't Veerhuis

Alle persartikels over restaurant 't Veerhuis

Bon Appétit: Restaurant 't Veerhuis, Weert
Genieten in 't groen

Verschenen in Steps op 30 01 2012. Citaat:

"Ja, de enige weg ernaartoe is lang, smal en kronkelend maar eens gearriveerd, loont het unieke kader meer dan de moeite. Geen wonder dat de klanten van heinde en ver naar 't Veerhuis afzakken, op zoek naar rust én de verzorgde keuken."

Restaurant 't Veerhuis, Weert
Interview met chef Walter van den heuvel

Verschenen in Steps op 30 01 2012. Citaat:

Hanteer je moderne technieken in je gerechten?

"Garen op lage temperatuur en agar agar, het nieuwerwetse bindmiddel, passen we nu en dan in onze gerechten in. Van agar agar heb je heel weinig nodig om een sterke, natuurlijke binding te bekomen. Maar we gebruiken het met mate. De extremen laten we over aan de sterrenrestaurants."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.