X

Volgens onze bronnen bestaat deze zaak momenteel niet meer.

't Onbekende

Restaurant 't Onbekende, Vilvoorde

Adres:

Jean-Baptiste Nowélei 21
1800   Vilvoorde

Toon de ligging

Chef-kok:

Michael Pieders

Type:

Restaurant

Keuken:

Belgisch, Frans

Michelin '16:

Pagina 393
Comfort: 1 vork

GaultMillau '16:

Pagina 530
Keuken: 13.0 /20

Faciliteiten:

Terras

Formules:

Menu

Overnachting:

Mogelijk

't Onbekende in de media

't Onbekende, Vilvoorde

Verschenen in @Kev's - Food stories op 21 11 2013. Citaat:

"Als hoofdgerecht valt mijn keus op de 'Pigeon d'Anjou Clamart', een klassieke bereiding van een duifje, hier gebracht met een eigentijdse toets. Het borststukje is mooi gelakt en heeft een zoete, gecarameliseerde toets, cuisson is perfect rosé. De boutjes zijn geconfijt en kregen een licht jasje van panko. Dit alles is geserveerd op een portie muntige erwtjes met licht gerookt spek en nog wat geconfijte aardappeltjes met een lichtzoete reductie. Hartig maar met de nodige fraicheur komende van de munt. Weer een super gerechtje."

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: 't Onbekende

Verschenen in De Standaard Magazine op 19 05 2012. Citaat:

"Het onthaal was vriendelijk, de keuken durfde zich te tonen aan de klanten en ondanks het feit dat het een dinsdagavond was, zat het pand helemaal vol. Hoe dat komt? Al bracht de kok Michael Pieders drie maanden door bij El Bulli, en kwam hij vervolgens terecht in de sterrenzaken Sea Grill en 't Stoveke, toch probeert hij niet hoger te springen dan hij kan. Hij houdt het bij een beperkt aantal eenvoudige gerechten die hij beheerst en die hij tegen een scherpe prijs kan aanbieden. Een les voor veel jonge koks."

Beoordeling prijs-kwaliteit: 3 bordjes (goed)

Lees het volledige artikel (externe link)

Bien Cuit: 't Onbekende tovert à la minute.
't Onbekende te Vilvoorde.

Verschenen in Vacature op 22 11 2008. Citaat:

Reactie redacteur : “Een restaurant dat zich op het eerste gezicht een beetje laat onderschatten, maar met de borden alles goedmaakt, daar heb ik sympathie voor.”

Reactie lezer : “Een chocoladebom van een moelleux eet ik bijna nooit, maar nu kon ik moeilijk weerstaan. En te bedenken dat ik het 's middags meestal bij een soepje hou in het bedrijfsresto.”

Score : 15/20

In de buurt van restaurant 't Onbekende

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.