Restaurant Oudenaarde

Zoek een restaurant in Oudenaarde

In de pers: Oudenaarde

Den Audenaerdschen Bril, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Den Audenaerdschen Bril

Op de benedenverdieping van het woonproject met assistentieflats vlakbij het Oudenaardse haventje huist er sinds kort Den Audenaerdschen Bril.

Goesting Oost-Vlaanderen werd ontvangen door de eigenaars, een sympathiek jong koppel, en kreeg ter gelegenheid van de opening direct 2 cava's getrakteerd. Dit was dan meteen ook het begin van een zeer geslaagde avond met uitstekende, erg smakelijke brasseriekost, die met veel charme werd geserveerd.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Den Audenaerdschen Bril

De Jachthaven, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant De Jachthaven

Ook te Oudenaarde kan je sinds kort terecht voor een etentje op een boot. De Jachthaven ligt in een zijarm van de Schelde en is gezellig ingericht, met een ruime glaspartij voor een schitterend uitzicht op het water.

Er was die avond redelijk veel volk en Goesting Oost-Vlaanderen moest dan ook lang wachten op het hoofdgerecht. Gelukkig was deze wel heel lekker.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Jachthaven

Brassérise, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Brassérise

Van zijn bezoek aan Brassérise te Oudenaarde onthoudt Geert, van Goesting Oost-Vlaanderen, het basic maar degelijke suggestiemenu en een uitstekende keuze wijnen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brassérise

Taste & Flavor, Oudenaarde

Verschenen in Kris Kookt op 04 01 2015. Citaat:
foto restaurant Taste & Flavor

"We hebben genoten van erg smaakvolle gerechten vol Thaise smaken. Na fingerfood, een rijkelijk gevulde kippensoep en een wok met eend is er geen plaats meer voor dessert. Daarom sluiten we af met een heerlijk tasje verst Jasmijn thee."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste & Flavor

Kleuren helpen kelners Eat@12 bij bediening

Verschenen in nieuwsblad.be op 31 10 2013. Citaat:
foto restaurant Eat@12

"Eat@12 is een nieuw, sfeervol restaurant op Doorn 12 waar werknemers van Aarova een nieuwe uitdaging vinden. Elke dag worden in een volledig vernieuwd interieur (h)eerlijke maaltijden geserveerd. De bediening verloopt volledig kleurgestuurd."

"'Wij mikken op hoogstaande kwalitatieve voeding: alles is vers, niets wordt vooraf klaargemaakt. Wij gebruiken streekproducten en serveren naast twee Italiaanse ook Belgische wijn en schuimwijn. In de keuken wordt Dieter Nuyens, vroeger nog kok bij Jeroen Meus, bijgestaan door onze mensen. Er is keuze uit een paar menu's, de '12' is ons huismenu, maar je kan ook kiezen voor de kaart.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Eat@12

Nieuws uit de omgeving van Oudenaarde

Paul-Henri dingt mee naar titel 'Eerste maître d'hotel van België'

Verschenen in hln.be op 13 07 2016. Citaat:
foto restaurant Paul de Pierre

De Gastronomische Club Prosper Montagné organiseert dit jaar voor de eerste keer de wedstrijd 'Eerste maître d'hotel van België'.

Paul-Henri Cuvelier, uitbater van het Maarkedalse restaurant Paul de Pierre, is één van de vier finalisten. 'Het is natuurlijk een hele eer aan de wedstrijd te kunnen deelnemen', vertelt Paul-Henri aan hln.be. 'Ik kijk nu al uit naar de finale die op 3 oktober in Brugge zal plaatsvinden.'

Bron: avs.be / vimeo.com

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Paul de Pierre

4hands Benoit Dewitte & David Toutain

Verschenen in In Search of Taste op 27 06 2016. Citaat:
foto restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Bij Benoit en Bernard Dewitte vieren ze hun 10-jarige bestaan door enkele 4hands ervaringen te organiseren. Deze keer was de Franse sterrenchef David Toutain te gast en In Search of Taste was erbij.

Het 9 gangenmenu, waarvan Benoit en David om de beurt een gerecht klaarmaakten en voor het hoofdgerecht de handen in elkaar sloegen, begon met een heel arsenaal amuses die meteen de toon zetten voor de rest van de middag.

De keukens van Benoit en David zijn zeer gelijklopend en kenmerken zich door zeer mooie en lichte smaken. Het was een waar genoegen!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Aan Tafel: Vinto

Verschenen in De Standaard Magazine op 11 06 2016. Citaat:
foto restaurant Vinto

Bruno Vanspauwen testte de nieuwe bistro van Karel Van Oyen en Pieter Fraeyman, respectievelijk kok en sommelier en voorheen drie jaar samen aan de slag in Hertog Jan.

Beide heren kregen heel lovende commentaren.

Voor de kok: 'Elk gerecht komt mooi en verzorgd voor de dag, herkenbaar maar met originele accenten, gevarieerde texturen en evenwichtig gedoseerde smaken.'

Voor de sommelier: 'De selectie van wijnen per glas en per fles duidt op passie en kennis van zaken, en slaat geen onverantwoord gat in je financies.'

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Vinto

Hof Van Cleve, Kruishoutem

Verschenen in Lieutenant Luxury Food op 18 05 2016. Citaat:
foto restaurant Hof Van Cleve

Lieutenant Luxury Food is een mooie aanwinst voor onze al bekende blogger Captain Critic. Terwijl de kapitein zich eerder beperkt houdt met eetgelegenheden in het Gentse, gaat de luitenant elders in het land de meer luxuese restaurants aandoen.

Zijn eerste stop is er dan ook eentje die meteen kan tellen. Driesterrenrestaurant het Hof Van Cleve te Kruishoutem is alom bekend en chef Peter Goossens behoort tot de wereldtop.

Het werd dan ook een unieke ervaring! Vanaf het binnenkomen tot het buitengaan wordt niets aan het toeval overgelaten en is alles gewoon top! Exclusieve, pure ingrediënten worden op het bord tot kunst verheven en een vlekkeloze bediening door zelfzeker en ervaren personeel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hof Van Cleve

't Huis van Lede, Wannegem-Lede

Verschenen in june.be op 02 07 2015. Citaat:
foto restaurant 't Huis Van Lede

June.be, een blog die in hoofdzaak over reizen en eten schrijft, ging al enkele keren op bezoek bij restaurant 't Huis van Lede. Keer op keer wordt hij omvergeblazen door het hoge genotsgehalte van de gerechten. De allerbeste producten, vooral van eigen bodem, in complexloze en klassieke bereidingen.

Sinds vorig jaar besliste chef Frederick Dhooge om afstand te doen van zijn Michelinster en koos om met zijn restaurant een andere koers te varen: betaalbare gastronomie. En dat is hem zeker en vast goed gelukt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Huis Van Lede

De Hermelijn, in het pittoreske dorpje Wannegem-Lede

Verschenen in eigen redactie op 01 04 2015.
foto restaurant De Hermelijn

Wie houdt van idyllisch tafelen moet beslist halt houden bij De Hermelijn, een gezellig restaurant in een dromerige setting. Wie hier binnenstapt, lijkt even terug te gaan in de tijd, want dit pand ademt authenticiteit.

Op mooie dagen is het er genieten op het terras of in de tuin, met een wijds zicht op het achterland.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant De Hermelijn

Lekker UiT in 't Moreelsgoed, Tiegem

Verschenen in UiT in Zuidwest op 11 02 2015. Citaat:
foto restaurant 't Moreelsgoed

"En het wordt nog beter met het hoofdgerecht: dry aged black Angusrund met een crème van gegrilde witte kool, peterseliewortel, gebrande pijpajuin, savooikool, crème van hazelnootjes en Thaise bearnaise. Het zeer smakelijke gerijpte vlees wordt ondersteund door een brede waaier aan smaken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Moreelsgoed

Nieuw horecaleven in Louise-Marie, Maarkedal

Verschenen in eigen redactie op 15 12 2013.
foto eetcafé Taverne Louise

Begin oktober 2013 openden twee zussen, Ann en Katrien Vandenheulen 'Les soeurs Louise', de deuren van 'Taverne Louise'. Een gezellige plek in het centrum van Louise-Marie waar u een kleine kaart met dagverse producten, een ruim assortiment streekbieren en uitgelezen wijnen worden aangeboden.

Enkele troeven: het gezellige interieur, de warme sfeer, het overdekt en verwarmd terras vooraan, het grote tuinterras met speeltuin achteraan.

Meer over eetcafé Taverne Louise

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.