Restaurant Genk

Zoek een restaurant in Genk

In de pers: Genk

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant La Botte

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

La Dolce Vita, Genk

Verschenen in Charl'eat op 01 03 2016. Citaat:

Een gevestigde waarde in Genk is het Italiaanse restaurant La Dolce Vita.

Blogster Charlotte Reyskens beleefde er samen met enkele vriendinnen een superavond. Italiaanse vriendelijkheid en gezelligheid met vers en vooral lekker eten.
Dit restaurant heeft haar naam zeker niet gestolen!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Dolce Vita

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015.
foto restaurant Mardaga

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Pizzeria Da Roberto, Genk

Verschenen in Charl'eat op 22 08 2015. Citaat:
foto restaurant Pizzeria Da Roberto

Recent verhuisde Pizzeria Da Roberto naar het pand van het voormalige café 't Voske. De inrichting is bescheiden: een proper, simpel restaurantje met enkele, netjes gedekte tafels en een wachtzone voor de mensen die afhalen.

Charl'eat geniet van de overheerlijke pasta. Niet verwonderlijk als je weet dat Roberto zijn leercontratct volgde bij Vincenzo Giacomazza.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pizzeria Da Roberto

O'Geros, Genk

Verschenen in Be-Gusto op 18 02 2015. Citaat:
foto restaurant O Geros

"Bij restaurant O’Geros toont lady chef Mariane vakkundig haar kunnen. De chef legt veel tijd, liefde en passie in haar gerechten wat resulteert in eigentijdse Zuiderse gerechten. Tussen het mooie aanbod aan culinaire adressen waar we in ons land terecht kunnen, is dit eens iets anders zonder aan kwaliteit te moeten inboeten. Smakelijk!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant O Geros

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij De Kristalijn.

Verschenen in DM magazine op 17 01 2015. Citaat:
foto restaurant De Kristalijn

Keuken?

Lichte klassiekers, hedendaags gepresenteerd. Chef Koen Somers heeft hier al een lange staat van dienst en weet wat zijn klanten willen. De nieuwe setting, sinds 2011, leverde hem een ster op.

Meer over restaurant De Kristalijn

Mélange, Genk

Verschenen in Charl'eat op 17 12 2014. Citaat:
foto restaurant Mélange

"Niets dan lof over de Mélange! Een restaurant dat haar naam niet gestolen heeft want het is een mix van op restaurant gaan en eigenlijk ook een beetje thuiskomen. Hier heerst een sfeer 'van niets moet, alles mag' gecombineerd met overheerlijk eten. We mogen ons in België gelukkig prijzen met de warme glimlach die Mark ons biedt, en de gouden handen van Inge die telkens weer lekker eten op tafel toveren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mélange

Nieuws uit de omgeving van Genk

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Souvenir

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zonhovens restaurant Cuisine d'Été krijgt als eerste een smiley

Verschenen in MadeInLimburg.be op 13 01 2016. Citaat:
foto restaurant Cuisine d'Été

Het Federaal Voedselagentschap reikt een 'smiley' uit  voor horecazaken die met succes een traject op vlak van hygiëne, voedselveiligheid en –traceerbaarheid hebben doorlopen.

Cuisine d'Été te Zonhoven is het eerste restaurant in Limburg dat deze eer toekomt. 'Ons hele team is er erg fier op,' zegt Johan Segers aan madeinlimburg.be.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cuisine d'Été

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.