C-Jules

Restaurant C-Jules, Zottegem

Adres:

Markt 15
9620   Zottegem

Toon de ligging

Telefoon:

09 279 11 18

Chef-kok:

Julie Baekelandt & Cederic De Mey

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 408
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 561
Keuken: 14.0 /20

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

C-Jules in de media

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017.

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Lady Chef of the Year 2016
Julie Baekelandt, chef C-Jules te Zottegem

Verschenen in eigen redactie op 26 09 2016.

Julie Baekelandt, chef van restaurant C-Jules te Zottegem, mag zich gedurende een volledig jaar Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2016 noemen.

De titel Lady Chef of the Year wordt jaarlijks uitgereikt aan een vrouwelijke chef die staat voor kwaliteit, creativiteit en topklasse in de keuken.

Meer info op www.ladychef.be

Chef Céderic Demey van C-Jules voert promotie voor lamsvlees

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 09 2015. Citaat:

De jonge en talentvolle chef Céderic Demey van restaurant C-Jules in Zottegem werd door Franse, Ierse en Engelse organisaties ter promotie van het lamsvlees gekroond tot Belgium's Lambassador 2015-2017. Zo meldt ondermeer Het Nieuwsblad.

Het smaakaspect, de textuur en de grote variëteit aan bereidingen die het lamsvlees biedt, hebben volgens Céderic bijgedragen tot zijn besluit om mee te dingen voor deze onderscheiding.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant C-Jules

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.