Diverso

Alle persartikels over restaurant Diverso

Gault Millau 2020 - bekroningen

Verschenen in eigen redactie op 06 11 2019. Citaat:

Overzicht awards Gault Millau 2020:

  • Chef van het jaar:Bert Meewis (Slagmolen - Oudsbergen
  • Gastvrouw van het Jaar: Anca Petrescu (Alexandre – Brussel)
  • Italiaanse Chef van het Jaar: Eros Tomassetti (Diverso – Westerlo)
  • Aziatisch restaurant van het Jaar: Dim Dining (Antwerpen)
  • Het mooiste terras: Le Chalet de la Forêt (Brussel)
  • Het mooiste restaurant design (nieuwe award): La Table de Maxime (Paliseul)
  • Sommelier van het Jaar: Stéphane Dardenne (L’air du temps – Liernu)
  • Dessert van het Jaar: Adriana Zafiris en Frederic Castro (Sōma – Antwerpen)
  • Brasserie van het Jaar: Les Brigittines (Brussel)
  • Gastro-bistro van het Jaar: Bistro Racine (Braine-le-Château)
  • Ambachtsman van het Jaar: Arold Bourgeois (Little Paris – Waterloo)
  • Groentegerecht van het Jaar: Benoit Dewitte (Benoit & Bernard Dewitte – Kruisem-Ouwegem)
  • Dé Nieuwkomer van het Jaar: August (Antwerpen)
  • Wijnkaart van het Jaar: Le Pilori (Ecaussinnes)
  • Bierkaart van het Jaar: De Jonkman (Brugge)
  • De "prijs & plezierverhouding" van het Jaar: Mout (Damme), Tandem (Brussel) en Le Pavillon du
    Vieux Château (Modave)
  • De 3 ontdekkingen van het Jaar: Hoeve De Bies (Voeren), Coquum (Brussel) en Antoine (Eupen)
  • De Young Chefs van het jaar: Glenn Verhasselt (Vlaanderen, Sir Kwinten – Lennik), Jean Vrijdaghs & Sebastien Hankard (Wallonië, Le Gastronome – Paliseul) - Grégoire Gillard (Brussel, Barge – Brussel)

Diverso, Westerlo

Verschenen in Goesting Antwerpen op 07 09 2016. Citaat:

'Geen complexe, maar wel een smakelijke keuken', zo omschrijft Goesting magazine de kookkunsten van Eros Tomasetti in zijn restaurant Diverso te Westerlo.

 Het was een gezellige avond mede dankzij de chramante bediening, aangenaam kader en uiteraard het lekkere eten.

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Diverso, Westerlo: Een moderne Italiaanse productkeuken

Verschenen in Be-Gusto op 09 07 2014. Citaat:

"Niet alleen het gezelschap is uitmuntend vanavond maar ook het plezier van de Italiaanse productkeuken proef je in het bord. De ontvangst en bediening is vriendelijk en sinds dit jaar staat Diverso met zijn no-nonsense attitude ook in de Bistronomie gids als referentie voor moderne Italiaanse gastronomie in een ongedwongen sfeer. Het is een Italiaans restaurant maar op de kaart geen gewone pizza’s en pasta’s. Wel verse huisgemaakte verfijnde pasta’s, seizoensgebonden suggesties en aantrekkelijk geprijsde menu’s."

Lees het volledige artikel (externe link)

Diverso: Italiaans lunchcafé in Westerlo

Verschenen in Be-Gusto op 02 03 2012. Citaat:

"Jonge twintiger Eros Tomasetti opende afgelopen maand zijn nieuwe kookstudio en lunchcafé op de Grote Markt in Westerlo. Een pluim voor wat deze jonge Chef al allemaal creëerde. Zijn vorige kookstudio werd te klein en voor het nieuwe concept opteerde Eros als uitbreiding ook voor een lunchcafé. Het nieuwe pand dateert uit 1936 en was origineel een bakkerij. In het smalle beneden gedeelte werd een trendy apero bar ondergebracht voor privé feestjes, boven opent een grote schuifdeur de kookstudio en het restaurant. Een grote open keuken en een polyvalent restaurant gedeelte met een groot houten stadsterras. Het pand werd volledig opgeknapt maar de industrial look bleef wel behouden met de stenen muur en onafgewerkt beton. Dit alles werd stijlvol gecombineerd met een moderne meubels en strakke tinten."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.