Restaurant Blankenberge

Zoek een restaurant in Blankenberge

In de pers: Blankenberge

Côte

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Côte

Het slaatje met subtiel gerookte zalm (€ 18) is correct, de wrap met kip (€ 10) is goed afgekruid en vergezeld van avocado en tortillachips met een dip. De tosti met ham en kaas (€ 6) komt met een potje ketchup op tafel, de Italiaanse rode huiswijn (€ 4,50) smaakt er erg lekker bij. De vriendelijke uitbaatster komt geregeld vragen of alles in orde is en dat is ook zo

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Côte

De Boeie, Blankenberge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant De Boeie

Na de amuses met asperge en bloemkool in de hoofdrol verschijnt mijn eerste bord met buikspek, langoustine en rode biet. De kleurrijke compositie met surf-'n-turfelementje streelt het oog, zeker nu de rode bietjes gezelschap krijgen van anderskleurige collega's. Langoustines en buikspek gaan trouwens wonderwel samen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Boeie

Nieuws uit de omgeving van Blankenberge

Getest: Villa de Torre

Verschenen in june.be op 13 01 2018. Citaat:
foto restaurant Villa de Torre

De Torre heeft een bevoorrecht contact met een aantal vissers en leveranciers, en kan daardoor bijvoorbeeld Oostendse platte oesters op de kaart zetten, de zgn. Ostendaises. Er zijn er maar weinig en het duurt vier jaar vooraleer ze tot wasdom komen en verkoopsklaar zijn.

Zes stuks kosten € 23,50 maar schenken je gedurende enkele minuten de zilte hemel. Dit is een product dat alleen al de omweg rechtvaardigt, een parel uit het brakke water.

Geen citroen, hoogstens een zwaai met de pepermolen en een hompje nero di seppiabrood dat met inktvisinkt werd verrijkt.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villa de Torre

't Werftje, Zeebrugge

Verschenen in vierbordjes.be op 09 07 2017. Citaat:
foto eetcafé 't Werftje

't Werftje heeft naar verluidt de beste garnaalkroketten van ons koninkrijk, en maakt die reputatie ook waar: knisperende korst, fijne en intense smaak van grijze garnaal, perfect gekruid, de textuur net tussen consistent en vloeibaar, voldoende (maar niet rijkelijk) gevuld met grijze garnalen (€ 18,50 voor 2 stuks).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé 't Werftje

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant 't Verschil

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Côte Belge, Ramskapelle

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Côte Belge

De kaart bij Côte Belge te Ramskapelle is een mooie mix van klassiekers, suggesties met een meer hedendaagse inslag en ook nog een selectie barfood-tapas.

Ruben De Ville van Goesting magazine begon met dat laatste en het kon hem al meteen bekoren. Ook de rest van het menu viel erg in de smaak, al verwachtte hij voor de prijs een iets hogere kwaliteit van het tussenribstuk.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Côte Belge

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.