Testa Rossi

Alle persartikels over restaurant Testa Rossi

Testa Rossi

Verschenen in DM.city Brussel op 06 02 2014. Citaat:

"Bij de keuze van de voorgerechten laten we de dominante scampi-afdeling op de kaart links liggen en bestellen de antipastischotel (€15 pp) en een portie pepata di cozze (€15,50). Twee voltreffers. De antipastischotel is enorm divers. We vinden er scheermessen, venusschelpen, Italiaanse ham, mozzarella, carpaccio, rucola, Parmezaanse kaas, aubergine, artisjok, courgette, paprika, groene asperge, gele en groene kerstomaat op terug. Alleen de scampi zijn overbodig. Alles is kraakvers. Ook de mosselen in tomatensaus zijn sappig en de tomatensaus heeft een diepe fond."

Beoordeling Zone02: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Testa Rossi: weelderig Italiaans smaakpalet

Verschenen in 6minutes.be op 26 05 2013. Citaat:

"De filet van zeebaars, een behoorlijke grote portie, kreeg een weeldering toets van zuiderse gegrilde groenten en leuk gebakken aardappelkwartjes mee. De tagliata di Manzo, de huisspecialiteit, een keurig gegrilde filet mignon, mooi rosé gehouden met rucola, balsamico en parmezaanschilfers, was super mals en zeer lekker van smaak. Ook hier keurig gebakken aardappeltjes. Als afsluiter een heerlijke zabaglione met ijs en panna cotta op de wijze van de chef."

Testa Rossi
Video

Verschenen in eigen redactie op 01 09 2012. Citaat:

Bron: Vimeo.com

'Bekroning van motivatie en inzet'
Pizzeria Testa Rossi te Vilvoorde

Verschenen in nieuwsblad.be op 03 12 2009. Citaat:

"Vorige week werden op de Horecabeurs in Gent de beste pizzeria's van het land bekend gemaakt. Voor Vlaams-Brabant werd Testa Rossi, op de Hendrik I-lei, bekroond tot beste pizzeria."

"'Een erkenning voor zestien jaar hard werken', volgens eigenaar Alain Peeters. (...) Bij de toekenning van de prijs werden verschillende aspecten in rekening genomen. 'Het interieur, de sfeer, de ontvangst, en natuurlijk de pizza', legt Peeters uit."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.