De Weerelt

Restaurant De Weerelt, Turnhout

Adres:

Warandestraat 17-19
2300   Turnhout

Toon de ligging

Telefoon:

014 72 48 65

Chef-kok:

Wim Van Beek

Type:

Brasserie

Hyperlinks:

Faciliteiten:

Bar

Ochtend: ma di wo do vr za zo - 09:00 - 00:00
Middag: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 00:00
Avond: ma di wo do vr za zo - 00:00 - 22:00

De Weerelt in de media

De Weerelt, Turnhout: vegetarisch alternatief

Verschenen in coolinary.be op 02 09 2013. Citaat:

"Ook met het vegetarische hoofdgerecht, de 'gestoofde paksoi met risotto, oesterzwammen en bouillon van verse tuinkruiden' haalde Ann opnieuw een winnertje in huis. Dat het makkelijk is je als restaurant te beperken tot een pasta met groenten en een slaatje als vegetarisch alternatief. Pak je het echter met net dat tikkeltje meer beroepseer aan zoals hier in De Weerelt, dan gaan zelfs niet vegetariers overstag. Extra punten!"

Lees het volledige artikel (externe link)

De Weerelt, Turnhout

Verschenen in nieuwsblad.be op 01 01 2013. Citaat:

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"Klanten kunnen kiezen voor ontbijt, een snelle snack of een gastronomisch diner. Onze gerechten zijn soms klassiek, soms verrassend. De kwaliteit en de bereiding staan altijd centraal."

Lees het volledige artikel (externe link)

De Weerelt

Verschenen in coolinary.be op 30 03 2012. Citaat:

"Ontbijten, brunchen, lunchen of dineren, het kan er allemaal. Geen paniek, er wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de brasserie- en de restaurantkaart, maar wel steeds met de kwaliteit van de producten in gedachten. Bij mooi weer valt er te genieten van de zon op hun knusse terras en de zaak is de trotse bezitter van de allereerste stripmuur in Turnhout."

Lees het volledige artikel (externe link)

Reviews over restaurant De Weerelt

Gewoon barslecht!

door op
Zou je hier opnieuw komen? nee
geschikt voor een romantische uitje? nee
geschikt voor kinderen? nee
geschikt voor zaken? nee
geschikt voor een groep? nee
Globaal:
2
Maaltijd: 2
Bediening: 1
Sfeer: 2

Allereerst duurde het erg lang voor er iemand kwam (5 medewerkers). 10 euro toeslag om een simpel voorgerechtje als hoofdgerecht te brengen. Een beetje brood was blijkbaar niet mogelijk. Uiteindelijk kregen we voor 3 slechts 2 broodjes met de mededeling dag deze bij het gerecht van mijn zoon hoorden. Mijn salade met geitenkaas van 17 euro bleek niet meer dan een paar blaadjes sla, 2 kwartjes ei, 4 kwartjes tomaat en een totaal gesmolten stukje geitenkaas. Dit alles royaal overgoten met olijfolie ipv balsamicodressing. Servetten behoorden ook niet tot de tafeldekking en deze vragen en drinken bestellen was geen optie want niemand passeerde verder onze tafel. De andere 2 gerechten waren helaas van hetzelfde kaliber als mijn salade. Uiteindelijk zijn we zelf moeten opstaan om te vragen of we konden betalen. Geen vraag of het in orde was en of het lekker was. Wij zijn geen moeilijke mensen en gaan 2 keer per week eten. Dit was met stip onze slechtste ervaring in jaren.

In de buurt van restaurant De Weerelt

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.