Restaurant Middelkerke

Zoek een restaurant in Middelkerke

In de pers: Middelkerke

Aan Tafel: Kromme Elleboog

Verschenen in De Standaard Magazine op 05 08 2017. Citaat:
foto restaurant Kromme Elleboog

De gulheid van de kok werd nog maar eens benadrukt bij het nagerecht: een enorme portie versgedraaid vanilleijs met aardbeien, en gekarameliseerde appeltjes met speculoosijs.

Kromme Elleboog is een eethuis zoals er meer zouden moeten zijn aan de Belgische kust.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kromme Elleboog

Barenzo, Wenduine

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Barenzo

In Barenzo zijn de gerechten heerlijk en correct geprijsd, en wandel je buiten met een gevoel van 'hier wil ik nog wel eens terugkomen'. Complimenten voor de uitbaters!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Barenzo

Renty, Middelkerke

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 15 04 2015. Citaat:
foto restaurant Renty

"Het hoofgerecht wordt de zeetong voor mij, met frietjes, salade en huisgemaakte mayonaise. Alles is met liefde bereid door mevrouw Renty, de frietjes smaken zeer goed, alleen zijn mijn groenten wederom niet kraakvers."

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Renty

Nieuws uit de omgeving van Middelkerke

Bistro Mathilda, Oostende

Verschenen in Avocado van de duivel op 16 06 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Mathilda

Het hoofdgerecht is een royaal bord met een stukje krokant gebakken schelvis, andijvie, een kroketje van schelvislever en zeekraal. Normaal gezien komt er geplette aardappel bij, maar je kan dus ook voor de Sana-versie kiezen, met een extra portie groentjes. Wij deden dat, maar we zijn niet echt zeker of die vraag goed doorgekomen is, want we kunnen ook nog wel aardappel ontwaren. Maakt niet zo uit, het smaakt goed, en het sausje erbij is ook fingerlicking good! Echt een royale portie, het doet ons wat vrezen om het dessert nog te helemaal op te krijgen…

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Mathilda

Brasserie Du Parc, Oostende

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 30 03 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Du Parc

Deze grande dame uit het begin van de twintigste eeuw houdt koppig stand tussen de flatgebouwen.

Onlangs kwam ze echter in nieuwe handen, maar aan het intussen beroemde art-deco interieur werd niet geraakt: hier noemt het toilet nog lavatory en wordt de koffie geserveerd in zilveren filters.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Du Parc

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers Belgiƫ

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Botticelli, Nieuwpoort

Verschenen in elidesc says op 14 06 2016. Citaat:
foto restaurant Botticelli

Botticelli te Nieuwpoort staat al langer op de lijst van nog te bezoeken restaurants en eindelijk kwam het er zover voor elidesc.com.

Het enige wat ze hier spijtig vond is dat ze er niet eerder al kwam. Dit is voor haar hoe een Italiaan hoeft te zijn. Voortreffelijke typische Italiaanse gerechten met top ingrediënten en een prima wijnkeuze.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Botticelli

De Gouden Vork 2015: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 04 01 2016.
foto restaurant Le Nord

Het voorbije jaar waren in De Streekkrant recensies te lezen van restaurantbezoeken van de jury voor 'De Gouden Vork 2015' wedstrijd. Begin 2016 werden de lauraten bekend gemaakt.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

De Mosselbeurs, Oostende

Verschenen in Charl'eat op 14 08 2015. Citaat:
foto restaurant De Mosselbeurs

Voor de beste mosselen van Oostende moet je volgens Charl'eat zeker bij De Mosselbeurs zijn. De bestelde mosselen waren subliem en ook het soepje met look en room moest niet onderdoen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Mosselbeurs

Eten tussen kunst en design

Verschenen in vierbordjes.be op 12 06 2015. Citaat:
foto restaurant Galerie Beau-site

Een nieuwe culinaire trend is eten tussen kunst en design. Bruno Vanspauwen ontdekte twee van deze hippe eetgelegenheden: Galerie Beau Site op de zeedijk te Oostende en Living Room Design & Eatery in de Europese Wijk te Etterbeek, Brussel.

Gallerie Beau Site is een combinatie van een kunstgallerij, een vintage meubel- en designzaak, een kledingwinkel en een trendy eetcafé. Ann Rommelaere kookt er seizoensgebonden gerechten met verse producten van de zee in de hoofdrol.

Living Room Design & Eatery is een designwinkel op twee verdiepingen waar je ook kan eten. Hier ligt de nadruk op gezonde voeding, dat met veel passie in de open keuken wordt bereid.

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Restaurants Lettenburg en De Vierboete

Verschenen in eigen redactie op 15 04 2015.
foto restaurant Lettenburg

In Accent Magazine kan je een dubbelinterview lezen met Jurgen Carron en Sofie Blomme, eigenaars van restaurant Lettenburg te Diksmuide en restaurant De Vierboete te Nieuwpoort.

"Gerijpt kwaliteitsvlees of verse Noordzeevis? Landelijk kader of met zicht op Nieuwpoortse jachthaven? Aan u de keuze! Bij zowel Restaurant Lettenburg in Diksmuide als Restaurant De Vierboete in Nieuwpoort bent u daarvoor absoluut aan het juiste adres. Buiten een warm en hartelijk welkom door Jurgen Carron enerzijds (Lettenburg) en Sofie Blomme (De Vierboete) anderzijds verwennen zij dagelijks uw smaakpapillen met fijne gerechten en een uitgebreide suggestiekaart."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Aan Tafel: Kombuis

Verschenen in De Standaard Magazine op 24 01 2015. Citaat:
foto restaurant Kombuis

"Ik heb mijn mosselen natuur besteld, want als ik dan toch voor een klassieker ga, word ik zo conservatief als de pest: dan vind ik de meest klassieke bereiding ook de beste (€22, 45). En het moet gezegd zijn: ze is perfect. Om te beginnen worden de mosselen à la minute bereid, waardoor ze stevig en sappig zijn, en zuiver zilt van smaak. Vervolgens ligt er een genereuze portie selder en ui bovenop: niet platgekookt, maar ook knapperig."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kombuis

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij Bistr'O Plat'O

Verschenen in DM magazine op 24 01 2015. Citaat:
foto restaurant Bistr'o Plat'o

Keuken?

Klassiekers uit verschillende nationale keukens. Genereuze porties, à la minute bereid.

Kom ik terug?

Voor de aangename sfeer en de leuke muziek, en omdat het niet altijd gebakken slibtongetjes en pladijs moet zijn in Oostende.

Meer over restaurant Bistr'o Plat'o

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.