't Werftje

Alle persartikels over eetcafé 't Werftje

't Werftje, Zeebrugge

Verschenen in vierbordjes.be op 09 07 2017. Citaat:

't Werftje heeft naar verluidt de beste garnaalkroketten van ons koninkrijk, en maakt die reputatie ook waar: knisperende korst, fijne en intense smaak van grijze garnaal, perfect gekruid, de textuur net tussen consistent en vloeibaar, voldoende (maar niet rijkelijk) gevuld met grijze garnalen (€ 18,50 voor 2 stuks).

Lees het volledige artikel (externe link)

‘t Werftje, baraque kroket!

Verschenen in Be-Gusto op 13 06 2017. Citaat:

Wie ‘t Werftje zegt, zegt garnaalkroketten en daarvoor zijn we natuurlijk gekomen. Het smullen van deze delicatesse kan door de versie uit het vuistje te bestellen, met een fris slaatje of als sharing dish met tien exemplaren op één bord.

We bestellen 2 kroketten uit het vuistje voor 4,30 € per stuk. De kroket is mooi gepaneerd met chapelure en stevig gelijkmatig gekorst. De vulling met voldoende stukken grijze garnaal is licht smeuïg en heeft een goede intensiteit en finesse.

Lees het volledige artikel (externe link)

't Werftje, Zeebrugge

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 05 10 2016. Citaat:

Elise Descamps van Goesting magazine kan het bevestigen: de garnaalkroketten die je krijgt bij 't Werftje te Zeebrugge zijn gewoon hemels.

Ze worden puur geserveerd met citroen, peterselie en bestek, een perfecte korst vanbuiten en een smeuïge en mooi naar fumet smakende vulling. Ook het trio van schaaldieren en de royale kom vissoep werden met heel veel plezier veroberd.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Het Lekkere Westen
Reportage Vlaanderen Vakantieland - deel 2

Verschenen in www.een.be op 17 11 2013. Citaat:

In kader van de actie Het Lekkere Westen stuurt Vlaanderen Vakantieland een duo West-Vlaamse foodies op stap in eigen streek.

In deze tweede aflevering gaan Claudia Allemeersch, winnaar Beste hobbykok van Vlaanderen 2009 en fotograaf Heikki Verdurme op ontdekkingstocht.

  • Bekijk de reportage
  • Op het programma:
    - Bart Smidt, chef-kok sterrenrestaurant Bartholomeus neemt hen mee naar ’t Werftje, een authentiek zeemanscafeetje.
    - Claudia en Heikki trekken daarna hun koksvest aan in de keuken van Bartholomeus. Ze gaan aan de slag met enkele streekproducten.
    - Na de passage aan de Belgische kust, keert Claudia terug naar haar roots voor een bezoek aan Rodenbach en restaurant Boury van chef-kok Tim Boury.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.