Restaurant Blankenberge

Zoek een restaurant in Blankenberge

In de pers: Blankenberge

Côte

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 12 09 2017. Citaat:
foto restaurant Côte

Het slaatje met subtiel gerookte zalm (€ 18) is correct, de wrap met kip (€ 10) is goed afgekruid en vergezeld van avocado en tortillachips met een dip. De tosti met ham en kaas (€ 6) komt met een potje ketchup op tafel, de Italiaanse rode huiswijn (€ 4,50) smaakt er erg lekker bij. De vriendelijke uitbaatster komt geregeld vragen of alles in orde is en dat is ook zo

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Côte

De Boeie, Blankenberge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 27 04 2017. Citaat:
foto restaurant De Boeie

Na de amuses met asperge en bloemkool in de hoofdrol verschijnt mijn eerste bord met buikspek, langoustine en rode biet. De kleurrijke compositie met surf-'n-turfelementje streelt het oog, zeker nu de rode bietjes gezelschap krijgen van anderskleurige collega's. Langoustines en buikspek gaan trouwens wonderwel samen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant De Boeie

Restaurant Venitien serveert kleinere porties voor kleine eters.

Verschenen in eigen redactie op 31 03 2016.
foto restaurant Vénitien

Restaurant Venitien te Blankenberge lanceert een nieuwe menukaart.

Voortaan kan elk hoofdgerecht ook in een kleinere portie besteld worden aan een aangepaste prijs. De normale portie van een biefstuk of lamskroon wordt gehalveerd, en wie normaal drie sliptongetjes krijgt vindt er nu twee op zijn bord.

"Het idee is in de eerste plaats ingegeven door de vergrijzing. Vooral senioren schamen zich ervoor om uit het kindermenu te bestellen. Wat leidt tot borden die nog halfvol worden afgeruimd", aldus zaakvoerster Katrien Vergote, "maar we denken hierbij ook aan mensen die op dieet staan of een maagverkleining ondergingen. Ze zeggen geregeld dat onze porties te groot zijn voor hen."

Meer over restaurant Vénitien

Cabo, Blankenberge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 10 02 2016. Citaat:
foto restaurant Cabo

Een tegelijk trendy en gezellig interieur, tot in de laatste puntjes uitgewerkt door Lieven Musschoot, vertaalt zich in zekere mate in de à la carte prijzen.

De menu's daarentegen zijn vriendelijker geprijsd en Goesting West-Vlaanderen ging voor de driegangen marktmenu. Heerlijke, smakelijke en perfect bereide gerechten werden begeleid met een lekkere witte wijn uit de Carcasonne streek.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Cabo

Bib Gourmand 2016 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 09 11 2015.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2016 voorgesteld. In totaal staan er 168 restaurants in België, waaronder 28 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Ten Doele, Blankenberge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 07 10 2015. Citaat:
foto restaurant Ten Doele

'Heerlijke oesters, perfecte garnaalkroketjes, hemelse vitello tonato', is hoe Goesting West-Vlaanderen het voorgerecht omschrijft. Ook de hoofdgerechten moeten niet onderdoen, heerlijk mals en perfect gebakken vlees zonder de presentatie uit het oog te verliezen. Genieten geblazen!

Beoordeling: 5 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Ten Doele

Silversand, Blankenberge

Verschenen in Charl'eat op 18 08 2015. Citaat:
foto restaurant Silversand

Voor de beste wafels in Blankenberge moet je volgens Charl'eat zeker bij Silversand zijn.

Hun specialiteit bij uitstek zijn de wafels met vers fruit maar Charl'eat koos deze keer voor de combinatie met ijs, chocoladesaus en slagroom. Ze heeft zich zeker niet beklaagd. Het roomijs was smeuïg, de saus niet te straf en ook de slagroom was kwalitatief vrij goed... dit alles bovenop een krokante, zoete wafel. Heerlijk!

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Silversand

De Oesterput, Blankenberge

Verschenen in Charl'eat op 10 08 2015. Citaat:
foto restaurant Oesterput

Charl'eat genoot bij De Oesterput te Blankenberge met volle teugen van al het lekkere dat de zee te bieden heeft. De zeevruchtenschotel vergezeld van 500 gram versgekookte kreeft smaakte geweldig en als afsluiter werd nog een heerlijke chocomousse besteld.

Ook het personeel was vlot en vriendelijk en gaf duidelijke uitleg over de verschillende zeevruchten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Oesterput

Nieuws uit de omgeving van Blankenberge

Villa de Torre

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 14 09 2017. Citaat:
foto restaurant Villa de Torre

Ik krijg twee dikke filets met rijst, tuinboontjes en hazelnoot, knap gepresenteerd en smaakvol. Aan de andere kant liggen kraakverse, gegratineerde langoustines met limoenboter, koningskruid en een pastasalade.

De uitbaters kennen hun stiel, De Torre is een visrestaurant van hoog niveau.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Villa de Torre

't Werftje, Zeebrugge

Verschenen in vierbordjes.be op 09 07 2017. Citaat:
foto eetcafé 't Werftje

't Werftje heeft naar verluidt de beste garnaalkroketten van ons koninkrijk, en maakt die reputatie ook waar: knisperende korst, fijne en intense smaak van grijze garnaal, perfect gekruid, de textuur net tussen consistent en vloeibaar, voldoende (maar niet rijkelijk) gevuld met grijze garnalen (€ 18,50 voor 2 stuks).

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over eetcafé 't Werftje

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.
foto restaurant Souvenir

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Michelin Bib Gourmand 2017 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2016.

Michelin heeft de nieuwste Bib Gourmand 2017 voorgesteld. In totaal staan er 165 restaurants in België, waaronder 25 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bekijk: restaurants uit dit artikel

Côte Belge, Ramskapelle

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 07 09 2016. Citaat:
foto restaurant Côte Belge

De kaart bij Côte Belge te Ramskapelle is een mooie mix van klassiekers, suggesties met een meer hedendaagse inslag en ook nog een selectie barfood-tapas.

Ruben De Ville van Goesting magazine begon met dat laatste en het kon hem al meteen bekoren. Ook de rest van het menu viel erg in de smaak, al verwachtte hij voor de prijs een iets hogere kwaliteit van het tussenribstuk.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Côte Belge

Restaurant Yelo, Wenduine

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 06 04 2016. Citaat:
foto restaurant Yelo

Een ware ontdekking voor Goesting West-Vlaanderen is het nieuwe restaurantje Yelo te Wenduine.

Over de gehele lunch waren alle borden tot in de puntjes afgewerkt, zeer mooi en verzorgd. Maar chef Jessica heeft meer in haar marge dan enkel dresseren. De smaken van de gerechten zaten heel goed en tot en met het dessertje etaleerde ze haar kooktechnisch kunnen.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Yelo

Le kok sur mer, aanrader in Vlissegem

Verschenen in Brugse vertellementjes op 07 03 2015. Citaat:
foto restaurant Le Kok sur mer

"Zowel qua gerechten als bediening en sfeer super in orde. De chef en gastvrouw hebben hun ervaring opgedaan bij Wout Bru en nog een aantal andere grote namen. Je ziet dat ze de knepen van het vak heel goed onder de knie hebben. Dit restaurant is absoluut een aanrader."

Lees het volledige artikel (externe link)

Meer over restaurant Le Kok sur mer

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.