Bart De Bondt

Alle persartikels over restaurant Bart De Bondt

Actie Jong Keukengeweld: 1 tem. 31 maart 2017

Verschenen in eigen redactie op 13 02 2017. Citaat:

Jongeren koken voor jongeren: dat is 'Jong Keukengeweld'. 54 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten.

Ben jij tussen 18 en 30 jaar? Dan trakteren deze Jong Keukengeweld-chefs je op topgastronomie aan een voordelige prijs. Heel de maand maart betaal je voor een driegangenmenu 45 euro en voor 55 euro krijg je een driegangenmenu in restaurants met een Michelinster of een Gault&Millau-score vanaf 15/20. Vorig jaar gingen meer dan 20.000 jongeren in op het aanbod.

Peter van het project is Gert De Mangeleer, chef van driesterrenrestaurant Hertog Jan. 'Ik vind het belangrijk om de jonge garde te steunen en hen een applaus te geven voor hun onstuimige bezieling.

Magazine Jong Keukengeweld 2017

Reserveren vanaf 16 februari 2017 via www.jongkeukengeweld.be

Facebook: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Jong Keukengeweld / Instagram

Lees het volledige artikel

Hageland scoort goed in Gault&Millau 2016

Verschenen in hln.be op 10 11 2015. Citaat:

Hln.be Regio Tienen maakt de balans van de prestaties die Hagelandse restaurants scoorden in de nieuwste editie van Gault&Millau.

Zes restaurants behaalden tussen 13 en 15 op 20:
De Refugie (Tienen), Fidalgo (Tienen), Al Dente (Aarschot), Bart De Bondt (Tienen), Casa Iberico (Diest), De Groene Munt (Diest).

Warm aanbevolen door Gault Millau werden Bistro Ter Bogaerde (Aarschot), De Proosdij (Diest), Kopenhagen (Tienen) en Vital (Gelrode).

Lees het volledige artikel (externe link)

Actie Jong Keukengeweld: oktober 2015 & maart 2016

Verschenen in eigen redactie op 15 09 2015. Citaat:

‘Jong Keukengeweld’, de imagocampagne die jongeren van topgastronomie aan betaalbare prijzen laat genieten, loopt voortaan over acht in plaats van zes weken.  De eerste periode loopt van 1 oktober tot en met 31 oktober 2015. De tweede periode loopt van 1 maart tot 31 maart 2016.

Jong Keukengeweld, dat zijn 58 topchefs jonger dan 35 jaar die Vlaanderen in binnen- en buitenland als gastronomische topbestemming op de kaart moeten zetten. Vorig jaar gingen meer dan 9.000 jongeren in op het aanbod om voor 45 euro te genieten van een driegangenmenu bij een van de geselecteerde restaurants of 55 euro bij sterrenrestaurants (Michelin) of rapporthouders van minstens 15/20 bij GaultMillau.

Magazine Jong Keukengeweld 2016

Info: Facebookpagina Jong Keukengeweld

Photostream: Visit Flanders / Flickr

Lees het volledige artikel

Bart De Bondt, Tienen

Verschenen in Goesting Vlaams-Brabant op 03 06 2015. Citaat:

De prijskwaliteitsverhouding zit volgens Goesting magazine goed bij restaurant Bart De Bondt te Tienen. Onder andere was de carpaccio excellent, de ravioli een beetje klein maar lekker, en de stoofpot van kalfswangen super.

Beoordeling: 3 sterren.

Lees het volledige artikel (externe link)

Restaurant De Bondt opgenomen in Bib Gourmand

Verschenen in hln.be op 04 11 2014. Citaat:

"'Voor mij betekent dit heel veel', reageert Bart. 'Het is een bevestiging van een gereputeerde gids dat we prijs-kwaliteitsgewijs goed bezig zijn. Opgenomen worden in de Bib Gourmand was voor mij al enkele jaren een doel. Na tien jaar restaurant houden, is dit doel werkelijkheid geworden en daar zijn we bijzonder blij om. Ik zeg 'we' omdat deze titel niet alleen mij toebehoort, maar het hele team en zeker mijn echtgenote Natacha.'"

Lees het volledige artikel (externe link)

Bib Gourmand 2015 - Nieuwkomers België

Verschenen in eigen redactie op 03 11 2014. Citaat:

Michelin heeft met zijn nieuwste Bib Gourmand Benelux Gids 2015 terug een recordeditie te pakken. De teller staat op 285 restaurants, waaronder maar liefst 57 nieuwkomers.

Lees het volledige artikel

Bart De Bondt: Jong keukengeweld in Tienen

Verschenen in knackweekend.be op 22 11 2013. Citaat:

"Het haardvuur brandt en op winterse dagen biedt de eetzaal knusse bescherming. De grote trekpleister van de kaart is het marktmenu met ruimte keuze, drie gangen voor de prijs van 35 euro. Als men de kwaliteit en de prijs in acht neemt, had het restaurant al lang een Bib Gourmand moeten hebben. Maar Michelin heeft de weg naar Tienen nog niet gevonden."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bart De Bondt, Tienen
Jong Keukengeweld - Verslag actie Studio Brussel

Verschenen in eigen redactie op 02 10 2013. Citaat:

Op dinsdag 1 oktober was Studio Brussel op bezoek bij Bart De Bondt in Tienen.

Bart De Bondt ontving er luisteraars van Studio Brussel voor een driegangenmenu ter gelegenheid van de lancering van Jong Keukengeweld. Float Fall zorgde voor live muziek.

Bron video: Studio Brussel

Actie Studio Brussel in samenwerking met Jong Keukengeweld: 30 sept - 4 oktober 2013

Verschenen in eigen redactie op 27 09 2013. Citaat:

Van maandag 30 september tot vrijdag 4 oktober bouwt Studio Brussel elke dag één restaurant in Vlaanderen om tot een Studio Brussel-restaurant.

Je kan een tafel winnen door te luisteren naar Studio Brussel en de gelukkigen mogen er 's avonds eten op de kosten van Studio Brussel met bovenop nog een akoestische set van een jonge band.

Weekprogramma Studio Brussel:

  • Maandag 30/09: 't Vijfde Seizoen (Aalter) met Delvis
  • Dinsdag 01/10: Bart De Bondt (Tienen) met Float Fall
  • Woensdag 02/10: Graanmarkt 13 (Antwerpen) met Tout Va Bien
  • Donderdag 03/10: Boury (Roeselare) met Protection Patrol Pinkerton
  • Vrijdag 04/10: Altermezzo (Tongeren) met Horses

Deze actie kadert binnen de promotie van Jong Keukengeweld, waarbij jongeren van 1 oktober tot 15 november 2013 bij 45 jonge chefs in Vlaanderen terecht kunnen voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen! - Website Jong Keukengeweld 2013

Jong Keukengeweld 2013
Van 1 oktober tot 15 november 2013

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2013. Citaat:

Van 1 oktober tot 15 november 2013 kunnen jongeren van 18 tot en met 30 jaar via de actie Jong Keukengeweld bij 45 jonge chefs terecht voor een driegangenmenu aan €45, aangepaste wijnen of bieren en waters inbegrepen.

Bron: YouTube - Njam.tv

Vlaanderen kent een zeer getalenteerde generatie jonge topkoks die de Vlaamse gastronomie doet bruisen van vakmanschap, innovatie en kwaliteit. Vlaanderen Lekker Land zet met deze actie 45 jonge culinaire talenten in de kijker.

Topchef Gert De Mangeleer en gastheer Joachim Boudens van driesterrenrestaurant Hertog Jan nemen voor de tweede maal het peterschap op zich.

Bart De Bondt, Tienen

Verschenen in nieuwsblad.be op 07 01 2013. Citaat:

Wat maakt uw zaak bijzonder?

"Het stijlvolle interieur en het beperkt aantal plaatsen. Ideaal om met vrienden of familie af te spreken en een hele avond uitgebreid te genieten. Ik werkte vroeger in de Brusselse sterrenrestaurants Bruneau en Comme Chez Soi."

Lees het volledige artikel (externe link)

Bart De Bondt - Restaurant Bart De Bondt
Dag in Beeld

Verschenen in humo.be op 23 10 2012.

Hoe ziet een dag van Bart De Bondt, chef-kok restaurant Bart De Bondt, er uit?

Jong Keukengeweld 2012

Verschenen in eigen redactie op 23 09 2012. Citaat:

Jong Keukengeweld laat jongeren kennis maken met de Vlaamse topgastronomie.

Van 1 oktober tot 15 november 2012 bieden 39 topchefs jongeren tot en met 30 jaar een gastronomisch driegangenmenu aan voor 45 euro, wijnen en/of bieren en waters inbegrepen.

Meer info: website Jong keukengeweld

Vlaams feestje in Den Haag

Verschenen in eigen redactie op 26 07 2012. Citaat:

"Ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap stelde de Belgische ambassadeur Frank Geerkens zijn Haagse residentie ter beschikking aan de Vlaamse vertegenwoordiging in Nederland. Speciaal voor de viering waren vier jonge culinaire beloftes overgekomen. Zoals alle gasten zelf konden ondervinden: op culinair gebied valt er in België ook wat te beleven. Prachtig opgemaakte gerechten werden geserveerd vanuit een open keuken door de jonge chefs Matthieu Beudaert van restaurant Table d'Amis, Reinout Renière van restaurant Zeno uit Brugge, Frédéric van Quaethem van restaurant Bresca uit Kerksken en Bart De Bondt van het gelijknamige restaurant uit Tienen."

Artikel verschenen in het nederlandse krant De Telegraaf, 12 juli 2012

Jong Keukengeweld 2011 - Provincie Vlaams-Brabant
Actie van 1 oktober tot 15 november

Verschenen in eigen redactie op 06 10 2011. Citaat:

Jong Keukengeweld laat jongeren kennis maken met de Vlaamse topgastronomie. Van 1 oktober tot 15 november bieden 48 jonge topchefs jongeren tot en met 30 jaar een gastronomisch driegangenmenu aan voor € 45, wijnen en/of bieren en waters inbegrepen.

Dit restaurant is één van de deelnemers.
Meer info: website Jong keukengeweld

Binnenkort verschijnt het boek: Jong Keukengeweld.

Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat

Start zoeken

Opgelet! Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven.

Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte. Gebruik je apparaat horizontaal.