L'Envie

Restaurant L'Envie, Zwevegem

Adres:

Helkijnstraat 38
8554   Zwevegem

Toon de ligging

Telefoon:

056 22 19 83

Chef-kok:

David Grosdent & Inès Vankeirsbilck

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Faciliteiten:

Terras

Formules:

Menu

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

L'Envie in de media

Vier nieuwe leden JRE

Verschenen in eigen redactie op 09 03 2017.

Maandag 6 maart heeft JRE haar vier nieuwe leden voorgesteld: restaurant Zoethout in Wellen (chef-kok Laurens Snykers), Maison D. In Ronse (Didier Bourdeaux) , restaurant L'envie in Zwevegem (chef-kok David Grosdent) en Altermezzo in Tongeren (chef-kok) Jo Grootaers.

De vereniging van jonge restauranthouders JRE brengt chefs van 23 tot 49 jaar oud samen, telt 30 leden in België en zo'n 320 over heel Europa.

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

L' Envie

Verschenen in Be-Gusto op 13 06 2016. Citaat:

Be-Gusto was te gast bij L'Envie te Zwevegem. Chef David Grosdent en zijn vriendin Inès Vankeirsbilck mikken in hun restaurant op topgastronomie.

Over de kookkunsten van de chef schreef hij het volgende: 'De chef is vastberaden en toont de richting. Kwaliteit wordt hier gewaardeerd. Hoevekip uit de Landes, Langoustines, Royal Belgian Caviar maar anderzijds worden ook groenten en ingrediënten vanuit de regio verwerkt zoals warmoes en rapen. Je kiest voor een 4-gangen Découverte menu, een 6-gangen Plaisir menu of het 7-gangen Signature menu. De gerechten kunnen ook à la carte in aangepaste porties besteld worden waardoor het jonge koppel de lat meteen hoog legt.'

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant L'Envie

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.