Lunapark

Alle persartikels over restaurant Lunapark

De culinaire hoogtepunten volgens Bruno Vanspauwen: de 10 van 2017

Verschenen in De Standaard Magazine op 09 12 2017. Citaat:

Naar jaarlijkse gewoonte lijst Bruno Vanspauwen tien restaurants op die hem in 2017 aangenaam hebben verrast. Daarbij maakt hij geen onderscheid tussen sterrenzaken, bistro's en foodbars. Als er maar kwaliteit wordt geserveerd tegen een redelijke prijs. Liefst met een dosis creativiteit en bezieling.

De 10 restaurants: Chambre Séparée, Zet'Joe, Tero, Lunapark, Boo Raan, La Paix, De Vijf Seizoenen, U Foodbar, Nona en Troisgros (Frankrijk, www.troisgros.com).

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Lunapark, Veurne

Verschenen in De Standaard Magazine op 23 09 2017. Citaat:

Keer op keer treft Clement raak: in zijn presentatie, zijn keuze van topproducten, de zorgvuldige behandeling ervan, zijn combinaties.

Het onthaal en de bediening zijn de kers op de taart. Clements vriendin leidt alles met spontane charme en efficiëntie in goede banen.

Beoordeling: 4 bordjes (uitstekend)

Lees het volledige artikel (externe link)

Lunapark, Veurne

Verschenen in Goesting West-Vlaanderen op 31 05 2017. Citaat:

De eerste gang is er boenk op: een fotogeniek bord met in staafjes gesneden groene asperges, inktvis, komkommer en Granny Smith op een crème van kaas. De vijf sterren worden bij wijze van spreken nu al uitgedeeld. We gaan verder met kabeljauw, witte asperges, crème van raapstelen, meiraap en garnalen en eten bewust traag dit bijzonder geslaagde gerecht op.

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.