Chez Josy

Restaurant Chez Josy, Watermaal-Bosvoorde

Adres:

Place Eugène Keym/Eugène Keymplein 15
1170   Watermaal-Bosvoorde

Toon de ligging

Telefoon:

02 679 01 53

Type:

Restaurant

Doorlopend:  ma di wo do vr za zo - 10:30 - 18:00

Chez Josy in de media

5de editie van Proef Brussel

Verschenen in 6minutes.be op 01 09 2012. Citaat:

"De 5de editie van ‘Proef Brussel – Goûter Bruxelles’, 17 – 23 september 2012, het eerste en meteen feestelijke lustrum, legt nog meer dan tijdens de vorige edities, het accent op slowfood. De natuurlijke verse smaak van de regionale producten komt samen met de diversiteit en de traditionele ambachten die eigen zijn aan de horecasector, in volle spotlights te staan. (...) Als blikvanger fungeren vijf chefs elk met aparte achtergronden en horizonten als ambassadeur voor de veelheid van de Brusselse gastronomische diversiteit."

De 5 ambassadeurs zijn: Café des Spores (Sint-Gillis), Chez Josy (Watermaal-Bosvoorde), Chalet de la Forêt (Ukkel), Notos (Brussel), Le Mess (Etterbeek).

Ambassadeurs Proef Brussel: Chez Josy

Verschenen in 6minutes.be op 01 09 2012. Citaat:

"Exploitanten Joelle Vandenbeemden en Sylvie Desoer durven hun horeca-initiatief wel eens bestempelen als een prettig gestoorde, kokette en elegante kantine waar ze voor verrassende creaties zorgen. (...) In hun ‘kantine’ in Bosvoorde onthalen ze hun klanten op ‘smaakmiddagen’ bestaande uit groenten, fruit en specerijen. Ter plaatse degusteren is de slagzin, maar er is eveneens een traiteurdienst. Chez Josy zorgt alleszins voor rijkelijk gevulde borden met gevarieerde, karaktervolle en gezonde ingrediënten, een delicaat samengaan van natuurlijke producten en overheerlijke smaken."

Chez Josy, Watermaal-Bosvoorde

Verschenen in DM.city Brussel op 12 06 2012. Citaat:

"Wij kiezen echter voor de combinatie soep & gerecht (€12,50). De dagsoep is een asperge-courgettesoep. Die is smaakvol met een duidelijke aspergetoets, maar de basis zijn courgettes zodat de kostprijs wordt gedrukt. Slim bekeken."

Beoordeling Zone02: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

In de buurt van restaurant Chez Josy

/Eugène Keymplein

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.