Fidalgo

Restaurant Fidalgo, Tienen

Adres:

Outgaardenstraat 23
3300   Tienen

Toon de ligging

Telefoon:

04 7561 21 55

Chef-kok:

Filip Dewijnants

Type:

Restaurant, gastronomisch

Keuken:

Belgisch, Frans

Hyperlinks:

Michelin '15:

Pagina 513
Comfort: 2 vorken

GaultMillau '16:

Pagina 514
Keuken: 15.0 /20

Faciliteiten:

Parking, rooksalon, terras, tuin

Formules:

Lunchmenu - menu

Lid van:

Meesterkoks van België
Jeunes Restaurateurs d'Europe
Disciples d'Escoffier

Middag: ma di wo do vr za zo - 12:00 - 13:30
Avond: ma di wo do vr za zo - 19:00 - 21:00

Fidalgo in de media

Fidalgo, Tienen

Verschenen in beetgraag.be op 22 08 2016. Citaat:

"Van de ontvangst, de kleine hapjes, de pure smaken, de heerlijke sauzen, de zeer aansluitende aangepaste wijnen (die ze trouwens zelf mee selecteren) tot de locatie zelf: niets anders den lof over Fidalgo. Een zeer leuke ervaring die ik iedereen kan aanbevelen!"

Lees het volledige artikel (externe link)

Hageland scoort goed in Gault&Millau 2016

Verschenen in hln.be op 10 11 2015. Citaat:

Hln.be Regio Tienen maakt de balans van de prestaties die Hagelandse restaurants scoorden in de nieuwste editie van Gault&Millau.

Zes restaurants behaalden tussen 13 en 15 op 20:
De Refugie (Tienen), Fidalgo (Tienen), Al Dente (Aarschot), Bart De Bondt (Tienen), Casa Iberico (Diest), De Groene Munt (Diest).

Warm aanbevolen door Gault Millau werden Bistro Ter Bogaerde (Aarschot), De Proosdij (Diest), Kopenhagen (Tienen) en Vital (Gelrode).

Lees het volledige artikel (externe link)

Jeunes Restaurateurs d'Europe - JRE België
Voorstelling nieuwe gids 2014-2015.

Verschenen in eigen redactie op 25 03 2014.

Op 24 maart 2014 werd in Hotel Bloom te Brussel de nieuwe gids Jeunes Restaurateurs d'Europe (JRE) België 2014-2015 voorgesteld. De gids is verkrijgbaar bij de JRE-leden.

Er zijn 4 nieuwe leden:

  • Marcus, chef-kok Gilles Joye (Deerlijk)
  • Fleur de Sel, chef-kok Alex Verhoeven (Kasterlee)
  • Grand Cabaret, chef-kok Vincent Florizoone (Nieuwpoort)
  • Onder De Toren, chef-kok Sam Van Houcke (Hansbeke)

Nieuw aan de gids dit jaar, is dat er foto's van gerechten van de leden geïntegreerd werden. De recepten van deze gerechten zijn terug te vinden op de website van JRE.

2014 wordt bovendien een feestjaar voor JRE. De Jeunes Restaurateurs d’Europe bestaan dit jaar 40 jaar, de Belgische afdeling 25 jaar.
Tal van acties/events staan op de agenda: verjaardagsmenu 'Special Menu 25 years' (16 juni - 16 september 2014), JRE Cooking Cup met de zoektocht naar 'Jeune Cuisinier de l'année' van de hotelscholen (najaar 2014), jamsessie 'Art of Cooking 25 years' (2 juni 2014), ...

In de buurt van restaurant Fidalgo

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.