Restaurant Oudenaarde

Zoek een restaurant in Oudenaarde

In de pers: Oudenaarde

Den Audenaerdschen Bril, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Den Audenaerdschen Bril

Op de benedenverdieping van het woonproject met assistentieflats vlakbij het Oudenaardse haventje huist er sinds kort Den Audenaerdschen Bril.

Goesting Oost-Vlaanderen werd ontvangen door de eigenaars, een sympathiek jong koppel, en kreeg ter gelegenheid van de opening direct 2 cava's getrakteerd. Dit was dan meteen ook het begin van een zeer geslaagde avond met uitstekende, erg smakelijke brasseriekost, die met veel charme werd geserveerd.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Den Audenaerdschen Bril

De Jachthaven, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant De Jachthaven

Ook te Oudenaarde kan je sinds kort terecht voor een etentje op een boot. De Jachthaven ligt in een zijarm van de Schelde en is gezellig ingericht, met een ruime glaspartij voor een schitterend uitzicht op het water.

Er was die avond redelijk veel volk en Goesting Oost-Vlaanderen moest dan ook lang wachten op het hoofdgerecht. Gelukkig was deze wel heel lekker.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Jachthaven

Brassérise, Oudenaarde

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Brassérise

Van zijn bezoek aan Brassérise te Oudenaarde onthoudt Geert, van Goesting Oost-Vlaanderen, het basic maar degelijke suggestiemenu en een uitstekende keuze wijnen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brassérise

Taste & Flavor, Oudenaarde

Verschenen in Kris Kookt op 04 01 2015. Citaat:
foto restaurant Taste & Flavor

"We hebben genoten van erg smaakvolle gerechten vol Thaise smaken. Na fingerfood, een rijkelijk gevulde kippensoep en een wok met eend is er geen plaats meer voor dessert. Daarom sluiten we af met een heerlijk tasje verst Jasmijn thee."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Taste & Flavor

Nieuws uit de omgeving van Oudenaarde

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2016 & maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 18 09 2016.
foto restaurant Souvenir

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand oktober en in maart volgend jaar betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Spectaculaire wijnaward voor Paul de Pierre

Verschenen in hln.be op 05 09 2016. Citaat:
foto restaurant Paul de Pierre

Restaurant Paul de Pierre heeft de Award of Excellence 2016 van de wereldgerenomeerde Wine Spectator gekregen.

'Het is een award die uitgereikt wordt voor restaurants met een uitzonderlijke wijnkaart en wijnfilosofie', vertelt Paul-Henri Cuvelier aan hln.be. Voor hem is het een passie om de juiste wijnen te vinden en heeft in de loop der jaren een mooie collectie kunnen verzamelen.

Lees ook een bijdrage op rondom.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Paul de Pierre

4hands Benoit Dewitte & David Toutain

Verschenen in In Search of Taste op 27 06 2016. Citaat:
foto restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Bij Benoit en Bernard Dewitte vieren ze hun 10-jarige bestaan door enkele 4hands ervaringen te organiseren. Deze keer was de Franse sterrenchef David Toutain te gast en In Search of Taste was erbij.

Het 9 gangenmenu, waarvan Benoit en David om de beurt een gerecht klaarmaakten en voor het hoofdgerecht de handen in elkaar sloegen, begon met een heel arsenaal amuses die meteen de toon zetten voor de rest van de middag.

De keukens van Benoit en David zijn zeer gelijklopend en kenmerken zich door zeer mooie en lichte smaken. Het was een waar genoegen!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Benoit en Bernard Dewitte

Hof Van Cleve, Kruishoutem

Verschenen in Lieutenant Luxury Food op 18 05 2016. Citaat:
foto restaurant Hof Van Cleve

Lieutenant Luxury Food is een mooie aanwinst voor onze al bekende blogger Captain Critic. Terwijl de kapitein zich eerder beperkt houdt met eetgelegenheden in het Gentse, gaat de luitenant elders in het land de meer luxuese restaurants aandoen.

Zijn eerste stop is er dan ook eentje die meteen kan tellen. Driesterrenrestaurant het Hof Van Cleve te Kruishoutem is alom bekend en chef Peter Goossens behoort tot de wereldtop.

Het werd dan ook een unieke ervaring! Vanaf het binnenkomen tot het buitengaan wordt niets aan het toeval overgelaten en is alles gewoon top! Exclusieve, pure ingrediënten worden op het bord tot kunst verheven en een vlekkeloze bediening door zelfzeker en ervaren personeel.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Hof Van Cleve

't Huis van Lede, Wannegem-Lede

Verschenen in june.be op 02 07 2015. Citaat:
foto restaurant 't Huis Van Lede

June.be, een blog die in hoofdzaak over reizen en eten schrijft, ging al enkele keren op bezoek bij restaurant 't Huis van Lede. Keer op keer wordt hij omvergeblazen door het hoge genotsgehalte van de gerechten. De allerbeste producten, vooral van eigen bodem, in complexloze en klassieke bereidingen.

Sinds vorig jaar besliste chef Frederick Dhooge om afstand te doen van zijn Michelinster en koos om met zijn restaurant een andere koers te varen: betaalbare gastronomie. En dat is hem zeker en vast goed gelukt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Huis Van Lede

De Hermelijn, in het pittoreske dorpje Wannegem-Lede

Verschenen in eigen redactie op 01 04 2015.
foto restaurant De Hermelijn

Wie houdt van idyllisch tafelen moet beslist halt houden bij De Hermelijn, een gezellig restaurant in een dromerige setting. Wie hier binnenstapt, lijkt even terug te gaan in de tijd, want dit pand ademt authenticiteit.

Op mooie dagen is het er genieten op het terras of in de tuin, met een wijds zicht op het achterland.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant De Hermelijn

Lekker UiT in 't Moreelsgoed, Tiegem

Verschenen in UiT in Zuidwest op 11 02 2015. Citaat:
foto restaurant 't Moreelsgoed

"En het wordt nog beter met het hoofdgerecht: dry aged black Angusrund met een crème van gegrilde witte kool, peterseliewortel, gebrande pijpajuin, savooikool, crème van hazelnootjes en Thaise bearnaise. Het zeer smakelijke gerijpte vlees wordt ondersteund door een brede waaier aan smaken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant 't Moreelsgoed

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.