De Engel

Alle persartikels over restaurant De Engel

De Engel

Verschenen in Goesting Antwerpen op 05 05 2008. Citaat:

"Ik laat de specialiteiten links liggen en ga voor wat de kaart te bieden heeft. Dat zijn vooral beproefde klassiekers zoals gebakken scampi in zachte curry (€12), een carpaccio van tonijn met olijfolie (€11), een gegratineerd vispannetje (€18), gebakken Noordzeetong van een halve kilo (€26,50) of lamsfilet met mosterdsaus (€19,50). Op de suggestiekaart primeert het aspergeseizoen met onder meer zeeduivel met asperges en basilicummousse (€22,50) en piepkuiken met asperges en dragon (€18,50). Ik ga voor asperges op zijn Vlaams (€11) en als hoofdgerecht paling in 't groen (€20,50)."

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.