Restaurant Sint-Niklaas

Zoek een restaurant in Sint-Niklaas

Nieuws uit de omgeving van Sint-Niklaas

3-4-5 juni: Experience Days 2017 powered by Roosenberg

Verschenen in eigen redactie op 30 05 2017.
foto restaurant Roosenberg

Experience Days 2017, op 3, 4 en 5 juni, is het event van het jaar waar ervaring centraal staat.

Peter Paelinck, business ontwikkelaar en CEO, eigenaar van Group PUBLISIGN, samen met Bruno De Wilde, zaakvoerder van restaurant Roosenberg, organiseren dit event waar zeer prestigieuze merken met traditionele gevestigde waarden tot opvallende trendsetters onderdak krijgen in een VIP tentencomplex.

Onder meer tal van masterclases, workshops en kookdemo’s door bekende vrienden en chef’s van Roosenberg staan op het programma.

Meer info:

Meer over restaurant Roosenberg

Restaurant Nest is voorbode van nieuwe vleugel Hotel Beveren

Verschenen in nieuwsblad.be op 06 05 2017. Citaat:
foto restaurant Nest - Van der Valk

Het bestaande restaurant De Mangerie onderging de voorbije weken een metamorfose tot Nest.

"We zijn voortaan meer dan een gewoon restaurant en mikken op meer beleving. We behouden de klassiekers in ons menu, want dat verwachten de hotelgasten en onze andere klanten, maar nu kiezen we ook voor 'foodsharing' en belevingsgerechten zoals een 'hot stone'. Daarnaast starten we met 'live cooking' op vrijdag en zondag", vertelt Tim van der Valk, sinds vijf jaar zaakvoerder en al de vierde generatie van de familie van der Valk in Hotel Beveren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Nest - Van der Valk

Tafeltje Rond, Beveren

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Tafeltje Rond

Traiteur Filip Slangen droomde al een tijdje van een eigen restaurant en opende in hartje Beveren Tafeltje Rond.

Slangen brengt vernieuwing zonder al te experimenteel te worden. En dat voor een redelijke prijs.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Tafeltje Rond

Proefwerk: Wilford T

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 18 04 2017. Citaat:
foto restaurant Wilford T

Het voorgerecht is een en al finesse. Chef Tom Vermeiren weet in een trio rond aardpeer, yuzu en licht gebrande oester de smaak van elk onderdeel naar boven te laten komen en er tegelijk één geheel van te maken.

In een dubbele bereiding rond kalfsvlees, morieltjes en langoustine draait hij de kraan van de smaakintensiteit verder open. Een ragout van kaf krijgt meerwaarde door een sterke combinatie van morieltjes met wat geschaafde truffel, fijngesneden asperges en een diepe jus.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wilford T

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.