De Weerelt

Alle persartikels over restaurant De Weerelt

De Weerelt, Turnhout: vegetarisch alternatief

Verschenen in coolinary.be op 02 09 2013. Citaat:

"Ook met het vegetarische hoofdgerecht, de 'gestoofde paksoi met risotto, oesterzwammen en bouillon van verse tuinkruiden' haalde Ann opnieuw een winnertje in huis. Dat het makkelijk is je als restaurant te beperken tot een pasta met groenten en een slaatje als vegetarisch alternatief. Pak je het echter met net dat tikkeltje meer beroepseer aan zoals hier in De Weerelt, dan gaan zelfs niet vegetariers overstag. Extra punten!"

Lees het volledige artikel (externe link)

De Weerelt, Turnhout

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 01 2013. Citaat:

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"Klanten kunnen kiezen voor ontbijt, een snelle snack of een gastronomisch diner. Onze gerechten zijn soms klassiek, soms verrassend. De kwaliteit en de bereiding staan altijd centraal."

Lees het volledige artikel (externe link)

De Weerelt

Verschenen in coolinary.be op 30 03 2012. Citaat:

"Ontbijten, brunchen, lunchen of dineren, het kan er allemaal. Geen paniek, er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de brasserie- en de restaurantkaart, maar wel steeds met de kwaliteit van de producten in gedachten. Bij mooi weer valt er te genieten van de zon op hun knusse terras en de zaak is de trotse bezitter van de allereerste stripmuur in Turnhout."

Lees het volledige artikel (externe link)

Brasserie De Weerelt ontvangt met grote onderscheiding 'Quality-Crown'

Verschenen in nieuwsblad.be op 02 02 2012. Citaat:

"Brasserie De Weerelt uit de Warandestraat, Turnhout ontving op 30 januari tijdens het gala van de horeca awards met grote onderscheiding een “Quality-Crown” (symbool van kwaliteit, gastvrijheid en klantvriendelijkheid) tijdens de Horeca Awards. (...) De Weerelt werd geselecteerd na anonieme bezoeken van de jury, nadien volgde er nog een mondelinge verdediging voor een professionele jury waar vooral het bedrijfsbeleid in het algemeen aan bod kwam."

Lees het volledige artikel (externe link)

Uitbater restaurant De Weerelt plukt reuzenpaddenstoel in Weelde

Verschenen in nieuwsblad.be op 18 08 2011. Citaat:

"Restaurant De Weerelt werkt al jaren samen met enkele mannen die tijdens het seizoen op zoek gaan naar wilde paddenstoelen. Tijdens een van hun zoektochten door de bossen in Weelde werd een uitzonderlijk exemplaar van de sporadisch voorkomende eikhaas geplukt. De paddenstoel weegt maar liefst 19 kilogram."

Lees het volledige artikel (externe link)

Taste ID: Verken de wereld
Restaurant De Weerelt te Turnhout

Verschenen in Steps op 27 04 2011. Citaat:

"De Weerelt in een notedop omschrijven kan je best als volgt: 'Samengesmolten culturen met (g)astronomische gevolgen'. Met een warme gezellige uitstraling en een wereldse keuken timmerden Wim en Vicky de brug tussen de meest verschillende soorten mensen. Deze eet- en drankgelegenheid staat dan ook open voor een zeer uiteenlopend publiek."

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.