Het Komfoor

Restaurant Het Komfoor, Westerlo

Adres:

Gevaertlaan 199
2260   Westerlo

Toon de ligging

Telefoon:

016 84 33 77

Chef-kok:

Mario Aerts

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '16:

Pagina 400
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 552
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Parking, terras, tuin

Lid van:

Meesterkoks van België

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 18:00 - 21:30

Het Komfoor in de media

De Meesterkoks van België: nieuwe leden

Verschenen in eigen redactie op 24 01 2013.

De Meesterkoks van België bekleden een unieke positie. De vereniging bestaat vandaag uit 140 top-chefs die samen de geschiedenis van de Belgische gastronomie vormen. Dit jaar zijn er een recordaantal nieuwe Meesterkoks.

De Meesterkoks anno 2013 zijn een moderne en dynamische vereniging die de link legt tussen de top van de Belgische gastronomie en de lekkerbekken in dit land. De nieuwe dynamiek van de vereniging, onder impuls van haar nieuwe voorzitter Frank Fol, wordt gedragen door het Masterplan 'The Mastercooks of Belgium – On the Move', een resultaat van een enquête en verschillende brainstormsessies onder meer bij onze leden.

De vernieuwde uitstraling van de vereniging wordt geïllustreerd met een nieuw logo, een gestileerde vlam in beweging, die staat voor koken en passie.

Dit jaar van 16 tot 22 september organiseren de Meesterkoks van België voor het eerst 'de Week van de Belgische keuken'. Tijdens deze week worden een aantal belangrijke evenementen opgezet waaronder wedstrijd De Ster van de Belgische keuken.

De nieuwe Meesterkoks van België (restaurants):
Mario Aerts, Het Komfoor - Filip Claeys, De Jonkman - Jacques Colemont, Figaro - Sang Hoon Degeimbre, l’Air du Temps - Gert De Mangeleer, Hertog Jan - Bart Depooter, De Pastorale - Bart Desmidt, Bartholomeus - Philippe Fauchet - Didier Galet - Viki Geunes, ‘t Zilte - Richard Hahn, L’Ecailler du Palais Royal - Christophe Hardiquest, Bon-Bon - Lieven Lootens, ‘t Aards Paradijs - Eric Martin, Lemonnier - René Mathieu, Château de Bourglinster - Bert Meewis, De Slagmolen - Arabelle Meirlaen - Pierre Resimont, l’Eau Vive - Angelo Rosseel, La Durée - Thierry Theys, Nuance - Roger Vandamme, Het Gebaar - Franky Vanderhaegen, Hostellerie St-Nicolas - Wouter Van der Vieren, WY - Johan Van Raes, The Glorious.

Het Komfoor, Westerlo

Verschenen in 6minutes.be op 11 04 2012. Citaat:

"De klassieke Belgisch-Franse keuken vormt ook na de verhuis van vorig jaar, nog steeds de hoeksteen van Mario’s bereidingen wat niet wegneemt dat de klassiekers een eigentijds tintje maar ook een personal touch van de chef meekrijgen. Groenten fungeren nog steeds als centraal aantrekkingspunt en wisselen qua actualiteit met seizoensgebonden gerechten. Op zijn minst opvallend zijn de ruime porties die men hier krijgt toebedeeld, ongeacht of er een keuze wordt gemaakt uit de à la carte suggesties of een menusuggestie."

Het Komfoor: meer dan een geëmailleerde kachel

Verschenen in 6minutes.be op 15 09 2009. Citaat:

"Mario bouwde zijn bereidingen op met de principes van een klassieke Belgisch-Franse keuken als fundering. Toch krijgen de klassiekers een eigentijds tintje en enkele persoonlijke accenten. Anderzijds fungeren de groenten als aantrekkingspunt terwijl evenzeer seizoensgebonden bereidingen aan bod komen. Opvallend zijn de toch wel ruime porties, ongeacht of men opteert voor een gerecht à la carte of een van de menu’s uitkiest. Het kreeftenmenu is een absolute voltreffer en toch legt Mario zowel zichzelf als zijn gasten hier enkele beperkingen op vermits het menu enkel op maandag, dinsdag en vrijdag wordt geserveerd, na voorafgaande reservaties."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Reviews over restaurant Het Komfoor

Verfijnd

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? ja
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 9
Bediening: 9
Sfeer: 9

Het komfoor is sterk aan te bevelen. Aangename sfeer.
Heb genoten van de verfijnde en creatieve keuken.
Het team werkt tot in de perfectie.
Smaak en presentatie was af.
Voor herhaling zeker vatbaar.
geef: 4.6/5
Monique

In de buurt van restaurant Het Komfoor

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.