Brasseries Georges

Alle persartikels over restaurant Brasseries Georges

Brasseries Georges, Ukkel

Verschenen in @Kev's - Food stories op 14 11 2013. Citaat:

"Een flinke côte a l'os Simmenthal is dit, mooi saignant gebakken en geserveerd met een béarnaise en bordelaise saus. Ah ja, en wat groentjes ook maar we houden onze focus op het vlees uiteraard dat boterzacht is en heerlijk smaakt. Ernaast verschijnt nog een kommetje in ossewit gebakken dikke frieten. Deze frieten zijn hier zowaar een specialiteit."

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasseries Georges: nieuwe ontdekkingen en pleziertjes

Verschenen in 6minutes.be op 16 05 2013. Citaat:

"Tijdens onze degustatie kregen we een duidelijke bevestiging van het respect voor de tradities van het huis. Als voorgerecht een schitterende tartaar van wilde zalm met heerlijke looktoastjes, mooi knapperig en heerlijk vers. Volgde een typische schotel van het huis, een leuk assortiment oesters, waarbij de Brasseries Georges, in alle regio’s op zoek gaan naar de beste producten, ziltig en geurig, een smaakmaker die de papillen absoluut wisten te waarderen."

Brasseries Georges, Ukkel
Gespot op het web

Verschenen in eigen redactie op 14 05 2013. Citaat:

Gespot op de blog 'Au goût d'Emma'
Verslag (in het Frans) over Brasseries Georges te Ukkel.
Lees het verslag

Tafelen: Hij leerde zijn volk oesters eten.
Parijse brasserie Les Brasseries Georges te Brussel

Verschenen in Weekend Knack op 10 08 2011. Citaat:

"Het nostalgische decor is opgebouwd uit marmermozaiek, spiegelglas met geslepen randen, koperen hoedenrekken, Thonetstoelen en tafels met marmeren blad. Voor de deur is een oesterbar, met 's lands grootste debiet aan schaal- en scheldieren. Obers met lange voorschoten lopen zich de benen van het lijf om de mensenstroom te bedienen. Die stroom is nooit opgedroogd. Vandaag slaat Les Brasseries Georges alle records: dagen van 600 couverts zijn geen uitzondering en het gemiddelde bedrag per kasticket ligt hoger dan ooit (47 euro per persoon)."

Beoordeling keuken: 7,5/10. Prijs-kwaliteit geproefde menu: 7/10.

Lees het volledige artikel (externe link)

Uitstekende Brusselse adressen om schaal- en schelpdieren te eten.

Verschenen in knackweekend.be op 15 01 2011. Citaat:

"Januari is een prima maand om schaal- en schelpdieren te eten. Waar kunt u zich naar hartenlust tegoed doen aan een schotel vol oesters, mosselen, wulken, venusschelpen, tapijtschelpen, grijze en roze garnalen, langoustines, krabben en kreeften?"

Drie befaamde Brusselse adressen: Les Brasseries Georges, Brasserie Le Saint-Georges, Café Maris."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Roze flamingo's - Brasseries Georges

Verschenen in 6minutes.be op 10 07 2009. Citaat:

"De fijnproever optimaal verwennen is andermaal het motto van Georges Neefs. Bovendien vindt hij, aan de voet van het glas, de dans van de etiketten, een uitnodiging om een aandenken aan een grote wijn mee te nemen … een aandenken aan een mooi moment in de Brasseries Georges."

Les Brasseries Georges

Verschenen in 6minutes.be op 14 01 2009. Citaat:

"De degustatie van al dit nieuwe lekkers, vulden we aan met een tarbotfilet met fijne aardappelpuree, gepresenteerd op een romig preitaartje en een tournedos natuur van tonijn, vergezeld van handgesneden frietjes, gebakken in ossevet. Ook de desserts als afsluitertjes, een heerlijke Paris-Brest en een tarte des demoiselles Tatin vanilleijs geflambeerd met Calvados, boden een rijk smakenpalet."

Brasseries Georges

Verschenen in 6minutes.be op 11 08 2008. Citaat:

"Streekgerechten zijn een van de dada’s van Georges, toch staat de mens vooral in de schijnwerper. Daarom is hij permanent op zoek naar kleinere producenten, kwekers, ambachtlui, wijnbouwers. Hij heeft een voorkeur voor hen die proberen ‘hun werk goed te doen’. Hij gaat met hen een vertrouwensrelatie aan, sluit een pact af, waarbij ook de klant van de Brasseries Georges niet over het hoofd wordt gezien."

(Dit artikel is niet meer online beschikbaar)

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.