Restaurant Genk

Zoek een restaurant in Genk

In de pers: Genk

Cuinesse, streetfoor en fondue in Genk

Verschenen in MadeInLimburg.be op 07 05 2018. Citaat:
foto restaurant Cuinesse

Alessio Saie en Tom Robyns geloven zo sterk in hun horecaconcept dat ze enkele weken geleden de sprong hebben gewaagd: in de Grotestraat in Genk is hun restaurant Cuinesse open gegaan. Er wordt streetfood en fondue geserveerd. "Een concept dat in de wijde omgeving nog niet bestaat", zeggen de zaakvoerders.

Op de kaart staan verschillende tapas, pimped hotdogs, ribbetjes, slaatjes,… maar ook fondue. Zowel vlees als vis, Chinese fondue, kaasfondue of als dessert een fondue van chocolade of caramel…

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cuinesse

Gault&Millau 2017 Belgiƫ: Laureaten

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2016.
foto restaurant La Botte

Op maandag 7 november maakte de culinaire gids Gault&Millau zijn laureaten voor 2017 bekend.

Lees het volledige artikel

La Dolce Vita, Genk

Verschenen in Charl'eat op 01 03 2016. Citaat:

Een gevestigde waarde in Genk is het Italiaanse restaurant La Dolce Vita.

Blogster Charlotte Reyskens beleefde er samen met enkele vriendinnen een superavond. Italiaanse vriendelijkheid en gezelligheid met vers en vooral lekker eten.
Dit restaurant heeft haar naam zeker niet gestolen!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant La Dolce Vita

Nieuws uit de omgeving van Genk

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.