Canal

Alle persartikels over restaurant Canal

Restaurant Canal: knipoog naar Scandinavische rust

Verschenen in 6minutes.be op 19 08 2013. Citaat:

"De kaart toont een duidelijke voorkeur voor vleesgerechten hoewel ook vis, pasta’s en veggiegerechten worden aangeboden. Klassieke bereidingen wisselen met eerder onverwachte creaties zoals St Jacobsvruchten met bloedworst en truffeljus, een bouillabaisse, een pappardelle met gerookte Schotse zalm, rode pesto, rucola en parmezaan of een Vlaamse stoverij van varkenswangetjes. Als extra bij de klassieke kaart die in een leuke houten kaft wordt aangeboden, zorgt chef Bentheim eveneens voor diverse seizoensbereidingen die enkel tijdens een beperkte periode worden geserveerd."

Canal, Vilvoorde

Verschenen in elidesc says op 30 11 2012. Citaat:

"Je kunt er voorlopig terecht in een nog ietwat onafgewerkte omgeving, maar het potentieel blinkt meteen in het oog. Een verbluffend zicht op het water. Een opwaardering ten voeten uit kortom. Het lichte interieur met hout en wit past volledig in de hedendaagse Scandinavische trend. Het feit dat een herfstzon door de overvloedige ramen tot binnen priemt, leukt het geheel enkel nog op."

Lees het volledige artikel (externe link)

Canal, Vilvoorde

Verschenen in DM.city Brussel op 12 09 2012. Citaat:

"De kaart met hoofdgerechten bestaat hoofdzakelijk uit verschillende snitten steaks van diverse runderrassen. Neusje van de zalm is de faux filet (€34! voor 300g) van een uit de Franse Jura afkomstig simmentalrund, die gedurende een maand is gerijpt met een gewichtsverlies van dertig procent tot gevolg: bleu chaud voor mij en saignant voor mijn partner. Welke saus we daarbij willen? Bearnaise en peper. Beide steaks komen perfect gebakken. Het hemelse vlees heeft een heerlijke, nootachtige smaak."

Beoordeling Zone02: 4 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.