van chef Edwin Van Goethem, die natuurlijk dolblij was met deze onderscheiding.

De gelukkige Edwin reageert aan Het Nieuwsblad: 'We zijn al twintig jaar actief, alle beslommeringen zijn weggevallen. We concentreren ons volledig op onze kwalitatieve keuken en daar worden we nu voor beloond. ‘t Korennaer is nu echt wel de culinaire top van het Waasland.'

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Korennaer

Nova, Sint-Niklaas

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Nova

Tapasbar Nova is nu al bijna een jaar open en is dus de vraag hoe het zich culinair ingeburgerd heeft op de Grote Markt te Sint-Niklaas.

Goesting Oost-Vlaanderen ging het met plezier uitzoeken en had daar geen seconde spijt van. De chef overtrof alle verwachtingen met, van begin tot einde, uitstekende gerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nova

Nieuws uit de omgeving van Sint-Niklaas

3-4-5 juni: Experience Days 2017 powered by Roosenberg

Verschenen in eigen redactie op 30 05 2017.
foto restaurant Roosenberg

Experience Days 2017, op 3, 4 en 5 juni, is het event van het jaar waar ervaring centraal staat.

Peter Paelinck, business ontwikkelaar en CEO, eigenaar van Group PUBLISIGN, samen met Bruno De Wilde, zaakvoerder van restaurant Roosenberg, organiseren dit event waar zeer prestigieuze merken met traditionele gevestigde waarden tot opvallende trendsetters onderdak krijgen in een VIP tentencomplex.

Onder meer tal van masterclases, workshops en kookdemo’s door bekende vrienden en chef’s van Roosenberg staan op het programma.

Meer info:

Meer over restaurant Roosenberg

Restaurant Nest is voorbode van nieuwe vleugel Hotel Beveren

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 05 2017. Citaat:
foto restaurant Nest - Van der Valk

Het bestaande restaurant De Mangerie onderging de voorbije weken een metamorfose tot Nest.

"We zijn voortaan meer dan een gewoon restaurant en mikken op meer beleving. We behouden de klassiekers in ons menu, want dat verwachten de hotelgasten en onze andere klanten, maar nu kiezen we ook voor 'foodsharing' en belevingsgerechten zoals een 'hot stone'. Daarnaast starten we met 'live cooking' op vrijdag en zondag", vertelt Tim van der Valk, sinds vijf jaar zaakvoerder en al de vierde generatie van de familie van der Valk in Hotel Beveren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nest - Van der Valk

Tafeltje Rond, Beveren

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Tafeltje Rond

Traiteur Filip Slangen droomde al een tijdje van een eigen restaurant en opende in hartje Beveren Tafeltje Rond.

Slangen brengt vernieuwing zonder al te experimenteel te worden. En dat voor een redelijke prijs.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tafeltje Rond

Proefwerk: Wilford T

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 18 04 2017. Citaat:
foto restaurant Wilford T

Het voorgerecht is een en al finesse. Chef Tom Vermeiren weet in een trio rond aardpeer, yuzu en licht gebrande oester de smaak van elk onderdeel naar boven te laten komen en er tegelijk één geheel van te maken.

In een dubbele bereiding rond kalfsvlees, morieltjes en langoustine draait hij de kraan van de smaakintensiteit verder open. Een ragout van kaf krijgt meerwaarde door een sterke combinatie van morieltjes met wat geschaafde truffel, fijngesneden asperges en een diepe jus.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wilford T

Wereldkeuken Temse

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Wereldkeuken Temse

Sinds recent is er in Temse een nieuw restaurant waar je à volonté kunt genieten van de Aziatische keuken.

In dit all you can eat buffetstijl restaurant is aangenaam vertoeven en is het personeel supervriendelijk. Goesting Oost-Vlaanderen was ook over het algemeen redelijk tevreden over het eten. Zeker de à la minute bereide gerechten waren de lekkerste.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wereldkeuken Temse

Restaurant 'Alex' in Waasmunster: Lekker eten zonder risico

Verschenen in knackweekend.be op 24 02 2016. Citaat:
foto restaurant alex

Anderhalf jaar geleden gingen de deuren van restaurant Alex te Waasmunster open. De intimiteit van de kleine eetzaal, de goed uitgelichte tafels, de rustgevende akoestiek en natuurlijk de kwaliteit van het eten zorgen ervoor dat men zich hier meteen thuis voelt.

Het diner dat KnackWeekend proefde was zonder meer heel smakelijk. Chef Alex De Witte kookt met eerste kwaliteit seizoensproducten en zijn bereidingen zijn gebaseerd op de klassieke keuken met Franse en Italiaanse invloeden.

Beoordeling keuken: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant alex

Bistro Gusta, Waasmunster

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 03 06 2015. Citaat:
foto restaurant Bistro Gusta

De smaakvol ingerichte Bistro Gusta te Waasmunster maakte indruk op Caroline De Ruyck van Goesting Oost-Vlaanderen.

Dezelfde lijn werd ook doorgetrokken bij de gerechten die met verse ingrediënten in huis bereid worden. Mooi gepresenteerde borden en zonder meer simpele en lekkere kost.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Gusta

Uitbater 't Spaans Hof naar El Salòn del Jamòn

Verschenen in hln.be op 15 05 2015. Citaat:
foto restaurant 't Spaans Hof

Jurgen Vande Voorde, uitbater van 't Spaans Hof, bezocht op uitnodiging van het Spaanse ministerie van Landbouw de beurs "El Salòn del Jamòn", hét salon met Spaanse streekproducten.

Hij zal vanaf nu zelf Spaanse delicatessen invoeren en aanbieden in zijn restaurant.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Spaans Hof

Culinair plaatje in Driegoten is rond

Verschenen in nieuwsblad.be op 24 01 2015. Citaat:
foto restaurant Drie Goten

"Met de tuinkamer, die aan bijna honderd eters plaats biedt, maken Caroline Heirwegh en Joeri Bauwens het culinaire plaatje rond in het toeristische oord aan de boorden van de Schelde"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Drie Goten

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.