Les Deux Frères

Alle persartikels over restaurant Les Deux Frères

Les 2 Frères, Ukkel: 30 jaar jong

Verschenen in 6minutes.be op 11 09 2012. Citaat:

"Aan het roer van de splinternieuwe fornuizen staat nog steeds Paulo Bothelo die met zijn team een culinaire visie uitbouwt waar gesofistikeerde bereidingen geen uitdaging op zich zijn. Op het menu staan vooral de grote klassiekers van de Belgische keuken, zoals tomaat-garnaal, garnaalkroketten of de Belgische “steak tartaar”, naast de heerlijke vleesgerechten waar de zaak bekend om is. De kaart zit gelukkig niet verstrikt in een immer klassiek aanbod. Via de suggesties, leeft het keukenteam zich graag uit in creaties die een mooi gastronomisch reliëf uitdragen."

Les Deux Frères

Verschenen in DM.city Brussel op 01 07 2009. Citaat:

"Naast een efficiënte en oprecht vriendelijke bediening is de hoeksteen van elk restaurant: de keuken, die hier zo regelmatig is als een Zwitsers uurwerk. Deze 'kombuis' wordt bestierd door Paulo Botelho en is drie jaar geleden als kerstcadeau voor Paulo helemaal vernieuwd, zodat hij er zijn klassieke en creatieve pareltjes kon blijven brouwen."

Zone02 beoordeling: 4 sterren

Lees het volledige artikel (externe link)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.