Melchior

Alle persartikels over restaurant Melchior

Restaurant Melchior **** in Tienen: verrassend eten in trendy-chique omgeving

Verschenen in knackweekend.be op 27 06 2017. Citaat:

Melchior vult in wat de moderne consument verwacht van hedendaags tafelen, dat wil zeggen: vlot bediend en verrassend eten in een trendy-chic gedecoreerde omgeving. Melchior vervoert en beroert, met als gevolg dat men geduld dient te oefenen om een vrij tafeltje te bemachtigen.

Het restaurant werd in de markt gezet door Gilles Melchior. Hij is jong, maar kan terugblikken op een indrukwekkende staat van dienst (2,5 jaar Hof van Cleve, 3,5 jaar Tuinkamer en 6 jaar Arenberg). Met een dergelijke opleiding versta je de kunst om zowel klassiek als modern te koken.

Lees het volledige artikel (externe link)

Aan Tafel: Melchior

Verschenen in De Standaard Magazine op 04 03 2017. Citaat:

Talentenfabriek Goossens N.V., beter bekend als Hof van Cleve, heeft alweer een nieuw product afgeleverd: Gilles Melchior. Deze jongeman heeft het aangedurfd om op de Veemarkt in Tienen, waar opvallend veel leegstand is, een hip eethuis te openen.

Je krijgt hier wel waar voor je geld, en de kleine attenties - een warm bord voor het vlees, een nieuw glas voor een nieuwe wijn - tonen aan dat Melchior het goed voor heeft met zijn klanten.

Lees het volledige artikel (externe link)

Proefwerk: Melchior, Tienen

Verschenen in Sabato-magazine De Tijd op 25 02 2017. Citaat:

Gilles Melchior kookt heel trefzeker.

Zodra het kommetje met makreel op de eettoog staat, zie je dat de chef zich de geraffineerde aanpak van het Hof van Cleve eigen heeft gemaakt: dotje crème liggen naast fris gemarineerde rondjes vis en korrels boekweit. Het is een wervelend bord, waarin zelfs de pastille van sake niet misstaat.

Het zal niet lang duren vooraleer foodies uit Leuven, Sint-Truiden en wijde omgeving de weg naar Tienen vinden.

Opening soon: restaurant Melchior te Tienen

Verschenen in eigen redactie op 11 01 2017. Citaat:

Een lange zoektocht naar een locatie met een 'ziel' bracht Gilles Melchior op de Veemarkt 47 in een authentiek pand, met een geschiedenis tot in de 16e eeuw.

Na een makeover, met de nodige aandacht voor de historische waarde van het pand, is restaurant Melchior ontstaan. Het restaurant is een nieuwe uitdaging voor chef Gilles Melchior, die na jarenlang ervaring bij verschillende gerenommeerde zaken, nu op zoek kan gaan naar zijn eigen stijl.

Opening voorzien op 7 februari 2017.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.