Restaurant De Haan

Zoek een restaurant in De Haan

In de pers: De Haan

Villa de Torre

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 14 09 2017. Citaat:
foto restaurant Villa de Torre

Ik krijg twee dikke filets met rijst, tuinboontjes en hazelnoot, knap gepresenteerd en smaakvol. Aan de andere kant liggen kraakverse, gegratineerde langoustines met limoenboter, koningskruid en een pastasalade.

De uitbaters kennen hun stiel, De Torre is een visrestaurant van hoog niveau.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villa de Torre

De Kruidenmolen

Verschenen in eigen redactie op 02 09 2017.
foto restaurant De Kruidenmolen

Bron: Youtubekanaal De Kruidenmolen

Meer over restaurant De Kruidenmolen

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Markt XI

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers Belgiƫ

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Restaurant Yelo, Wenduine

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Yelo

Een ware ontdekking voor Goesting West-Vlaanderen is het nieuwe restaurantje Yelo te Wenduine.

Over de gehele lunch waren alle borden tot in de puntjes afgewerkt, zeer mooi en verzorgd. Maar chef Jessica heeft meer in haar marge dan enkel dresseren. De smaken van de gerechten zaten heel goed en tot en met het dessertje etaleerde ze haar kooktechnisch kunnen.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Yelo

Nieuws uit de omgeving van De Haan

"Hoogdagen Savarin komen terug". Nieuwe uitbaters investeren in interieur en topchef.

Verschenen in hln.be op 08 12 2017. Citaat:
foto restaurant Savarin

Met Thierry Debal en Annick Dayer heeft restaurant Savarin nieuwe uitbaters. Samen met chef-kok Thierry De Clerck willen ze het restaurant terugbrengen naar de hoogdagen. “De Savarin is en blijft een begrip”, weten de zaakvoerders.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Savarin

Damas

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 11 09 2017. Citaat:
foto restaurant Damas

Niet ver van de Oostendse uitgaansbuurt treffen we een stukje Syrië: Damas. Binnenin trekt een grote foto van Oostende de aandacht, en op de kaart staan - naast veel Syrische specialiteiten - ook broodjes en hamburgers. Van ons hadden ze gerust volledig de Syrische kaart mogen trekken. De vriendelijke gastvrouw waarschuwt ons meteen: het bordje gemengd (€ 19) met fattoush (een oosterse salade), taboulé (een bulgurslaatje), hummus (een kikkererwtendip) en mutabal (een aubergine-yoghurtdip) voor twee personen is een flinke portie.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Damas

Bistro Mathilda, Oostende

Verschenen in Avocado van de duivel op 16 06 2017. Citaat:
foto restaurant Bistro Mathilda

Het hoofdgerecht is een royaal bord met een stukje krokant gebakken schelvis, andijvie, een kroketje van schelvislever en zeekraal. Normaal gezien komt er geplette aardappel bij, maar je kan dus ook voor de Sana-versie kiezen, met een extra portie groentjes. Wij deden dat, maar we zijn niet echt zeker of die vraag goed doorgekomen is, want we kunnen ook nog wel aardappel ontwaren. Maakt niet zo uit, het smaakt goed, en het sausje erbij is ook fingerlicking good! Echt een royale portie, het doet ons wat vrezen om het dessert nog te helemaal op te krijgen…

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bistro Mathilda

Bie Koen, Oostende

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:

Onder het motto 'minder is meer' kookt Koen er in een piepklein keukentje met een beperkte kaart. De mooi gedekte tafeltjes staan vrij dicht bij elkaar in een warm interieur, een haardvuur aan de ene kant en een intrigrerend kunstwerk aan de andere bepalen mee de sfeer van dit huiskamerrestaurantje.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Bie Koen

Histoires d'O, Oostende

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 26 04 2017. Citaat:
foto restaurant Histoires d'O

De brasserie onderging begin dit jaar van boven tot onder een grondige make-over.Hier binnenstappen geeft nu onmiddellijk een behaaglijk, huiselijk gevoel.

Tomaat-garnaal (€ 22) is een klassieker in de Koningin der Badsteden en er verschijnen dan ook twee mooie gepelde tomaten en een verzorgd slaatje op tafel, met in een apart kommetje frietjes. De tomaten zijn royaal gevuld.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Histoires d'O

Brasserie Du Parc, Oostende

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 30 03 2017. Citaat:
foto restaurant Brasserie Du Parc

Deze grande dame uit het begin van de twintigste eeuw houdt koppig stand tussen de flatgebouwen.

Onlangs kwam ze echter in nieuwe handen, maar aan het intussen beroemde art-deco interieur werd niet geraakt: hier noemt het toilet nog lavatory en wordt de koffie geserveerd in zilveren filters.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Brasserie Du Parc

Wijnbistro Divino, Oostende

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 01 06 2016. Citaat:
foto restaurant Wijnbistro Divino

Bij Wijnbistro Divino te Oostende houden ze de kaart bewust beperkt. Het jong koppel Kurt en Fabienne runnen de zaak alleen en willen ook werken met dagverse producten.

Uiteraard ademt deze bistro één en al wijn zoals menukaarten gemaakt uit wijnkistjes en wijnflessen op schappen. Goesting West-Vlaanderen bestelde de kipsuggestie en genoot van een lekkere, eenvoudige keuken en excellente wijnen.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Wijnbistro Divino

Toi, Moi Et La Mer: goed restaurant in Oostende

Verschenen in sixpacks.be op 15 02 2016. Citaat:
foto restaurant Toi Moi Et La Mer

De mannen van sixpacks.be waren meer dan tevreden over hun bezoek bij Toi Moi et la Mer te Oostende. Gelegen aan de dijk en met zicht op zee voelden ze zich meteen in de juiste sfeer.

'Aan het strand van Oostende', het Bib Gourmand menu, werd dik in orde bevonden. Zowel het vleesgerecht alsook het visgerecht waren fantastsich klaargemaakt. Ook de bediening, verzorgd door een ervaren ober, kreeg veel lof.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Toi Moi Et La Mer

De Markt, Oostende

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 02 09 2015. Citaat:
foto restaurant De Markt

De Markt is een recente aanwinst op het Wapenplein in Oostende. Op een steenworp van de zee is het voor Goesting West-Vlaanderen gezellig vertoeven op het terras. De gerechten waren eerder middelmatig maar de ruime porties zorgen er wel voor dat je voldaan naar huis gaat.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Markt

De Mosselbeurs, Oostende

Verschenen in Charl'eat op 14 08 2015. Citaat:
foto restaurant De Mosselbeurs

Voor de beste mosselen van Oostende moet je volgens Charl'eat zeker bij De Mosselbeurs zijn. De bestelde mosselen waren subliem en ook het soepje met look en room moest niet onderdoen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Mosselbeurs

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.