De Kleinen Bistro

Alle persartikels over restaurant De Kleinen Bistro

Vijf jaar De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in Kris Kookt op 17 04 2017. Citaat:

In die 5 jaar zijn wijzelf ook evenveel keer in het restaurant geweest. Leuk om de hele evolutie van dit restaurant mee te maken. Knap werk Thari & Lawrence!

Sinds de opening van hun restaurant “De Kleinen Bistro” in Westmalle veranderde er heel wat. Het interieur kreeg een heuse opfrissing en het terras werd vernieuwd. Maar daar bleef het niet bij. Ook de kookstijl van Lawrence kreeg een upgrade.

Lees het volledige artikel (externe link)

De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in Kris Kookt op 16 02 2016. Citaat:

Wederom een geslaagd bezoek van kriskookt.be bij De Kleinen Bistro te Westmalle.

Lawrence Elliott staat met veel plezier in zijn keuken en zijn kennis van kwaliteit vertaalt zich op het bord. Ook zijn vrouw Thari is geëvolueerd naar de perfecte gastvrouw en heeft de nodige aandacht voor alle klanten. De positieve energie die deze twee in hun restaurant steken, maakt dat men hier zo graag terugkomt.

Lees het volledige artikel (externe link)

De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in Kris Kookt op 18 02 2015. Citaat:

"Hertenkalffilet: savooistoemp / breydelspek / boterraap
Ook dit hoofdgerecht was een schot in de roos. Hertenkalf van uitstekende kwaliteit geserveerd met winterse garnituren. Een mooie vleesjus werd apart geserveerd,

Lees het volledige artikel (externe link)

De Kleinen Bistro, Westmalle - Revisit

Verschenen in Kris Kookt op 16 09 2014. Citaat:

"De kip is hier perfect van garing en wordt geserveerd met verschillende groenten, Top. Bij de koffie werd er nog een kleine crème brûlée geserveerd en enkele verse koekjes Wij genoten hier wederom van verschillende heerlijke gerechten, geserveerd in een aangenaam fris kader."

Lees het volledige artikel (externe link)

Turnhout Culinair 2014

Verschenen in Kris Kookt op 08 08 2014. Citaat:

Op 1 - 2 - 3 Augustus stonden er een stuk of 15 pop-up restaurant op de grote markt van Turnhout. Een verzameling van Culinair geweld uit Turnhout en omstreken. Hoewel dit food-festival nog een mogelijkheid heeft om te groeien was het nu al genieten van de aanwezige restaurants. Hier bracht elk stand een stukje restaurant mee, iets wat een enorm gezellige sfeer creëerde. Tales of Taste maakte een culinaire wandeling met 4 tussenstops: Puur, De Kleine Bistro, Amu en Hendrickx Feesten.

Lees het volledige artikel (externe link)

De Kleinen Bistro, Westmalle: een bistronomische evolutie

Verschenen in Be-Gusto op 02 05 2014. Citaat:

"Met deze à la carte lunch toont de chef dat er potentieel in zijn evolutie zit. Zijn gerechten werden gerestyled maar de essentie van het product en diepe smaak blijft centraal staan. De aangename prijs/kwaliteit verhouding zal ons zeker terug brengen naar dit gezellige en laagdrempelige bistronomie adres."

Lees het volledige artikel (externe link)

De Kleinen Bistro, Westmalle

Verschenen in Kris Kookt op 30 04 2014. Citaat:

"Mits een aantal kleine werkpunten is dit een restaurant met een behoorlijk groeipotentieel. Vriendelijke service, gerechten met kwaliteitsvolle producten en 2 mensen met een passie voor het vak. Wij gaan alvast met plezier nog eens terug."

Lees het volledige artikel (externe link)

De kleinen bistro, Westmalle

Verschenen in Goesting Antwerpen op 06 02 2013. Citaat:

"Het restaurant bestaat uit twee dooreenlopende ruimtes met witgeverfde muren en moderne bruinhouten lambrisering, plankenvloer, hedendaagse muurlampen en keurig gedekte tafels. Waxinekaarsjes versterken de knusse sfeer. Bij warm weer worden op het terras aan de voorzijde van het huis, afgeschermd met een haag, de tafeltjes gedekt."

Beoordeling Zone03: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Jonge eigenaars nemen De Kleinen Bistro over

Verschenen in gva.be op 30 03 2012. Citaat:

"Het kwaliteitsrestaurant De Kleinen Bistro in Westmalle heropent vandaag, vrijdag, zijn deuren. De nieuwe eigenaars zijn het jonge horecakoppel Thari De Pooter (24) en Lawrence Elliott (23)."

"'Ik ben een West-Vlaming, maar ik hoop me spoedig te kunnen aanpassen aan de Kempense mentaliteit. Ik wil beide streken culinair met elkaar verzoenen door bieren als Brugse Zot en de Westmalse trappist te promoten. Nog te weinig mensen weten dat je evengoed bier als wijn bij kwaliteitsvolle gerechten kunt drinken', laat de kok weten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.