't Huis Van Lede

Restaurant 't Huis Van Lede, Wannegem-Lede

Adres:

Lededorp 7
9772   Wannegem-Lede

Toon de ligging

Telefoon:

09 383 50 96

Chef-kok:

Frederick Dhooghe

Type:

Restaurant

Keuken:

Frans, Belgisch

GaultMillau '16:

Pagina 536
Keuken: 14.0 /20

Faciliteiten:

Airco, parking, terras

Lid van:

Orde der 33 meesterkoks

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 14:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:30

't Huis Van Lede in de media

't Huis van Lede, Wannegem-Lede

Verschenen in june.be op 02 07 2015. Citaat:

June.be, een blog die in hoofdzaak over reizen en eten schrijft, ging al enkele keren op bezoek bij restaurant 't Huis van Lede. Keer op keer wordt hij omvergeblazen door het hoge genotsgehalte van de gerechten. De allerbeste producten, vooral van eigen bodem, in complexloze en klassieke bereidingen.

Sinds vorig jaar besliste chef Frederick Dhooge om afstand te doen van zijn Michelinster en koos om met zijn restaurant een andere koers te varen: betaalbare gastronomie. En dat is hem zeker en vast goed gelukt.

Lees het volledige artikel (externe link)

't Huis van Lede: Weg met de sterren & genieten?

Verschenen in Be-Gusto op 06 06 2014. Citaat:

"Chef & eigenaar Frederick Dhooge is de man achter het succes van 't Huis van Lede. Na zijn passages bij o.a. het Hof van Cleve en Comme Chez Soi creëerde hij zijn eigen stijl met als resultaat al 8 jaar die beruchte Michelin ster. Met zijn nieuwe visie wil Dhooge de focus leggen op perfecte gaartijden, smaakvolle sauzen, topproducten en kwaliteit in het bord. In de zaal wordt Frederick bijgestaan door Stijn Van der Beken voormalig sommelier van De Karmeliet en Hof van Cleve."

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts bezoekt 't Huis van Lede
The Happy Eater

Verschenen in DM magazine op 12 04 2014. Citaat:

"Ook de hoofdgerechten komen in gulle porties. We zijn hier ver van het eenzame gebrande preiblad of de gefermenteerde wortel. Enkele flinke brokken zorgvuldig ontgrate poon liggen onder elegante ringetjes gefrituurde ui, kokkels en piepkleine inktvisjes. Een vleugje curry geeft de saus kracht. Aan de overkant ligt de kalfswang geflankeerd door een stukje tong, puree van ratte aardappelen, frisse waterkers en een saus met truffelaroma. Hierbij gaan we allebei voor rood, en dat wordt een lekkere Oostenrijker, W van Schwartz. Stijn Van der Beken presenteert zijn keuze alsof hij oprecht blij is dat hij dit mag doen, en hij weet ons met iedere wijn te verrassen."

Reviews over restaurant 't Huis Van Lede

Dirk 1957

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? ja
Globaal:
9
Maaltijd: 10
Bediening: 9
Sfeer: 8

Super lekker gegeten. Het was genieten van À tot Z. Super goede bediening van de gastvrouw en alles prima in orde echt een aanrader. We hebben al gereserveerd voor het winterseizoen (jachtseizoen) en kijken er naar uit.
Ieder bord was een plaatje en alles mooi in evenwicht smaak en presentatie.

Super!

door op
Zou je hier opnieuw komen? ja
geschikt voor een romantische uitje? ja
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? ja
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
10
Maaltijd: 10
Bediening: 10
Sfeer: 10

Als surprise voor mijn ventje dit restaurantje geboekt. 1 woord: waaaaaauw!!! Het voldeed ruimschoots aan onze verwachtingen en we hebben gesmuld! Speciale verfijning van het begin tot einde!

In de buurt van restaurant 't Huis Van Lede

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.