X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

Stockmansmolen

Alle persartikels over restaurant Stockmansmolen

Kesselse souschef dingt mee naar titel van 'Eerste Kok van België 2013'

Verschenen in gva.be op 30 08 2012. Citaat:

"Jan Van de Velde, de Kesselse souschef van restaurant Numerus Clausus in Lier dingt mee naar de titel van 'Eerste Kok van België 2013'.
De Gastronomische Club Prosper Montagné organiseert jaarlijks een concours waarbij op zoek wordt gegaan naar de beste kok en de beste sommelier van het land. De wedstrijd wordt sinds 1954 georganiseerd en heel wat winnaars werden later gerenommeerde chef-koks."

De finale vindt plaats op 5 november.

De andere 4 finalisten zijn: Yves Frans (Stockmansmolen, Zaventem), Dany Lombart (Le Mayence, Charleroi), Sam Van Houcke (Onder de Toren, Hansbeke) en Philippe Vroonen (Magis, Tongeren).

Meer info op www.club-prosper-montagne.be

Lees het volledige artikel (externe link)

Stockmansmolen

Verschenen in 6minutes.be op 02 06 2012. Citaat:

"De komst van kok Yves Frans, o.m. 7 jaar actief in het Fenikshof in Grimbergen is een verrijking. Jonge, creatieve ideeën verruimen het aanbod en Patrick eigende zich een nieuwe rol toe, nl. het coachen van zijn chefs én in brasserie Stockmansmolen en in restaurant Piu. Volgens Patrick zit Yves boordevol talent en hij wist hem warm te maken voor deelname aan de prijs Prosper Montagné, de belangrijkste wedstrijd voor jonge koks."

Stockmansmolen: sfeervolle luxe-brasserie

Verschenen in 6minutes.be op 07 11 2011. Citaat:

"Hij wil doelbewust geen etiket ‘restaurant’ op deze exploitatie plakken, omdat de sfeer gezellig en gemoedelijk wil blijven, een luxe-brasserie is de ideale benaming. Enerzijds omdat de keuken uitsluitend werkt met kwalitatieve producten en een mooie selectie van topcreaties en anderzijds omdat de zaal de nodige aankleding meekrijgt qua tafels en bestekken. Geen brasserie waar men snel een pintje drinkt en even aan de toog hangt, maar een exploitatie die klasse en kwaliteit uitstraalt."

Nieuwe adem voor Stockmansmolen

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 09 2011. Citaat:

"Sonja en Patrick willen van de Stockmansmolen een betere brasserie maken. De kaart is op en top Belgisch en verrast door de speciale combinatie met typische streekproducten. Elke gerecht werd bedacht door Patrick Bonne zelf."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.