alex

Alle persartikels over restaurant alex

Restaurant 'Alex' in Waasmunster: Lekker eten zonder risico

Verschenen in knackweekend.be op 24 02 2016. Citaat:

Anderhalf jaar geleden gingen de deuren van restaurant Alex te Waasmunster open. De intimiteit van de kleine eetzaal, de goed uitgelichte tafels, de rustgevende akoestiek en natuurlijk de kwaliteit van het eten zorgen ervoor dat men zich hier meteen thuis voelt.

Het diner dat KnackWeekend proefde was zonder meer heel smakelijk. Chef Alex De Witte kookt met eerste kwaliteit seizoensproducten en zijn bereidingen zijn gebaseerd op de klassieke keuken met Franse en Italiaanse invloeden.

Beoordeling keuken: 7,5/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Agnes Goyvaerts proeft met plezier bij alex.
Proefkonijn: alex restaurant, waasmunster

Verschenen in DM magazine op 21 02 2015. Citaat:

"Alex kookt vrij klassiek, maar alles is tot in de puntjes afgewerkt en met details die het net iets anders maken."

Interieur? Knap eigentijds, met houtaccenten en makkelijke lederen kuipzetels.

Kom ik terug? Graag, al zijn de prijzen niet mals.

Restaurant Alex opent deuren

Verschenen in hln.be op 30 10 2014. Citaat:

"Chefkok Alex De Witte snijdt op de Waasmunsterse Heide een nieuw hoofdstuk aan in zijn jarenlange horecacarriĆØre.'We hebben de zaak volledig heringericht. Buiten hebben we gekozen voor een donker en zwart karakter. Binnen vieren lichtere tinten hoogtij. Er is ook een open keuken zodat klanten kunnen volgen hoe hun eten klaargemaakt wordt", legt de chef uit.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Il Carpaccio leeft voort in restaurant Alex

Verschenen in nieuwsblad.be op 23 10 2014. Citaat:

"In augustus deed Alex De Witte de deuren dicht van zijn gerenommeerde restaurant Il Carpaccio in de Sombeekse Veldstraat. Geen gedwongen sluiting, want het culinair Frans-Italiaans getinte eethuis floreerde. 'We planden om Il Carpaccio grondig te renoveren tijdens de periode van de wegenwerken in de Veldstraat', vertelt De Witte. 'Toen in december vorig jaar restaurant Munsterhof de boeken neerlegde, deden we een bod. We zagen potentieel in de renovatie van het failliete Munsterhof, onder meer omwille van de ligging langs de centrale as van de heide. Het pand biedt heel wat mogelijkheden en die hebben we nu helemaal geƫxploiteerd, onder meer met een open keuken.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant 'Alex' opent haar deuren op de Heide te Waasmunster.

Verschenen in eigen redactie op 10 10 2014. Citaat:

Al meer dan 25 jaar kent Alex De Witte succes in zijn horeca avontuur. Na eerder in Antwerpen 'Vienna' en 'La Rucolla' op de kaart gezet te hebben, baatte hij tot augustus 2014 met groot succes 'Il Carpaccio' uit in de Veldstraat te Waasmunster.

Oktober 2014 kondigt zich aan als een nieuwe uitdaging. Het voormalige 'Munsterhof' op de Heide te Waasmunster wordt de thuisbasis voor 'Alex'. Een heropleving van de oude grandeur van de Heide met een toegankelijk top restaurant. Het vertrouwde en bekroonde team van Alex De Witte zal u ontvangen in een warm en eigentijds kader.

Buiten de gekende kaart zal de culinaire nadruk gelegd worden op het serveren van verse top producten op een eerlijke manier. Klassiekers van bij ons maar gebracht op de gekende Frans-Italiaanse stijl van 'Il Carpaccio'.

Een grote troef die uitgespeeld gaat worden is het intieme en verborgen dakterras, wat het ideaal maakt voor een exclusief apero moment.

De opening is voorzien op 24 oktober 2014.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.