Colette

Alle persartikels over restaurant Colette

Colette: Jonge klasse!

Verschenen in Be-Gusto op 25 01 2018. Citaat:

Chef Thijs Vervloet en zijn team bieden de gasten een interessante kijk op de Franse keuken en combineren prachtige producten met moderne elementen. Restaurant Colette serveert een geweldige fine-ding ervaring in de Kempen in een stijlvolle setting. Thijs Vervloet heeft met succes al een reputatie weten op te bouwen waardoor het zeker de moeite is om culinair Westerlo te bezoeken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Michelin 2017:
Thijs Vervloet van restaurant Colette heeft zijn ster binnen

Verschenen in gva.be op 22 11 2016. Citaat:

Thijs Vervloet is in de Michelingids 2017 de jongste sterrenchef. Zijn restaurant Colette te Westerlo is amper tien maanden open en wordt dus nu al bekroond met een eerste ster.

Natuurlijk is Thijs in de wolken met deze, voor hem toch verrassende, onderscheiding. Aan Gazet van Antwerpen eerde hij ook zijn grootmoeder Colette, naar wie het restaurant genoemd is. Zij leerde hem koken en bracht hem de liefde voor het vak bij. Zij was dan ook de eerste die van Thijs een telefoontje kreeg om het goede nieuws te melden.

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwe sterren uitgedeeld in Michelin Belgiƫ & Luxemburg 2017

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2016. Citaat:

Michelin heeft maandag zijn nieuwe gids voor 2017 voorgesteld. Negen Belgische restaurants kregen hun eerste ster toegekend.

De nieuwe éénsterrenrestaurants zijn:

  • 't Korennaer, Nieuwkerken-Waas
  • Castor, Beveren-Leie
  • Colette, Westerlo
  • Kelderman, Aalst
  • Bozar Brasserie, Brussel
  • Quadras, St. Vith
  • La Villa Emily, Brussel
  • Vol-Ver, Marke
  • Wine in the City, Jette

Colette, Westerlo

Verschenen in Goesting Antwerpen op 01 06 2016. Citaat:

Thijs Vervloet, chef van zijn restaurant Colette te Westerlo, is voor Goesting Antwerpen een echte topper. De gerechten worden hier met finesse bereid en zitten bomvol met smaak!

Beoordeling: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Colette in Westerlo: Veelbelovende nieuwkomer

Verschenen in knackweekend.be op 17 03 2016. Citaat:

'Less is more' in de keuken van Thijs Vervloet, chef en eigenaar van restaurant Colette te Westerlo, die het raffinement zoekt in de eenvoud.

Hij treedt zo in de voetsporen van zijn leermeester Joël Robuchon, waar alles draait rond eersteklas producten, juiste gaartijden, een goede saus en het gepaste garnituur.

Deze stijl was door WeekendKnack duidelijk op het bord te proeven. Smakelijk gerechten, vriendelijk en efficiënte bediening in een geriefelijk ingericht interieur.

Colette, Westerlo

Verschenen in vierbordjes.be op 06 02 2016. Citaat:

Thijs Vervloet is een jonge chef die ervaring heeft opgedaan bij onder meer 't Zilte en 't Fornuis te Antwerpen alsook in Parijs bij L'Atelier de Joël Robuchon. Recent opende hij zijn eigen stek Colette, genoemd naar zijn grootmoeder.

Het restaurant is eigentijds en stijlvol ingericht en de keuken is actueel Frans. Bruno Vanspauwen genoot van elk gerecht van het menu, die ook mooi en modern werden gepresenteerd.

Beoordeling prijs-kwaliteit: 4 bordjes (uitstekend).

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.