Karakter

Alle persartikels over restaurant Karakter

Resto Karakter

Verschenen in elidesc says op 25 01 2014. Citaat:

"We zijn beiden bijzonder opgetogen over onze keuze. Resto Karakter serveert een keuken met een eigentijdse en vaak Aziatische insteek, en dat tegen een indrukwekkende prijs-kwaliteitverhouding. Volgende week ga ik er trouwens toevallig al terug heen met een grotere groep mensen. Benieuwd of hun pad thai surf & turf mij evenzeer kan bekoren en hoe ze in dit toch wel vrij intieme restaurant met een groepsgebeuren omgaan. Meteen één van de betere adressen in Vilvoorde."

Lees het volledige artikel (externe link)

Karakter, Vilvoorde

Verschenen in DM.city Brussel op 09 10 2013. Citaat:

"De desserts zijn verrassend lekker. De kolonel Fidel (€7) is een vondst: limoensorbet met munt, rietsuiker en overgoten met rum en cava. Ook het aardbeiensoepje en nougatijs (€7) is origineel gebracht."

Beoordeling Zone02: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant Karakter Vilvoorde

Verschenen in 6minutes.be op 11 07 2013. Citaat:

"Het aanbod van restaurant Karakter is eerder beperkt en wordt voluit op de menuborden getekend. Dit geeft de kans om zich volledig op kwaliteit en versheid te concentreren maar tevens om regelmatig nieuwe suggesties en gerechten aan te bieden. Liefhebbers van kruidige en pittige Oosterse gerechten of exotische toetsen vinden hier ongetwijfeld hun gading."

Karakter, Vilvoorde
Rouge Glamour heropent als Karakter

Verschenen in nieuwsblad.be op 16 03 2013. Citaat:

"Vilvoorde is een restaurant rijker: Karakter, uitgebaat door Pieter Van Huyfte en Stephane Brandelet. Pieter Van Huyfte is de zoon van de vroegere eigenaar."

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.