Restaurant Mechelen

Zoek een restaurant in Mechelen

In de pers: Mechelen

La Boya, Mechelen

Verschenen in elidesc says op 21 12 2016. Citaat:
foto restaurant La Boya

Een diner 'en groupe' bij het Marokkanse restaurant La Boya te Mechelen was voor elidesc.com een heel aangename ervaring.

Op enkele uitzonderingen na kregen ze royale porties van uiterst lekkere, typische Marokkanse gerechten geserveerd. Een adres om te onthouden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Boya

Lam'eau, Mechelen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 10 2016. Citaat:
foto restaurant LAM'EAU

Restaurant Lam'eau in het Congrescentrum Lamot te Mechelen is gezellig en stijlvol ingericht.

Dit nieuwe restaurant kon ook Goesting magazine bekoren. De voorgerechten waren lekker fris, de salade vers en elgant, en de smaakcombinaties van de hoofdgerechten waren ook dik in orde. Zeker de moeite om dit prachtige plekje in Mechelen te bezoeken.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant LAM'EAU

M-Eatery, Mechelen

Verschenen in Be-Gusto op 20 06 2016. Citaat:
foto restaurant M-Eatery

Het was voor Be-Gusto weer een succesvol bezoek bij M-Eatery te Mechelen.

Het interieur is aangenaam en warm, de bediening sympathiek. Chef van dienst, Bolle Meulemans, brengt kwalitatieve en moderne brasserie gerechten met een focus op het op de Josper gegrilde vlees. Alles was super lekker en mooi gepresenteerd. Als afsluiter was een gepimpte versie van de klassieke Dame Blanche de 'kers op de taart'.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant M-Eatery

Cosma Foodhouse opent met Londens concept in hartje Dijlestad

Verschenen in gva.be op 15 07 2015. Citaat:
foto restaurant Cosma Foodhouse

Cosma Foodhouse, een Londens concept met brasserie, winkel en catering onder één dak.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cosma Foodhouse

Brasserie Carlton, Mechelen. Gespot op het web.

Verschenen in eigen redactie op 09 07 2015.
foto restaurant Brasserie Carlton

Gespot op de blog 'EU Today'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan restaurant Carlton te Mechelen.

Lees het verslag

Meer over restaurant Brasserie Carlton

Honoloeloe, Mechelen

Verschenen in Goesting Antwerpen op 18 03 2015. Citaat:
foto restaurant Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe

"Ik probeer de pompoensoep uit, een goed gebonden soep waarin de peper te dominant is. Met de sneetjes brood erbij is mijn honger al gestild. Maar ik ben hier om te proeven: er volgt een flinke snede moutbrood, belegd met ricotta, blokjes komkommer, appel en rode ui, opgefrist met citroensap, en een bulgurslaatje erbij. De smaken zijn rijk en fris. Dit is een broodje waar ik graag in hap."

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe

Ushuaya, Mechelen

Verschenen in Kris Kookt op 22 11 2014. Citaat:
foto restaurant Ushuaya

"Wij hebben alvast genoten van een ongedwonge avond in Mechelen. Correcte en smaakvolle gerechten geserveerd door een vriendelijk en bekwaam team."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ushuaya

Mille wordt kunstzinnige horecazaak BazArtcafé

Verschenen in gva.be op 01 10 2014. Citaat:
foto restaurant BazArtCafé

"Vorig jaar lanceerde Jacquet een kunstzinnig programma, BazArt, dat Mille moest upgraden tot een artistieke ontmoetingsplek. Nu, na een bezinningsperiode van een maand, maken ze een nieuwe start onder de naam BazArtcafé."

"'We filteren het goede uit het vorige concept', vertelt Jacquet. 'BazArtcafé moet een plek zijn waar je even binnenspringt, eet als je honger hebt en nog meer eet als je het lekker vindt. Het moet een multifunctioneel atelier worden, een laagdrempelige onderzoeks- en ontmoetingsruimte. Het mag allemaal nog socialer zijn.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant BazArtCafé

Nieuws uit de omgeving van Mechelen

Bistrot Achilles: no-nonsensekeuken van jong talent

Verschenen in knackweekend.be op 05 01 2017. Citaat:
foto restaurant Bistrot Achilles

Michael Van Opstal, beste Juniorkok van België in 2011, nam in 2016 restaurant Baron van Zon over en veranderde de naam in Bistrot Achilles.

Op de borden komen verzorgde, royale bereidingen, die Michael eigenhandig opdient zonder stijfheid. Terugkomende specialiteiten zijn garnalenkroketten, ravioli met ganzenlever in truffelbouillon en krokant gebakken zwezerik.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistrot Achilles

Venuez Hospitality Awards: Winners

Verschenen in Venuez op 08 12 2015. Citaat:
foto restaurant Colonel

In de Gentse Eskimofabriek presenteerde Venuez op maandagavond 7 december haar Hospitality Awards.

De winnaars werden:

  • Best Coffee concept: Kolombo, Antwerpen
  • Dare Devil concept: Frank & Brut, Antwerpen
  • Best Bar Concept: The Dirty Rabbit, Antwerpen
  • Best Cocktailbar: Old Fashioned, Gent
  • Best Restaurant Concept: Colonel, Brussel
  • Best Hotel Concept: Hotel van Cleef, Brugge
  • Best Restyling: Den Bonten Oss, Lommel
  • Best Hospitality Concept: Silo's, Boortmeerbeek
  • Best Bartender: Dries Botty, The Dirty Rabbit
  • Rookie of the Year: Didier Van Den Broeck, Dogma
  • Style & Hospitality Award: Familie Michiels, Restauration Nouvelle

Lees het volledige artikel (externe link)

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Naunce, Duffel
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 04 11 2015.
foto restaurant Nuance

Gespot op de website 'Belgian Taste Buds'
Verslag (in het Engels) over een bezoek aan sterrenrestaurant Nuance te Duffel.
Lees het verslag

Meer over restaurant Nuance

Wabi Sabi Sushibar, Bonheiden

Verschenen in Goesting Antwerpen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant Wabi Sabi Sushi Bar

Op een aangenaam warme avond installeren Goesting Antwerpen met enkele vrienden zich op het tuinterras van het nieuwe restaurant Wabi Sabi te Bonheiden.

Het werd dan ook een geslaagd avondje uit. De Japanse goyza, eerst gebakken dan gestoomd, was erg smaakvol. Ook de verschillende speciale sushirollen waren duidelijk met kennis van zaken bereid.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wabi Sabi Sushi Bar

Pastorale, Reet

Verschenen in Kris Kookt op 14 01 2015. Citaat:
foto restaurant Pastorale

"Met kunst als inspiratiebron tovert Bart hier stuk voor stuk pareltjes op bord. Een pure en innovatieve keuken met aandacht voor het product en de seizoenen. Dit geserveerd in al zijn eenvoud en vooral met de allom gekende woorden 'Less is more'."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pastorale

De Viemet is puur Mechels eten en drinken

Verschenen in gva.be op 14 12 2014. Citaat:

"In Heffen is een nieuw restaurant, “De Viemet”, geopend in de Molenbeekstraat, pal naast de N16. De menukaart is beperkt en een feest voor vleeseters."

"De Viemet wordt een restaurant dat gespecialiseerd is in paardensteak (350, 500 of 750 gr), entrecôte (350 of 500 gr) en ribbekens à volonté. Voor niet vleeseters zijn er Jumbo Tigerscampi’s op Italiaanse wijze."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Viemet

Uitreiking Hospitality Awards 2014

Verschenen in eigen redactie op 04 12 2014.

Op 1 december 2014 vond in San Marco Village te Schelle de uitreiking plaats van de 7e editie van The Belgium Hospitality Awards. De deelnemers aan deze prestigieuze wedstrijd worden getaxeerd op klantvriendelijkheid, gastvrijheid, service en dienstbetoon.

Lees het volledige artikel

Meer over restaurant Schildia

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.