Escabeche Tapas De Luxe

Alle persartikels over restaurant Escabeche Tapas De Luxe

Escabeche Tapas De Luxe, Waregem

Verschenen in Be-Gusto op 05 02 2016. Citaat:

Het is er informeel maar met stijl, er is een goede ontvangst en toch een ontspannen gevoel. Bij Escabeche Tapas Deluxe voelde Be-Gusto al bij het binnenkomen dat hij een mooie avond tegemoet zal komen.

Inderdaad, wat chef Karel Viane voorschotelde was zonder meer lekker en, zoals hij zijn keuken zelf omschrijft, 'to the point'. Korte bereidingen met hoofdzakelijk lokale seizoensproducten, royaal geserveerd onder het motto 'sharing is caring'. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts bezoekt Escabeche Tapas de Luxe
DMuze: The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 04 05 2013. Citaat:

"Je hebt zo van die zaken waar je meteen voelt dat het goed zit, en dit is er zo een. Het decor in zwart en rood, en de kleurige mozaiek aan de toog, wit gesteven linnen, gepoetste glazen, vriendelijke bediening en een chef die rustig en toegewijd de bordjes klaarmaakt."

Kobe Desramaults & Karel Viaene
DBand: Verbonden door leute en kliekjes

Verschenen in DM magazine op 14 04 2012. Citaat:

"Kobe over Karel: 'Hij is onwaarschijnlijk stressbestendig. In zijn restaurant geeft hij op zijn eentje 32 mensen eten, terwijl ze op zijn vingers zitten te kijken. Alles van superkwaliteit en perfect afgesmaakt. Karel gaat er helemaal voor, maar tegelijk laat hij makkelijk los. Dat apprecieer ik.'"

"Karel over Kobe: 'Hoe hij zijn zaak runt, met een equipe van twintig man, daar kijk ik dan weer met grote ogen naar. Ik zou het niet kunnen. Mijn personeel zou eenvoudigweg niet blijven. Kobe begrijpt perfect hoe het moet. Hij straalt gezag uit, zonder veel woorden. Ik heb hem nog nooit iemand zien uitkafferen. In zijn restaurant werken vele nationaliteiten: een Brit, een Ierse, een Fransman, een Ijslander. En al die neuzen wijzen moeiteloos in dezelfde richting.'"

De schattenjagers van Peter Goossens & co.

Verschenen in tijd.be op 25 09 2010. Citaat:

'Local' is het nieuwe culinaire buzzword onder de sterrenchefs. Peter Goossens en Kobe Desramaults willen in hun streek gekweekte groenten en regionaal vlees serveren.

Kobe Desramaults lag mee aan de basis van Local Food Express. Sinds een half jaar rijdt zijn neef Rudi Verstraete twee keer per week door het Vlaamse platteland langs een keure lokale boeren, om vervolgens de opgehaalde topproducten kraakvers te leveren bij een ander keure: die van de betere eethuizen.

Restaurants met producten van Local Food Express: Hof Van Cleve (Kruishoutem), In de Wulf (Dranouter), Escabeche Tapas de Luxe (Waregem), Benoit & Bernard De Witte (Ouwegem), Pakhuis (Gent), C-Jean (Gent), Hostellerie St-Nicolas (Elverdinge), Table d'Amis (Kortrijk), Lotus Root (Eke), La Duree (Izegem), Villared (Izegem), Pegasus (Poperinge), Hotel Reverie (Rodeberg), De Nachtegaal (Rodeberg), De Smaak (Izegem).

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.