Lucie & Jimmy

Alle persartikels over restaurant Lucie & Jimmy

Gault&Millau bekroont Lucie & Jimmy

Verschenen in hln.be op 12 11 2014. Citaat:

Het Tongerse restaurant 'Lucie & Jimmy' is één van de drie Limburgse nieuwkomers in de Gault&Millau-gids dit jaar. Een mooie culinaire bekroning voor het koppel, dat enkele jaren geleden nog de eindoverwinning in 'Mijn Restaurant' door de vingers zag glippen.

Lees het volledige artikel (externe link)

Nieuwe namen op 'Limburg Proeft'

Verschenen in eigen redactie op 09 02 2013. Citaat:

'Limburg Proeft' heeft enkele nieuwe namen bekend gemaakt die zullen deelnemen aan het evenement: restaurant Magis (Tongeren), restaurant Taratata (Hasselt), Herestraat 2 (Sint-Truiden), Le 54 (Tongeren), De Weijers Hoven (Hoeselt). Ook Lucie en Jimmy (Tongeren) en Ristorante Undici - Daniël en Rinaldo (Tongeren), bekend van het Vtm-programma 'Mijn Restaurant' hebben toegezegd.

Restaurants La Botte (Genk), De Slagmolen (Opglabbeek), Vous Lé Vous (Wimmertingen), Il Fiore (Maasmechelen) en chocoladehuis Boon (Hasselt) hadden eerder al toegezegd.

'Limburg Proeft' loopt van 7 to 9 juni 2013 te Hasselt.

Meer info: website Limburg Proeft

L&J (Lucie & Jimmy), Tongeren
In volle groei

Verschenen in Steps op 10 01 2012. Citaat:

"Lucie Ory bereddert zelf de open keuken, Jimmy staat in voor de bediening. De volledig roestvrijstalen keuken springt echt in het oog, het hele restaurant is errond ingericht. Lucie koos voor het merk Ben Martin, hét merk van de chefs. Op het aangerecht prijkt ook een trendy Big Green Egg keramische barbecue. 'Daarmee experimenteren we nu. Onze keuken heeft een Franse basis, maar we kiezen steeds voor wereldinvloeden.'"

Restaurant Lucie & Jimmy opent vrijdag

Verschenen in nieuwsblad.be op 27 04 2011. Citaat:

"Het restaurant van Lucie Ory en Jimmy Michiels opent nu vrijdag de deuren in de Tongerse Stationslaan. Het koppel verloor vorig jaar de finale van het VTM-programma ‘Mijn Restaurant'. ‘Dankzij het programma en onze bekendheid kunnen we de zaak openen', zeggen ze."

Lees het volledige artikel (externe link)

Boek: 'Feest op het bord'
Eerste kookboek van Lucie Ory

Verschenen in eigen redactie op 25 04 2011. Citaat:

Lucie, de tweede finaliste van 'Mijn Restaurant' 2010, duikt haar keuken in en stelt ruim 40 originele en vernieuwende recepten voor met pit. De oogstrelende beelden zijn van foodfotograaf Heikki Verdurme.

Feest op het bord, Lucie Ory
ISBN: 9789020995121, Verkoopprijs: 24,95 EUR
Aantal pagina's: 136, Uitgave: Uitgeverij Lannoo

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.