Restaurant Middelkerke

Zoek een restaurant in Middelkerke

In de pers: Middelkerke

Aan Tafel: Kromme Elleboog

Verschenen in De Standaard Magazine op 05 08 2017. Citaat:
foto restaurant Kromme Elleboog

De gulheid van de kok werd nog maar eens benadrukt bij het nagerecht: een enorme portie versgedraaid vanilleijs met aardbeien, en gekarameliseerde appeltjes met speculoosijs.

Kromme Elleboog is een eethuis zoals er meer zouden moeten zijn aan de Belgische kust.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Kromme Elleboog

Barenzo, Wenduine

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant Barenzo

In Barenzo zijn de gerechten heerlijk en correct geprijsd, en wandel je buiten met een gevoel van 'hier wil ik nog wel eens terugkomen'. Complimenten voor de uitbaters!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Barenzo

Renty, Middelkerke

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 15 04 2015. Citaat:
foto restaurant Renty

"Het hoofgerecht wordt de zeetong voor mij, met frietjes, salade en huisgemaakte mayonaise. Alles is met liefde bereid door mevrouw Renty, de frietjes smaken zeer goed, alleen zijn mijn groenten wederom niet kraakvers."

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Renty

Nieuws uit de omgeving van Middelkerke

"Hoogdagen Savarin komen terug". Nieuwe uitbaters investeren in interieur en topchef.

Verschenen in hln.be op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant Savarin

Met Thierry Debal en Annick Dayer heeft restaurant Savarin nieuwe uitbaters. Samen met chef-kok Thierry De Clerck willen ze het restaurant terugbrengen naar de hoogdagen. “De Savarin is en blijft een begrip”, weten de zaakvoerders.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Savarin

Bib Gourmand 2018: 8 nieuwkomers in Vlaanderen

Verschenen in eigen redactie op 08 11 2017.
foto restaurant Plat Prefere

Er zijn 8 Vlaamse nieuwkomers in Bib Gourmand 2018:

  • Schnitzel - Antwerpen
  • Tou.Gou - Brugge
  • Signatuur - Hoogstraten
  • Het Verschil - Lede
  • Au Filet de Sole - De Panne
  • Xaler - Ronse
  • Plat Préfére - Snaaskerke
  • Faraya - Wemmel

meer info: Overzicht Bib Gourmand Benelux 2018 (pdf)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Bistro Mathilda, Oostende

Verschenen in Avocado van de duivel op 16 06 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Mathilda

Het hoofdgerecht is een royaal bord met een stukje krokant gebakken schelvis, andijvie, een kroketje van schelvislever en zeekraal. Normaal gezien komt er geplette aardappel bij, maar je kan dus ook voor de Sana-versie kiezen, met een extra portie groentjes. Wij deden dat, maar we zijn niet echt zeker of die vraag goed doorgekomen is, want we kunnen ook nog wel aardappel ontwaren. Maakt niet zo uit, het smaakt goed, en het sausje erbij is ook fingerlicking good! Echt een royale portie, het doet ons wat vrezen om het dessert nog te helemaal op te krijgen…

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Mathilda

Brasserie Du Parc, Oostende

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 30 03 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Du Parc

Deze grande dame uit het begin van de twintigste eeuw houdt koppig stand tussen de flatgebouwen.

Onlangs kwam ze echter in nieuwe handen, maar aan het intussen beroemde art-deco interieur werd niet geraakt: hier noemt het toilet nog lavatory en wordt de koffie geserveerd in zilveren filters.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Du Parc

Barbouni, Nieuwpoort

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 29 03 2017. Citaat:
foto restaurant Barbouni

Na zo'n wandeling door de Griekse keuken kunnen we een wandeling door de Nieuwpoortse jachthaven wel gebruiken.

Echt een adresje om te onthouden!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Barbouni

Botticelli, Nieuwpoort

Verschenen in elidesc says op 14 06 2016. Citaat:
foto restaurant Botticelli

Botticelli te Nieuwpoort staat al langer op de lijst van nog te bezoeken restaurants en eindelijk kwam het er zover voor elidesc.com.

Het enige wat ze hier spijtig vond is dat ze er niet eerder al kwam. Dit is voor haar hoe een Italiaan hoeft te zijn. Voortreffelijke typische Italiaanse gerechten met top ingrediënten en een prima wijnkeuze.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Botticelli

Wijnbistro Divino, Oostende

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Wijnbistro Divino

Bij Wijnbistro Divino te Oostende houden ze de kaart bewust beperkt. Het jong koppel Kurt en Fabienne runnen de zaak alleen en willen ook werken met dagverse producten.

Uiteraard ademt deze bistro één en al wijn zoals menukaarten gemaakt uit wijnkistjes en wijnflessen op schappen. Goesting West-Vlaanderen bestelde de kipsuggestie en genoot van een lekkere, eenvoudige keuken en excellente wijnen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wijnbistro Divino

Toi, Moi Et La Mer: goed restaurant in Oostende

Verschenen in sixpacks.be op 15 02 2016. Citaat:
foto restaurant Toi Moi Et La Mer

De mannen van sixpacks.be waren meer dan tevreden over hun bezoek bij Toi Moi et la Mer te Oostende. Gelegen aan de dijk en met zicht op zee voelden ze zich meteen in de juiste sfeer.

'Aan het strand van Oostende', het Bib Gourmand menu, werd dik in orde bevonden. Zowel het vleesgerecht alsook het visgerecht waren fantastsich klaargemaakt. Ook de bediening, verzorgd door een ervaren ober, kreeg veel lof.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toi Moi Et La Mer

Flavie's Tafel, Nieuwpoort

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 06 05 2015. Citaat:
foto restaurant Flavie's Tafel

Restaurant Flavie's Tafel te Nieuwpoort is onlangs verhuisd en het nieuwe interieur werd ontworpen door architect Lieven Musschoot.

Ondanks dat de hoofdgerechten wat lang op zich hebben laten wachten, genoten Elise Descamps van Goesting magazine en haar tafelgenote van de verschillende visgerechten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Flavie's Tafel

Restaurants Lettenburg en De Vierboete

Verschenen in eigen redactie op 15 04 2015.
foto restaurant Lettenburg

In Accent Magazine kan je een dubbelinterview lezen met Jurgen Carron en Sofie Blomme, eigenaars van restaurant Lettenburg te Diksmuide en restaurant De Vierboete te Nieuwpoort.

"Gerijpt kwaliteitsvlees of verse Noordzeevis? Landelijk kader of met zicht op Nieuwpoortse jachthaven? Aan u de keuze! Bij zowel Restaurant Lettenburg in Diksmuide als Restaurant De Vierboete in Nieuwpoort bent u daarvoor absoluut aan het juiste adres. Buiten een warm en hartelijk welkom door Jurgen Carron enerzijds (Lettenburg) en Sofie Blomme (De Vierboete) anderzijds verwennen zij dagelijks uw smaakpapillen met fijne gerechten en een uitgebreide suggestiekaart."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Lettenburg

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.