C-Jules

Alle persartikels over restaurant C-Jules

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017. Citaat:

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Lady Chef of the Year 2016
Julie Baekelandt, chef C-Jules te Zottegem

Verschenen in eigen redactie op 26 09 2016. Citaat:

Julie Baekelandt, chef van restaurant C-Jules te Zottegem, mag zich gedurende een volledig jaar Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2016 noemen.

De titel Lady Chef of the Year wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouwelijke chef die staat voor kwaliteit, creativiteit en topklasse in de keuken.

Meer info op www.ladychef.be

Chef Céderic Demey van C-Jules voert promotie voor lamsvlees

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 09 2015. Citaat:

De jonge en talentvolle chef Céderic Demey van restaurant C-Jules in Zottegem werd door Franse, Ierse en Engelse organisaties ter promotie van het lamsvlees gekroond tot Belgium's Lambassador 2015-2017. Zo meldt ondermeer Het Nieuwsblad.

Het smaakaspect, de textuur en de grote variëteit aan bereidingen die het lamsvlees biedt, hebben volgens Céderic bijgedragen tot zijn besluit om mee te dingen voor deze onderscheiding.

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Julie Baekelandt krijgt eigen rubriek op Njam!

Verschenen in hln.be op 09 04 2015. Citaat:

"Julie Baekelandt, chef van het gastronomisch restaurant C-Jules in Zottegem, heeft een eigen rubriek te pakken op kookkanaal Njam! Ze staat er tussen grote sterrenchefs om haar gerechten aan de kijker te presenteren. 'Ik ben al zeker van vijftien afleveringen', zegt Julie een beetje overdonderd door wat haar overkomt."

Lees het volledige artikel (externe link)

C-Jules, Zottegem

Verschenen in Goesting Oost-Vlaanderen op 04 12 2014. Citaat:

"Voorgerechten zijn: een carpaccio van zeeverse sint-jakobsvruchten met sliertjes wakamé, een handvol korrels gepofte rijst, een emulsie van soja en een bolletje wasabi-ijs, gevolgd door een flinke moot al even verse zeebaars, omwikkeld met lardo di Colonnata (gerijpt varkensspek uit Toscane) en drijvend in een selderbouillon met straffe brokkelkaas. Allebei erg smaakvolle, mooi gepresenteerde en verrassende combinaties, klaargemaakt met kwaliteitsingrediënten."

Beoordeling DM.City Gent: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Govaerts keurt de keuken van C-Jules.
Het Proefkonijn

Verschenen in DM magazine op 08 11 2014. Citaat:

"Ik vind het dapper van jonge mensen, zeker als ze hebben gewerkt in mondaine zaken, om op zo'n plek een restaurant te beginnen dat niet direct toegeeft aan de smaak van de grootste gemene eter."

Jong Keukengeweld 2014
Jongerenactie van 1 oktober t.e.m 15 november.

Verschenen in eigen redactie op 29 09 2014. Citaat:

Met Jong Keukengeweld en een selectie van 60 jonge chefs toont Vlaanderen dat haar gastronomie hip en innovatief is. Deze imagocampagne van Toerisme Vlaanderen gaat van start met een jongerenactie.

Jongeren van 18 tot 30 jaar kunnen zich culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs. Voor 45 euro krijgen ze een driegangen menu van topkwaliteit, inclusief water en aangepaste wijnen of bieren. In restaurants met een Michelinster of een GaultMillau-score vanaf 15/20 betalen ze 55 euro.

Deze campagne is afgelopen. De actie liep van 1 oktober t.e.m 15 november 2014.

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Cedric en Julie serveren de pure keuken in C-Jules

Verschenen in nieuwsblad.be op 19 04 2014. Citaat:

"Begin dit jaar openden Julie Baeckelandt en Cedric De Mey hun restaurant C-Jules aan de Markt in Zottegem. Beide topchefs genoten een opleiding bij Wout Bru. In C-Jules willen zij op een originele manier de streekproducten in de kijker zetten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.