't Hoeveke

Alle persartikels over restaurant 't Hoeveke

Dineren op de hoeve
Restaurant 't Hoeveke te Westende

Verschenen in Steps op 01 09 2011. Citaat:

"Een stijlvol ingerichte hoeve en een eerlijke keuken aan uitstekende prijs-kwaliteit. Met deze ingredïenten raakten we in een mum van tijd helemaal verknocht aan 't Hoeveke. In korte tijd wist het een erkende plaats te veroveren op de Westendse restaurantkaart."

Ons palingfestijn is nog niet in gevaar

Verschenen in nieuwsblad.be op 09 08 2011. Citaat:

"Uit onderzoek naar de staat van het visbestand blijkt dat de Europese paling met uitsterven is bedreigd. In restaurant 'tHoeveke in Westende, waar paling op acht wijzen bereid wordt, panikeert men niet. 'Ons palingfestijn komt nog niet in gevaar'."

"Wij merken het niet echt dat de paling op het punt van uitsterven zou staan, al stellen we wel vast dat de aankoopprijs steeds duurder is, wellicht omdat het product schaarser wordt', zegt zaakvoerder Mike Willems."

Lees het volledige artikel (externe link)

'Dit was een kans die ik moest grijpen'

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 09 2010. Citaat:

"Op je 23ste baas zijn in de keuken van een succesvol restaurant: Laurent Vandekerckhove kreeg die kans in restaurant 't Hoeveke in Westende en greep ze met beide handen. 'De verantwoordelijkheid is zwaarder dan vooraf gedacht'."

Lees het volledige artikel (externe link)

't Hoeveke gaat voor ribbetjes en scampi

Verschenen in nieuwsblad.be op 25 07 2009. Citaat:

"'t Hoeveke brengt de Frans-Belgische keuken aan scherpe prijzen. Ribbetjes à volonté op vrijdag en een scampifestijn op zondag zijn de blikvangers."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.