Villa Eureka

Restaurant Villa Eureka, Zottegem

Adres:

Europaweg 321
9620   Zottegem

Toon de ligging

Telefoon:

09 279 04 43

Chef-kok:

Frederic De Kegel

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Terras

Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00

Villa Eureka in de media

Eerste verjaardag voor Villa Eureka, Zottegem

Verschenen in De Beiaard op 08 05 2015. Citaat:

Het is een jaar geleden dat chef-kok Frederic De Kegel en gastvrouw Magdalena hun bistro Villa Eureka openden in Oombergen. Volgens het magazine De Beiaard ademt het sfeervolle decor culinaire klasse, romantiek en gastvrijheid uit.

Een avond bij Villa Eureka gaat niet enkel over een lekkere maaltijd maar wordt ervaren als een soort wellnessmoment. Klanten worden aan de deur opgehaald en alles wordt in het werk gesteld om hen met een vlekkeloze service te laten genieten.

Frederic heeft door de jaren heen een eigen stijl ontwikkeld waar hij de producten centraal stelt. Hij werkt dan ook met dagverse producten die hij zelf uit de vroegmarkten kiest. Zo garandeert hij zijn klanten op-en-top kwaliteit.

Restaurant Het Kraainest wordt Villa Eureka

Verschenen in nieuwsblad.be op 18 06 2014. Citaat:

"'We zitten hier in een streek die heel wat te bieden heeft op culinair vlak en daarom wil ik ook werken met seizoensgebonden streekproducten en vergeten groenten', zegt de chef die na zijn opleiding in hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge een opleiding volgde in onder andere De Oosthoek in Knokke, La Bergerie in Namen en Het Hof van Cleve in Kruishoutem. Het culinair genieten in Villa Eureka wordt nog versterkt door de gezellige sfeer. Door de vele vensters van deze charmewoning heeft u van bijna overal zicht op de landelijke omgeving of de idyllische tuin."

Lees het volledige artikel (externe link)

Chef 't Kraainest trekt naar Villa Eureka

Verschenen in nieuwsblad.be op 21 05 2014. Citaat:

"Frederic De Kegel ruilde begin deze maand ’t Kraainest voor het nieuwe Villa Eureka in Oombergen, aan 't Vosken. 'Het was al een tijdje een droom onze eigen zaak te hebben', zegt De Kegel. 'De tijd in ’t Kraainest was een mooie tussenperiode. Ik keek ondertussen wel uit naar een pand om mijn eigen zaak te vestigen, waar Magdelena en ik onze droom zouden kunnen uitwerken. Wat ons aansprak, was de leeftijd van het huis en van zodra je binnenkomt, voel je dat het een ziel heeft.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Villa Eureka

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.