Restaurant Genk

Zoek een restaurant in Genk

In de pers: Genk

Gault&Millau 2017 België: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant La Botte

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

La Dolce Vita, Genk

Verschenen in Charl'eat op 01 03 2016. Citaat:

Een gevestigde waarde in Genk is het Italiaanse restaurant La Dolce Vita.

Blogster Charlotte Reyskens beleefde er samen met enkele vriendinnen een superavond. Italiaanse vriendelijkheid en gezelligheid met vers en vooral lekker eten.
Dit restaurant heeft haar naam zeker niet gestolen!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Dolce Vita

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015.
foto restaurant Mardaga

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Pizzeria Da Roberto, Genk

Verschenen in Charl'eat op 22 08 2015. Citaat:
foto restaurant Pizzeria Da Roberto

Recent verhuisde Pizzeria Da Roberto naar het pand van het voormalige café 't Voske. De inrichting is bescheiden: een proper, simpel restaurantje met enkele, netjes gedekte tafels en een wachtzone voor de mensen die afhalen.

Charl'eat geniet van de overheerlijke pasta. Niet verwonderlijk als je weet dat Roberto zijn leercontratct volgde bij Vincenzo Giacomazza.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Pizzeria Da Roberto

O'Geros, Genk

Verschenen in Be-Gusto op 18 02 2015. Citaat:
foto restaurant O Geros

"Bij restaurant O’Geros toont lady chef Mariane vakkundig haar kunnen. De chef legt veel tijd, liefde en passie in haar gerechten wat resulteert in eigentijdse Zuiderse gerechten. Tussen het mooie aanbod aan culinaire adressen waar we in ons land terecht kunnen, is dit eens iets anders zonder aan kwaliteit te moeten inboeten. Smakelijk!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant O Geros

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij De Kristalijn.

Verschenen in DM magazine op 17 01 2015. Citaat:
foto restaurant De Kristalijn

Keuken?

Lichte klassiekers, hedendaags gepresenteerd. Chef Koen Somers heeft hier al een lange staat van dienst en weet wat zijn klanten willen. De nieuwe setting, sinds 2011, leverde hem een ster op.

Meer over restaurant De Kristalijn

Mélange, Genk

Verschenen in Charl'eat op 17 12 2014. Citaat:
foto restaurant Mélange

"Niets dan lof over de Mélange! Een restaurant dat haar naam niet gestolen heeft want het is een mix van op restaurant gaan en eigenlijk ook een beetje thuiskomen. Hier heerst een sfeer 'van niets moet, alles mag' gecombineerd met overheerlijk eten. We mogen ons in België gelukkig prijzen met de warme glimlach die Mark ons biedt, en de gouden handen van Inge die telkens weer lekker eten op tafel toveren."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Mélange

Restaurant Corneille

Verschenen in elidesc says op 12 12 2014. Citaat:
foto restaurant Corneille

"Gelukkig volgt een enorm vullende hoofdschotel: in de oven gegaarde zalm, mosterdsausje, puree, prei en romanesco. De presentatie is iets minder verfijnd dan de vorige borden, maar de smaken zit meer dan goed. Idem dito voor het volume: zelfs de grootste eters moeten enige moeite doen om zich het geheel soldaat te maken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Corneille

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014.

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Saloniki, Genk

Verschenen in Charl'eat op 11 07 2014. Citaat:

"De vis wordt op een zeer simplistische manier gepresenteerd, maar de groenteschotel erbij mag gezien worden. Ondanks dat de presentatie weinig voorstelde was de smaak ook hier weer zeer lekker. De scampi's zijn zeker een aanrader!"

"Zeer eenvoudig maar zeer lekker, zo kan je Saloniki het best omschrijven. Niet te veel blabla maar gewone, lekkere Griekse kost krijg je hier op je bord geserveerd. Wie wil die 'blabla' als het lekker is en bovendien niet duur?"

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Saloniki

Il Proverbio, Genk

Verschenen in Charl'eat op 10 05 2014. Citaat:
foto restaurant Il Proverbio

"Over de smaak van deze pizza's valt niet te discussiëren, iedereen is het er over eens: LEKKER! Sommigen durven wel eens de zeer dunne bodem aan te halen maar deze pizza's zijn nu eenmaal gemaakt volgens de regels van de kunst."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Il Proverbio

The Thrill, Genk

Verschenen in Cookanista.be op 29 03 2014. Citaat:
foto restaurant The Thrill

"Genk heeft er een leuk adresje bij, een brasserie met focus op kwaliteitsvolle producten van de hand van chef Rik Vandersanden, zowaar een legende in de regio. Ongedwongen sfeer, huiskamerinrichting maar keer op keer genieten van de heerlijke producten, denk maar aan US grain fed beef, dry aged Schots Aberdeen Angus en Simmentaler rundsfilet of waarom niet een stukje wild door de chef zelf geschoten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant The Thrill

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.