Herbert Robbrecht

Alle persartikels over restaurant Herbert Robbrecht

Michelingids 2013
Restaurants met 1 Michelinster

Verschenen in eigen redactie op 19 11 2012. Citaat:

94 Belgische restaurants behalen 1 ster in de Michelin-gids 2013.

Waasland alweer culinair bekroond
Drie sterrenrestaurants opnieuw gelauwerd

Verschenen in nieuwsblad.be op 22 11 2011. Citaat:

"De Michelin gids 2012 is uit. De drie Wase sterrenrestaurants, Clandestino, Herbert Robbrecht en Lijsterbes behouden hun ster en blijven werken om nog hogerop te raken."

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurants met 1 Michelinster.
1 ster in Michelingids 2012 België-Luxemburg

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2011. Citaat:

89 Belgische restaurants behalen 1 ster in de Michelingids Belux 2012.

Herbert Robbrecht scoort nog hoger

Verschenen in nieuwsblad.be op 15 11 2011. Citaat:

"'Ik wist het echt niet', zegt chef Robbrecht, 'maar ik ben geweldig blij met het resultaat. Je werkt met je team een heel jaar lang om de kwaliteit en de service op een hoog niveau te houden, maar je moet toch elk jaar afwachten hoe je gaat scoren in de gidsen. Mochten wij dalen in de GaultMillau of onze ster verliezen, dan zou dat een ramp zijn. Wij hebben een stressvol beroep', bevestigt Robbrecht, 'maar als jonge kok had ik nu eenmaal de ambitie om goed te koken en ik ben fier op het tot nu toe afgelegde parcours. Mensen beseffen dat niet altijd, maar je werkt gemiddeld vijftien uur per dag en in de weekends loopt dat wel eens op tot zeventien uur. Een quotering zoals deze, doet echt deugd en geeft een boost aan het hele team. Ik zie het als een beloning voor het harde werk.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Score GaultMillau 2012: 16/20

Verschenen in eigen redactie op 14 11 2011. Citaat:

53 restaurants in België behalen een score van 16/20 in de GaultMillau-gids 2012. Dit restaurant is er één van.

'Ster kwijt zou ramp zijn'
Restaurant Herbert Robbrecht te Vrasene

Verschenen in nieuwsblad.be op 23 11 2010. Citaat:

"'Je werkt met je team een heel jaar lang om de kwaliteit en de service op hoog niveau te houden, maar je moet toch telkens afwachten. Mochten wij onze ster verliezen, dan zou dat een ramp zijn. Wij hebben een stressvol beroep, ja. Maar daar kies je voor, en in die zeven jaar heb ik er nog nooit één seconde spijt van gehad dat ik mee in de sterrenrace zit'."

Lees het volledige artikel (externe link)

Michelingids België-Luxemburg 2011: 1 ster

Verschenen in eigen redactie op 21 11 2010. Citaat:

86 restaurants in België behalen 1 ster in de Michelingids 2011. Dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2011: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 07 11 2010. Citaat:

83 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2011. Dit restaurant is er één van.

Michelingids België 2010: 1 Michelin ster.

Verschenen in eigen redactie op 22 11 2009. Citaat:

98 restaurants in België behalen 1 ster in de Michelingids 2010, dit restaurant is er één van.

Score GaultMillau 2010: 15/20

Verschenen in eigen redactie op 26 10 2009. Citaat:

79 restaurants in België behalen een score van 15/20 in de GaultMillau-gids 2010, dit restaurant is er één van.

Bien Cuit : Michelinster aan Waaslandse hemel.
Herbert Robbrecht te Vrasene.

Verschenen in Vacature op 08 11 2008. Citaat:

Reactie redacteur : “Dit is een van de betere adressen van het jaar. Deze vaste waarde in het Waasland biedt een rijkdom aan smaken voor een vriendelijke prijs.”

Reactie lezer : “Het is de eerste keer dat ik de zakenlunch neem. Voor deze prijs-kwaliteit is het een absolute meevaller. In een straal van dertig kilometer rond Sint-Niklaas eet je niet beter dan hier.” ”

Score : 16/20

10 keer hedendaags klassiek

Verschenen in gastronomennet.be op 22 03 2007. Citaat:

Een selectie eethuizen waar de koks smakelijke, klassieke bereidingen presenteren in een elegant, hedendaags jasje:

- De Ceder (Kruibeke)
- Herbert Robbrecht (Beveren)
- Mange-Tout (Nevele)
- Ten Bogaerde (Koksijde)
- Deboeveries (Deurle)
- De Kristalijn (Genk)
- Hof Ter Eycken (Ninove)
- Hippocampus (Knokke)
- Hostellerie Gilain (Sorinnes)
- Beau Séjour/Du Four à la Table (Villers-sur-Lesse)

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.